På Emmas säng

Ligger på Emmas säng och äter en banan, förut åt vi muffins. och tidigare bakade jag muffin med Lisa. Dom blev goda. Det var Emmas också. Jag och Lisa har skrattat massor och det har Emma och jag också, vi sjunger högt och falskt.
Imorgon ska jag träffa Carro på stan, kulit.
Hejdå

Städat


Vaken

Idag kan vi säga att det är måndag utan att däppa ihop. Jag tror att det är bra väder (har inte riktigt kollat än). Jag ska alldeles strax gå upp och äta lite frukost innan jag får skjuts ut till mitten av ingenstan. Till Lisa. Ikväll är det träning så pappa hämtar upp mig "på vägen".
NU ska jag skutta upp till köket, vem vet vi kanske kan komma iväg lite tidigare..

Natt

Som vanligt såhär på kvällen är jag dödstrött! Vill bara sova just nu! Det ska jag göra också, ska bara skriva klart det här inlägget som handlar om typ ingenting, sen stänga datorn och ladda för en dag ute på landet hos Lisa. Det ska bli riktigt kul, vi har inte sätts på hur länge som helst.
Hmm.... städningen gick bra....nej. Det här går inte, måste sova. ha en bra dag imorgon också.

BLOG RAPE

DETTA ÄR EN VÅLDTÄCKT AV MIG

Dagens mål

På schemat står idag att städa rummet ordentligt inte bara plocka lite. Kratta lite mer löv, måla naglarna och kolla Pan Am med Maja. Kanske ska erbjuda pappa en biltvätt också. Allt för pengar..
Har tagit före och efterbilder på rummet så ni kommer förhoppningsvis få se skillnaden senare.
Ha en bra söndag

Stickat

De här mys tröjorna hittade jag på fredags. Hur gosiga som helst!
Från HM, 200 kr.
Från Gina, 250 kr.

29 oktober

Jag blir galen på det här! Varför ska tiden gå så fort? Visst, jag är jätteglad för att det är lov, men jag önskar att lovet var tidigare så att det var mer tid kvar i nian. Jag trivs här, alla männsikor som jag antagligen inte kommer se mycket av efter nästa temin kan jag träffa nu. Jag skulle gärna stanna tiden ett tag här. Den här dagen tex. rusade iväg. Jag har tjänat hela 60 kr på att kratta löv. Spelat en massa piano och träffat Maja. Nu ska jag nog städa lite i rummet, ta bilder på det jag köpte igår och kanske va lite social med min familj.
Ha en underbar kväll!!

Godnatt världen

Jag är bara så himla trött! Jag och Sandra var på stan efter skolan så det kommer lite bilder imorgon. Jag tänker utnyttja höstlovet till sömn, eller det känns så nu men antagligen inte imorgon. Nu ska jag sova så jag slