Mjölkchoklad med luftbubblor

Jag älskar Marabous choklad med luftbubblor i! Så himla underbar!
Skolan idag gick väl helt ok. Min spnaka lärare är inte riktigt klok. Jag sitter bredvid Ida, och hur ska jag säga? Vi har väldigt kul! Men så fort vi börjar asgarva tror hon att vi skrattar åt henne. Vilket vi faktiskt aldrig har gjort. Just idag började Ida skatta åt mig för att jag gjorde nåt ljud när jag skrev och jag skrattade åt att hon skrattade. Sånt förstår ju inte lärare och det är inte häller något man försöker förklara. Så hon blev sjukt sur. Pga. att vår klass är så pratig har vi fått fasta placeringar. Min blev längst ner i hörnet, chill!
Fotbollsträningen är inställd pga. regnet. Så nu får jag lite extra tid till plugg och så mår nog kroppen lite bättre av att inte ha någon fotbollsträning.

Från skolan

Morsning korsning! Vår SO sal går det inte att va i och vi blir utslängda från alla andra salar så vi sitter i datasalen, men snart blir vi utslängda här ifrån också.
Vaknade med sjukt ont i halsen och kände hur jag bara sjönk lägre och lägre när jag insåg att jag har tre olika träningspass idag. Det första är av klarat och efter att ha fått en mästerhalstablett mår jag bra igen och börjar känner att jag klarar dagen.


Sömn

Spanska glosorna är inpräntade i hjärnan, jag är ny duschat och halsen gör fortfarande ont. Jag ska därför gå och lägga mig och vila mig i form för imorgon. Detta är alltså bara ett mycket kort godnatt inlägg. Sweet dreams.

29 augusti

God kväll allesamans, idag är det måndag. En ganska rolig sådan. Jag sov otroligt dåligt och det bara river i halsen. Men vad gjorde det? Jag klarade ju dagen! 9orna fixar små aktiviteter för övriga högstadiet en dag varje år, det var idag. Jag orkar inte riktigt förklara vad alla skulle göra hos oss, men vi frös händerna av oss av att sitta och kolla. Eftermiddagen bestod av vanliga lektioner och när jag kom hem tog jag och Maja lite teh och lyssnade på lite gamla godingar. Nu ska jag ta itu med spanska glosorna och ta en dusch.
I veckan har vi två matcher och jag kände att det var lite dumt att utmana halsen mer än nödvändigt så det blev ingen träning, men imorgon måste halsen må bra, både idrott, fotboll och pingis står på schemat.
Sandra, Adina och Emma

Inga blommor för min del

Det är helt enkelt inte meningen att jag ska ta hand om blommor. Jag har lyckats ta död på en kaktus!! Jag trodde det var näst intill omöjligt, men tydligen inte.
Aja, igår chillade jag med Emma hela kvällen och dom har en sjukt söt råtta, typ dog när jag spg den! Japp, that's all.

Uttråkad

Emma kommer ju aldrig hem så jag är sjuk uttråkad. Min kropp mår helt åt h*lvete så jag ligger i sängen och lyssnar på musik trots det fina vädret. Mitt rum ser ut precis som min kropp mår så jag funderar på om jag ska ta tag i det. Det behövs ju..

Underbar kväll

Hejhej. Som jag skrev så var det ju "volleybollfest" igår, men jag berättade ju inte vad det är. Min pappa spelar volleyboll i samma lag som Lisas pappa och Lisas pappa brukar fixa en lite fest i slutet av sommaren för laget och deras familjer. Lisa och jag är ju dom äldsta barnen som föjer med så vi blir ju någon sorts lekledare. Kvällen fick alltså börja med lite lek utomhus innan middagen. Sen fortsatte vi leva loppan i poolen. Jag har fått en fin fin liten bula pga. någons armbåge. Vi insåg också att sing star inte gör ens röst finare.. Både jag och Lisa kände oss nog lite ägda när "småbarnen" ägde ut oss totalt. Min kära lillebror avbrött den roliga kvällen genom att bli trött så vi blev tvugna att åka hem. Men vad gör det för där väntade en film, Ratatollie. Idag spelar lillebror fotboll så jag ska åka bort och heja lite och så har jag lovat att tapetsera med mamma. Ska även prata massa skit med Emma och dricka te med Maja som inte mår så bra. See you later

Dagens fail

Emma och jag var ju på espresso house förut. Jag tänkte att jag skulle bestäla en ischai eftersom det är så varmt. Jag börjar beställa och tror att allt gåt finfint. När jag fåt drickan och smakar så inser jag att det smakar kaffe och går då tillbaka och frågar om det verkligen ska smaka kaffe. Hon som gjorde den svarar att det ska det eftersom islatte är gjort på kaffe och jag inser att jag beställde islatte inte ischai. Det föll mig inte riktigt mig i smaken....

Dag 13 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan

Tagen av Anna

Emma och jag sitter på bussen till stan oc...

Emma och jag sitter på bussen till stan och laddar för lite fika på espresso house. Hon ska köpa en kalender också sen ska vi hem och jag laddar om för ätt åka ut till Lisa. Där det är den såkallade "volleybollfesten". Japp, det är planen, men nu ska vi av. Så hejdå


Sovdags

Träningen var inte den roligaste, men precis som förut så är jagtoppenglad. Men just för tillfället vill jag bara sova så nu säger jag godnatt och hörs imorgon.
Random bild

Dag 12 – Min favorit film

Oj oj oj.. Det blir svårt. Jag har nog ingen så där helt klart favoritfilm. Ingen favoritkategori häller. Casanova är ju väldigt bra..2012 är bra.. Harry Potter filmerna är också bra... Men ledaren för skräckfilmslistan är solklar, The shining!! Sjukt läskig! Sätt den? Gör det annars.

Dag 11 – En bild på det jag köpte senast

Det jag köpte senast var något så intressant som en kalender. Jag har ingen bild på den och det hade ju hur som helst inte varit så intressant. Fats när jag tänker efter så köpte jag faktiskt lite godis på resecentrum. Busig som jag är.

Glad gladare gladast

Min dag började med en morgon.. Det kanske eran cokså gjorde? En morgon som alla andra. Med andra ord var jag i koma tills jag kom till bussen. När vi kom till skolan blev jag nästan omedelbart superduperglad. Men den lyckan förminskades till superglad när vi gick till idrotten, dvs. till orienteringen som inte är på skolan. Svenskan var..tråkig. Sen var det bara att trampa upp till den andra skolan här för att ha musik. Där träffade vi Linda min superduperglada känsla höll sig ända tills spankskan började efter SOn. Jag ritade på beccas häfte, en fin streckgubbe blev det. Nu är min lycka på topp igen och snart är det träning. Japp så är det. Hur har eran dag varit?
Becca ritade lite på mig också. (bilden är tagen med mobilen)

Det regnar

Jag överlevde skolan ideg också. Jag och MP skulle egentligen ha följt med till Emmas killes skola och vänta på att han slutade, men det hade han redan gjort så vi följde efter henne hem till honom. Emma lät oss dock inte träffa honom.. Vi åkte ner på stan och köpte en kalender till mig istället. Nu ska jag städa och sen kanske möta upp MP igen. Hemma fotbollslaget här i vår lilla håla spelar ju nämligen mot min klubb och en kompis spelar här så jag tror jag drar på mig alla kläder med klubbmärket jag kan hitta och går upp och inte ger mitt stöd till henne.

Stressdag

Tjoho! Dagen började med att jag stängde av alarmet i sömnen och vaknade därför en halvtimme försent. Himla tur att jag hade idrott först så jag inte behövde fixa mig. Direkt när vi kom till skolan fick jag sätta mig med läxan som jag glömt i skolan igår. Klantigt. Efter idrotten hade vi SO, där vi som alltid startade en helt urspårad "debatt". Dagen fortsatte med matte, sedan fysik. Lunch. Spanska osm för en gångs skull gick rätt så fort. Skoldagen avslutades med svenska. Sen var det bara att ta bussen in till stan, gå till Kulturskolan. Betämma en pianotid, gå till bussen, åka hem till Anna. Byta om, åka till fotbollen. Spela fotboll, åka till pingisen, spela pingis och äntligen komma hem! Nu har jag duschat och ska sova snart så jag kommer upp imorgon. Jag har några timmar att ta igen.
Mobilbloggen jag pratade om glömde jag bort totalt som ni kanske märkte.

Jag och Anna för lite mindre än ett år sedan

Dag 10 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför

Jag är för det mesta ganska nöjd med mitt liv så jag har ingen jättestark vilja tt byta liv med någon. Men dock så har jag, och jag är säker på att jag inte är den ända, många gånger försökt förstå hur killar tänker. Så det vore ju kul att få se det, eller bara byta liv med någon med helt annan livstil.
Jag tycker dock inte riktigt om just den här frågan för jag tycker att man ska se det positiva man har i sitt eget liv, inte vad man kunde ha om man var någon annan. Det är ju faktiskt omöjligt. Anna och Sandra, förstår ni vad jag syftar på?

Måndag nr. 1

Första skolmåndagen blev sjuktrörig för min del. Jag trodde vi hade lunch en timme tidigare en egentligen. Vilket resulterade i att jag hann bli mycket hungrig.Vi började dagen med mentorstid då vi har planerat aktiviteter till resten av högstadiet. Vi fortsatte dagen med att träffa vår nya biologi lärare för första gången, det kommer nog bli bra. På kemin började vi med eldområdet. Jag har länge haft fobi för eld/bränder. Kan bli ett spännade område för min del. Sen hann vi med 20 min SO innan vi åkte för att köra lite vattenskidor. Vi blev ju bara något utskälda för att vi var tvungna att gå. Aja, vattenskidor var det absolut häfigast och roligast av alla "sommarsporter" jag gjort! Helt underbart! Underbar känsla man fick när man väl kom upp, som att gå på vatten, fast mycket roligare!
Imorgon laddar jag för en minst lika rörig tisdag, men förhoppningsvis kommer det en mobilblogg under dagen.
Bild från i höstas

Matchbilder

Matchen alltså. Jag tycker vi kämpade på bra i värmen men det räckte inte till en vinst. Men vet ni vad? Jag klämde in lagets ända mål. Jag gör ju nästan aldrig mål, så det var riktigt stort för mig! Glädjen var och är total!
Min min på bilden är inte den finaste..



Dag 9 – Någonting jag oroar mig för

Imorgon! Vi ska iväg med idrottsprofilen och åka vattenskidor. Det blir säkert jättekul men jag är ändå lite närvig. Sen så är det ju nationella prov i vår. Gymnasieval och en massa annat. Men jag tänker positivt, ser den ljusa sidan av mörkret.

Förmiddag

Min förmiddag har hittils gått åt till att göra.... ingenting. Eller jo, jag har försökt förbereda min kropp på att orka spela match i eftermiddag. Och tror det eller ej, jag har gjort framsteg. När jag vaknade ville jag bara somna igen, men jag har faktiskt lyckats framkalla lite spring i benen. För att lyckas med detta underverk har jag strechat ochlyssnat på musik. Jag har fått i uppdrag av mamsen att laga lunch så jag antar att jag måste tänka ut något dit snart. Har aven övervägt om jag ska göra något åt mitt stökiga skrivbord. Hmm... och resten av rummet också..
Mamma och kameran ska med till matchen så det kanske kommer upp lite fotbollsbilder senare.

Nattinatti

Nu sk jag alldeles strax sova för jag är något sjukt trött! Tidigare ikväll var mi storebror och hans tjej här och åt med oss. Han bor typ inte hemma alls på helgerna och har inte gjort det på hela sommaren så det var riktigt kul att dom satt kvar ett tag och pratade.
Imorgon är det match igen och just för tillfället är jag inte taggad alls, men det kommer väl. Är nog för trött nu.
Idag har jag ägnat en hel del tid åt att radera sms och mitt mål är att inkorgen ska vara tom imorgon. Min mobil har varit så himla trog ett tag nu, men den börjar faktiskt bli lite bättre nu när en massa minne har blivit fritt. Kamera minnet har också blivit rensat och bilderna på datorn är nu lite mer sorterade än innan.
Nej, nu ska jag sova, godnatt.

Dag 8 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig

Jeans - BikBok, T-shirt - Monki
Enkelt, skönt och enligt mig helt ok snyggt

Dag 7 – Bild på mig och min bästa vän

Maja! Hon är den människa som känner mig bäst och jag skulle inte överleva utan henne. Kännt henne hela livet och vi ska fortsätta stå varandra nära för alltid. Älskar dig för alltid min vän! ♥

Gårdagen

Igår var första dagen med bara vänliga lektioner. Först idrottsprofil där vi (precis som i alla andra ämnen) fick en lite introduktion. Resten av lektionen fick vi typ bara göra vad vi ville. Skönt. Sen var det bild, där vi började med bildmappar. Innan lunchen, svenska. Då gick vi bara igenom terminen typ. Lunch. Sist engelska. Höll på att dö när min lärare höll upp Vampire Diaries och sa att vi skulle läsa första kapitlet och sen se första avsnittet! Ren lycka! Efter skolan gick jag med hem till Becka och stog i hennes hall i typ 20 min (blir liksom aldrig att jag kommer längre ini hennes hus) Innan jag möte Linda för att åka till stan och ta en fika innan vi laddade för rix FM festivalen. Regnet öste ju ner hela kvällen, men vad gör det? Hade en toppen kväll tills musiken tog slut och man insåg hur mycket man frös. Vi satte oss på Burger King ett tag innan vi tog tåget hem. Där väntade en varm kopp tea ochen varm dusch.
På fetivalen fick vi bla. höra Danny sjunga opera, något jag inte glömmer i första taget. Jag är även ägare till en "jag ♥ rix FM festival" tröja. JA, jag fångade en, sjuk stolt över mig själv!
Idag har jagkollat på min bror som simade något sorts ärevarv för att han tagit något märke, köpt ett ljus (nu när det är höst) och lite annat. Snart ska hela familjen över till några vänner på födelsedagsparty.

Ligger nu i sängen och försöker få upp vär...

Ligger nu i sängen och försöker få upp värmen. Jag kom hem från en mycket blöt rix FM festival för mer än en timme sen och jag har fortfarande inte fått upp värmen. Så vi får väl se hur jag mår imorgon. Skriver mer om dagen och kvällen imorgon. Hoppas ni haft en bra kväll. Någon som var på festivalen?


Dag 6 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Jag är hyffsat nöjd med mina vanor och jag är inte säker på om man kan kalla att man har kort stubin en vana, men det är i alla fall något jag vill ändra på. Sen så önskar jag att jag hade en vana också. Jag önskar att jag hade som vana att varje morgon när jag vaknar bara kunna sätta mig upp och strecha. Det behöver jag!

Dag 5 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

1 miljon är mycket pengar och jag tänker att då borde man ju kunna göra många saker. Till att börja med så vill jag skänka pengar till någon organisation som hjälper barn, typ unicef. Sen så skrev jag ju i något tidigare inlägg att jag vill få nya shopping möjligheter så lite (eller ganska mycket) pengar lär gå åt till det. Lite pengar lär även gå åt till att glädja någon när och kär.

Första skoldagen

Jo, första skoldagen alltså. Faktiskt helt ok. Samlades först tillsamans med alla andra 9:or i matsalen för lite kort info och sen vidare med klassen för lite lång info. Nya schemat är....anorlunda. Bättre än det förra och en hel del ändringar. Bla. så kommer vi ha bild och musik med klassen (tidigare var det med profilen). Musiklektionerna blir längre. En av idrottsprofilstimmarna kommer vi att ha tillsamans med Id/no profilen ibland. Det ser jag fram emot, Carro har ju nämligen Id/no. NO grupperna är omgjorda och jag är riktigt nöjd med min. På eftermiddagen började vi med riktiga lektioner, SO och senare spanska. Jag är inte så nöjd med mitt skåp. Fick nämligen underskåp igen... Men mina skåpsgrannar är jag helt ok nöjd med.
Nu ska jag tagga till för matchen och bara chilla en stund.
Dagens roligast hittils var nog Felicia när hon räcker upp hand direkt när vi kom till klassrummet och frågar när det är höstlov.

Tid över

Fick lite tid över innan MP kommer förbi här innan vi går till tåget så jag slänger in ett snabbt inlägg. Jag vet dock inte riktigt vad jag ska skriva. Ni vet ju att skolan börjar idagoch att jag har match ikväll. Jag hittade ett tar av hörlurarna igår. Lite synd bara att det var det paret som jag hällst inte använder. Men men. Igår trodde jag att det skulle ta evigheter att somn, men nej det gick riktigt bra och nu är jag på toppen humör. Skriver igen i eftermiddag innan matchen, bye.

Förberedelser

Sitter just nu på sängen med nymålade naglar och tänker över vad jag måste förbereda. Ska leta reda på mina hörlurar, packa matchgrejorna och framför allt ta reda på hur jag tar mig till matchen imorgon kväll.
Imorgon börjar vi kl. 10 och det går inte en ända bra buss så jag tar tar tåget till stan och sen bussen till skolan. Lite jobbigt och tar tid, men jag går trots det upp senare än andra dagar.
När Carro och jag gått runt en stund på stan piper min mobil till, och i den väntar ett sms från Kristoffer är det står att han hade slutat. Klockan var då 12, inte 16 som han sa att han slutade. Vi fick alltså sälskap mycket längre tid än vi trodde. Men vad gör det? Jag köpte en tröja, en handcreme och tre ringar för bara 10 kr! Kristoffer hängde med till mig en stund sen och vi gjorde ingenting. Jo, jag målade naglarna och han kollade på videor. Sociala? Jätte....
Nej, nu ska jag leta reda då hörlurarna.

Shopping

Åker in till stan och möter upp Carro nu. Sista sommarlovsdagen går åt till sjopping och senare i eftermiddag ska vi ta en fikamed Kristoffer, skojsigt. Bye bye.

Dag 4 – Typ av killar jag faller för

Till att börja med så ska det ju vara en snäll kille som kan lyssna ordentligt och verkligen bryr sig om vad jag säger. För övrigt så kan jag medge att jag är lite svag för musikaliska killar. Utseendet kan jag inte säga något om för det tänker jag inte på förens jag ser killen, men det skulle kännas mycket konstigt om Han var kortare än mig. Jag är inte den sorten som faller pladask för en kändis och går runt och drömmer dagdrömmar om den och så.

Huvudvärk

Täningen började bra med huvudvärk. Den hade förmodligen varit riktigt rolig och bra om det inte varit för den. Tidigare idag var ju Linda här och vi gjorde egentligen inte så mycket mer än att köpa en tidning att sitta och bläddra i. Jag har precis duschat och gjort en ansiktsmask. Snart ska jag dra på mig lite mjukiskläder och mysa i soffan med en kopp teh.
Mina planer för imorgon är en efterlängtad shoppingtur med Carro. Och så ska jag väl förbereda mig tsykist för skolan på torsdag. Tänkt även måla naglarna då.
Nu börjar ljusens halvår!

Dags för lunch

Träningen igår gick inte så bra. Mina små "älskade" knän började ju göra ont redan under uppvärmningen så för min del blev det inga intervaller. Styrka istället. Efter ett fys pass vill jag ha träningsvärk! Det har jag inte nu. Ikväll blir det träning igen, fast fotboll den här gången. Inna det kommer Linda hit och hittar på något med mig. Men inna det ska jag steka ihop lite pytt till lunch.
I Berlin

Elegant utbakad

Knåpade just ihop en frisyr på Maja, blev riktigt nöjd. Elegant, men inte allt för svårt.
Jag började med att borsta över allt hår till ena sidan och gjorde en utbakad fläta som startade snett upp bakom örat. jag flätade över till andra sidan och flätade ut den till håret tog slut. Avlutade det hela med att snurra flätan till en liten boll och fästa med nålar. Spreja. Färdigt.

Mot träningen

Alldeles strax åker jag till träningen, inte riktigt lika taggad nu när det regnar... Aja, bara och kämpa på! Ska ta en liten matbit och sen hämta mina skor som visst inte är där jag är... opps. Har redan ont i knät så vi får se hur det går. Senare kanske Maja kommer hit igen, men ner än så vet jag icke om kvällen. See you.
Bild på mig i höstas tagen av Anna

Dag 3 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Oj oj oj... Det blir klurigt. Precis just nu vill jag ha ett gott skratt eller fler. För övrigt vill jag ha en helt ny höstgarderob och då en resa till nått shopping ställe med nya affärer. Helt enkelt nya shoppingmöjligheter. Bland annat vill jag ha en skinnjacka och nya skor.

Älskar er alla något sjukt just nu!

Insåg just att statistiken redan är mycket högre än igår och dagen har ju bara börjat! Skrev ju igår att jag var med i en dagens blogg tävling och där vann jag en liten länk. Härligt! Det var värkligen vad jag behövde nu, vaknade på helt fel sida, kände mig helt ner deppad när jag vaknade. Det beror förmodligen på att jag somnade på helt fel sida. Känner mig fortfarande lite nere men Maja var här och ät frukost ochkollade på film förut och hon får alltid livet att lysa lite ljusare. "Fett rinner inte så fort, det är därför jag är så långsam".
Ikväll blir det lite fys träning, vilket jag ser fram imot mer än någonsin förut. Måste ta mig ut från min deppiga hjärna lite. Tills dess ska jag försöka knopa ihop något kreativt.
Igår kväll kom papsen hem från sin mc-tripp i Tyskland och kan ni gissa vad jag fick?
BJÖRNAR! ♥

Tack tack och tack

För alla kommentarer jag fick igår. Igår hade jag också mycket fler besökare än jag brukar. Tack så jättemycket allihopa! Fortsätt såhär, riktigt kul att kika på statistiken och få ett litet leende på läpparna, och ännu roligare att läsa och svara på alla kommentarer.
TACK!

Dagens blogg

Jag är med i en dagens blogg tävlingen på Lisas blogg Direktlänk till tävlingen HÄR.

Svar på kommentar

Anna om För er som fruktar för hösten och skolstarten:
Chailatte på espresso house, jeans & mysiga tröjor!!
Svar: Rätta tackter det!

För er som fruktar för hösten och skolstarten

Dom flesta är väl lite deppiga för att sommaren snart är över och att skolan snart drar igång igen. Men se er omkring. Skulle ni vilja fortsätta med sommarlovet i det här vädret? Här är det inte soligt, vet ju inte hur ni har det. Sommarlov vore ju inte samma sak med höstväder. Jag ser fram emot hösten på många sätt precis som jag brukar. Visst, jag vill inte häller att skolan ska börja, men det finns ju bra saker med det också. Man får träffa alla igen och för min del så blir det ju kul att vara äldst på skolan. För er som fruktar nationella proven i vår. Det är i vår, chilla. Det är ju en hel termin kvar. Sen är det mycket roligare att gå och shoppa på hösten, kläder är på något vis mycket roligare då. Höst väder kanske inte är så fint, men hur mysigt som helst! Att komma in från kylan och blötan och burra in sig i en filt med en kopp varm choklad eller teh, mmm...inte helt fel.
Så deppa inte! Tänk positivt!
Ett par skor som kanske sitter på mina fötter i höst, vem vet?

Dag 2 - Mitt favoritprogram och varför

VAMPIRE DIARIES!! Självklart! Helt förälskad i den! Varför? Till att börja med: Det är en asgrym serie där man alltid blir överaskad av vad som händer och för övrigt så spelas alla roller så himla bra. Brukar sitta och krama Majas hand när vi kollar. Någon som vet om eller snarare när det kommer en tredje sesong?

Fågel

Jag såg just en fågel bajsa! om det var någon som ville veta..
Igår kväll gick jag en promenad med MP, pappa sa nämligen att det skulle lindra lårkakan. när vi kom tillbaka värkte det som aldrig förr, men nu känns den nästan inte alls. Konstigt. Vaknade klockan 10 och började dagen med en hemgjord chai latte. Smaskens. Har dock inte fått till det helt än. Jag brukar vanligtvis bara tvätta ansiktet ordentligt på kvällen, men inte idag. Det var riktigt skönt att bara skölja bort allt....skit? Aja, kanske ska börja med det på morgonen också. Det är ju bara det att man ska hinna med det också, och få plats i våra små badrum samtidigt som alla andra springer runt och stressar. Jag har hursomhelst inte gjort mycket mer, borstat mitt hår i typen halvtimme. Mamma jobbar på med det sista rummet här som ska tapetseras så jag har lovat att fixa lunch, så jag ska väl se till att vi har något hemma nu.

Svar på kommentar

Anna om Rapport från matchen:
Du lägger alltid ut så tjusiga bilder på mig.....
·
Det är för att du alltid är så tjusig på alla bilder ;)

Rapport från matchen

Bortamatch. Resultat: 2-4. Vårt spel var kort sagt inte på topp. Lilla Anna fick göra ett av målen. Jag har dragit på mig en lårkaka för första gången i mitt liv. Den är dock väldigt liten så den är nog borta snart. Gick runt från det att matchen slutade tills för några minuter och undrade om det var det. Sen ringde pappa och rede ut mina tankar. Mamma hade sagt tidigare att det kanske kunde vara ett blåmärke längre in som gjorde ont för att musklerna trycker på det. Kort sagt: En inre blödning och det är tydligen just det som är en lårkaka.
Nu ska jag dra mig mot duschen innan MP kommer hem för då ska vi ha lite party, eller något.
En av dagens glada målgörare

Dag 1 - En bild på mig

Detta är inte bara en bild på mig, det är även min profilbild på facebook för tillfället.

Dag för dag

Tänkte börja med en sån där lista där det står vad man ska blogga om dag för dag. Såhär blir det:
Dag 1 – En bild på mig 
Dag 2 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 3 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 4 – Typ av killar jag faller för.
Dag 5 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 6 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 7 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 8 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 9 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 10 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 11 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 12 – Min favorit film.
Dag 13 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 14 – En låt som får mig att gråta.
Dag 15 – En person jag vill träffa just nu. 
Dag 16 – Min favorithögtid.
Ja, jag är en härmapa och har tagit hela listan från Carro

Taggelitagg

Nu är det taggning som gäller. I eftermiddag är det match igen, men om jag ska vara ärlig så tror jag inte jag kan bli mer taggad. Jag har redan överskottsenergi. Och det är flera timmar tills jag får göra av med den!
Bokade just upp mig på stan en dag till innan skolan börjar, trots att jag redan kollat i typ alla affärer, hoppas dom hinner få in lite nytt.
Nu ska jag ta på mig nått annat än pyjamasen och......hmm, göra något...
Såhär ser jag ut....................................................Såhär känner jag mig

Bara en helt underbar dag

Japp, dagen var kort sagt underbar. Tog en lång fika med Anna och Sandra och sendan shopping. Köpte lite grejer, men det får ni se imorgon för nu måste jag sova snart. Måste ladda för matchen imorgon. Nu på kvällen har jag gått en lång promenad med MP och pratat, pratat, pratat. Tror inte jag pratat så mycket på hela sommaren.

12 augusti

Idag är det en mycket speciell dag. Nämligen den 12 augusti. Vad händer idag? Kolla almänackan. Där finner ni ett finnt namn på namnsdags platsen. Precis, Clara (Klara) är det. Grattis till mig själv. (Fast varför säger man grattis för att man har ett namn?)

Upside down

Mitt liv är bara SÅHÄR skruvat! Vilket nog till stor del beror på att jag är så skruvad. Lite synd bara att jag kom på det nu. Aja, idag är det tjejsnack som gäller. Först ska jag ju, som ni vet, fira Sandra med Anna och ta en liten shopping tur. Sen ikväll ska jag träffa MP, det var sjuklänge sedan. Saknat henne grymt mycket. I eftermiddag måste vi alla hålla tummarna för Maja som rider SM då!
Nu ska jag fixa mig, ringa Sandra och ta tag i dagen.

Dags att nanna kudden

Men först en sammanfattning av dagen.
Kort sagt, jag har inte gjort mycket. Mest legat på sängen med datorn (som ni ser har jag fixat till lite på bloggen). Framåt eftermiddagen fick jag nog av sängen och tog tag i min garderob, den är nu nästan helt utrensad. Bara träningskläderna som är kvar. Jag ska på stan med Sandra och Anna imorgon för att fira Sandra och ska då passa på att införskaffa lite nytt till garderoben. Hösten är ju påväg ♥.
Matchen ikväll var grym! Älskar er tjejer, underbart spelat allihopa! har inte haft så här kul på planen på evigheter. Liten synd att mina knän är skit, men skit i det. Resultatet blev 3-0. Jag säger inte att det är kul att förlora för det känns alltid skit, men vad f*n? Är det verkligen så illa att ni måste peka finger och svära åt oss? Det tror jag inte. Detta var desutom en "fint" spelad match och domaren var toppen och dömde jämt. Jag hoppas barra att ni har dåligt samvete.
Anna go banana
Natti

Saningen om Clara

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Hmm, den siffran har jag inte riktigt koll på...
Vad tycker du om kärlek? Alla behöver kärlek
När kramade du någon sist? 45 min sedan, lillebror
Saknar du någon speciell person? ja just för tillfället
Har du svårt för att bli kär? ja och nej
Är du singel? Yes honey I am
När fick du senast en komplimang? Tror det var på match nu ikväll

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: inte vad jag vet
Hånglat med nån riktigt ful: nix
Hånglat med fler än 50 pers: hahah nae
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? inte det häller
Gjort något riktigt dumt? tyvärr ja
Gjort något du verkligen ångrar? ja..
Åkt ambulans? nej
Åkt polisbil? nej
Gjort nåt olagligt? .....
Fått din mamma att gråta? inte vad jag vet
Slagit ner någon? aa, slår mig själv gul och blå iband..... eller neee
Skämts över dina föräldrar? inte mer än nödvändigt
Sagt jag älskar dig och menat det? Som vänskap, jag borde kanske göra det oftare...
Tar du droger? nopp
Dricker du? nej, bara sprite... oj oj den var kul ni
Vilka kläder sover du i? en stor tröja som jag drunknar i
Vad hatar du verkligen? Reklam
Varit kär? jaoo
Är du ensam nu? jaa..
Vill du gifta dig? Om den rätte kommer
Vill du ha barn? inte nu

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? jag
Såg dig gråta? Minns inte, familjen eller Anna tror jag
Fick dig att gråta? personer som finns i inväcklade problem i mitt liv
Du delade en dricka med? lillebror
Du gick på bio med? mamma och lillebror
Skällde på dig? mamma
Sa någonting till dig och vad var det? Anna "Då blir det rätt dyrt" (tror jag var det sista)

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? nej
Kramat någon? ja
Pussat någon? nix
Köpt någonting? ja
Sjungit? alltid
Saknat någon? ja

JAG HAR:
Digitalkamera? ja
Systemkamera? nej
Telefon på rummet? alltid med mig
Egen dator? ja
Könssjukdom? nej
Bra kompisar? of course


Flower Power

Blommor är så himla fint i håret, denna är från cubus. Såldes i två- pack på rea för 19 kr. Perfekt att bara fäst luggen med.

Söt liten nagelborste

Lack var inte det ända jag köpte igår, föll även pladask för den här söta lilla nagelborsten. Dyr var den inte häller, så nu står den i badrummet och är min. 15 kr på Parelle, fanns även i form av andra djur: Flodhäst, groda, gris.

Depend Art Liner

Depend har några riktigt bra lack med en smal spettsig pensel. Med den är det bara kreativiteten som sätter stop sen. Ränder, vågor, prickar, rutor, m.m. Finns att köpa i färgerna svart, vit, silver, guld, guldglittrigt och silverglittrigt. Jag har sen tidigare det vita och sen igår även det svart. Det vita köpte jag på ICA Maxi, men deras sortiment varierar ju en del och jag har inte sätt det där sen i vintras. Det svarta hittade jag på Parelle, där fanns de andra färgerna också. Priset där är 42 kr. per lack.
Bilden till höger: Titta inte på pekfingret, det blev inte bra (bilden är från i vintras)

En torsdag såhär mitt i veckan

Kollade just in på min gamla blogg och insåg att jag inte skrev ett ända inlagg på hela första veckan av sommarlovet, vilket är lite sorglikt. Har nämligen tänkt tillbaka lite på sommaren som gått nu såhär i slutet och insett att det förmodligen är den veckan jag kommer minnas bäst på många sett.
Igårkväll glömde jag helt bort det där att jag skulle lägga in bilder på inköpen. Fixar det direkt när ddetta inlägg är klart. Jag skrev ju igår vad som händer idag, men listan har blivit lite utökad. Jag ska se om jag kan fixa lite små detaljer på bloggen.
OJ oj oj, där blev jag rädd, datorn stängde av sig och jag trodde jag skulle behöva skriva om hela inlägget. Då hade datorn legat illa till....

21 grader

Hur kan jag tycka att 21 grader är kallt? Jag sitter i soffan i jeans och linne och fryser som en liten gris. Jag hoppas bara att det är varmare i min säng.
Jag ska nu förklara något mycket krångligt för er så häng med. Ja, mina föräldrar var skilda förra våren till slutet av förra sommaren. Och ja, vi bor fortfarande på två olika ställen. MEN, vi bor alla fem tillsamans. Lite krångligt, men men.
Nästan hela sommaren har vi bott i "huset", men nu såhär precis innan skolan börjar flyttade vi över till "lägenheten". Mitt rum här känns bara....naket?...hmm, kanske inte, men obebott. Därför har jag beslutat att fixa det imorgon, städa alltså. Inte specillet kul, men imorgon ska jag klara det. Jag ska även fixa min cykelkorg som bara sitter fast halv en så länge, vilket är sjuk irriterande. På kvällen är det hemmamatch mot Lindö.
Om jag inte glömmer det helt så har jag även tänkt slänga in ett inlägg med lite nagel tipps.
Tror nog jag drar mig mot sängen nu, sweet dreams.

Bild från i vintras, (såg först nu att den var suddig)

Äppelpaj

Hej, jag börjar detta inlägg med att berätta att Maja sitter och äter kött. Nu blev det plötsligt väldigt bråttom för nu ska jag rusa hem och kolla på en av världens bäst barnfilm. Bilar. Varför säger folk att dom vuxit ifrån barnfilmer, det är ju hur kul som helst. Jaja, cykel affären var borta så det blev inget lås idag, men på stan köpte jag mig ett nagellack och en störtskön nagelborste, bilder kommer. Bye bye äppelpaj.

Shopping står på schemat

Om bara en liten stund rullar bilen mot stan laddad med en mamma, lillebror och jag ska också med. Första stoppet bilr cykelaffären för att införskaffa ett lås. Sen biblioteket och sen lite allmän shopping, see you

Diamond in a circel

Ring - VeroModa, Örhängen - Kapahl. Och som grädde på moset: Mina högt älskade glasögon som passar perfekt en sånhär målning dag, jag tror i alla fall att det är målning fortfarande.

Outfit: Hey there Delilah

Jeans - Cubus, Linne - JC, Cardigan - ICA Maxi
Älskar den blåa cardiganen, all heder till ICA Maxi för den!

Flät-bulle

Började med att lägga benan ganska snett och började med en inbackad fläta runt huvudet. Snett nere i nacken flätade jag ut en liten bit och snurade sedan runt flätan till en liten bulle och fäste med nålar. Spreja, om ni inte gjorrt som jag och tappat bort den. (bilden till höger ser lite skum ut, jag vet)

Silver o små pärlor

Smyckena idag blev mitt högt älskade korshalsband från Guldfynd, Guldfynd by Kenza ringen och i öronen små vita pärlor.

Outfit:

Mycket enkel outfit, men jag älskar det, speciellt jeansen. Det är världens mest underbara klädesplag.
Både linnet ocj jeansen är från Cubus.

Inbackad fläta runt huvudet

Såhär blev håret idag. Började flätan i lugen och flätade runt huvudet tills jag kom till andra sidan där jag flätade hela håret. Flätor borde ju värkligen sprejas ordentliget om dom ska hålla. Speciellt i uppklippt hår som mitt. Men min hårsprej har sprungit och gömt sig så vi får se hur detta går.

Musik

Jag börjar det här inlägget med att be om musiktipps. Min Spotify lista börjar bli utlyssnad. Med andra ord får jag inte dom där 5 nya gångerna man ska kunna lyssna varje månad. Spotify free suger!
Igår var det ju mammas födelsedag, hon fick ett fint litet halsband av mig. Kusinerna åkte ganske fort igen och senare åt vi middag med lite vänner. Ännu lite senare cyklade jag över till Maja på min nya cykel. Vi försökte montera på cykelkorgen, och vad ska jag säga? Det gick väl kanske inte jättebra. Vi bestämde oss för att göra något vi är mycket bättre på, dricka teh.
Idag väcktes jag mycket tidigare än jag ville, kl. 9.00. Men nu har jag kommit igång och har en plan för dagen (ska bara få med Anna på den). Vi ska köpa present till Sandra, ganska sent, menmen. Det är tanken som räknas. Innan jag åker in till stan ska jag pysla lite med mina naglar.
Anna på bussen till Helsingborg
Och glöm inte att kommentera med musiktipps!

En såndär dag när man egentligen inte borde vakna

Ja, rubriken säger det mästa, jag vaknade på fel sida. Men om bara någon timme kommer kusinerna för att fira mamma och för att hämta sina cyklar som bott i vårt garage ett tag. Jag är sjukt hungrig, men det blir ingen lunch förens mamma städat köket. Men för att komma på rätt bana igen så har jag ätit en Daim, den va god.
Jag glömde säga det igår, men jag har fått en ny cykel nu, likadan fast med fler växlar. Nu kan tjuvarna bara slänga sig i väggen.
Nu måste jag skringa upp till köket och se till att lillebror inte bräner något, ciao.

Sweet home Alabama

Ligger just nu hemma på min grymt sköna men för tillfället inte så mysiga säng och lyssnar på lite störtskön musik. Cupen va kul och spelet var helt ok, målen kom bara inte riktigt så ofta som vi ville. Det var en liten bussresa till planerna och vad vi har sjungit/skrikit då (och annars med).
Nu ska jag röja på min säng där det ligger en massa skit, leta reda på mitt täcke och kudde och sova.
Imorgon fyller mamma år, då kommer kusinerna på eftermiddagenoch med lite tur hinner jag träffa Maja på förmiddagen.
Nattinatti.

Mot bussen

Snart åker vi bort till bussen och sen bär det av mot Eskil. Riktigt taggad. AAAAAAA! NU kom jag på att jag inte packat några plåster, oh my God. Nu får jag rusa, see you

Bara för att jag är jag

Igår kväll råkade jag ut för en liten olycka, eller nej men jag klantade mig rätt bra. Blev värsta blodbadet, kanske inte, men det kändes som att det aldirg slutade blöda. Såret sitter fint mitt på cp- knölen. Kan icke ha strumpor, för jag ska tydligen ha luftigt runt såret. Det kommer bli problem när jag måste ha skor och jag vet inte hur det ska gå med benskydden imorgon, men det får lösa sig på något sätt.
Nu ska jag klä på mig lite kläder, har inte kommit så långt än. Sen är det nog lunch snart också. I åt åker vi ju buss ner till Helsingborg där cupen spelas och i den får vi sällskap av ett lite yngre tjejlag som spelar på hemma plan här hemma i vår lilla håla. Kommer nog kännas lite konstigt att hoppa på bussen med dom istället för sitt eget lag. Dom hämtar vi på vägen, känns ju dumt att åka till Malmslätt när bussen går här ifrån också.
Hörs senare.
Linda i Berlin

Kvällsinlägg

Idag har varit en bra dag. Det har visserligen inte hänt nått jättespeciellt. Packade på förmiddagen, eller jag blev inte klar men men.... Möte Anna på stan på eftermiddag, drack en chai latte på espressohouse och innan träningen åkte vi hem till Anna och gjorde panacotta till hennes familj. Det var sjukt kul att träna fotboll igen och jag är sjukt taggad för cupen. Nu på källen har jag sett en film med lillebror och nu ska jag läsa lite bloggar innan jag nannar kudden.
mmmmm....

Ännu en dag av packande

Nu när jag äntligen är hem ska jag börja packa för att åka iväg igen. Jag hatar verkligen att packa, men det blir ju inte roligare för att man drar ut på det. Idag har jag dessutom en massa annat på schemat idag, bland annat ska jag försöka hinna in till stan och ikväll är det träning. Efter det ska jag även fixa naglarna. Så nu ska jag stänga av datorna så att jag kan få nått gjort.

Minns inte om jag har skrivit det, men ida...

Minns inte om jag har skrivit det, men idag kommer jag hem. Riktigt skönt tycker jag. Imorgon är det träning, man måste ju komma igång för cupen. Tror att jag ska packa imorgon också, blir ju aldrig bra om man gör det i sista stund. Vet inte vad jag ska skriva mer, kanske lägger upp nått senare.


RSS 2.0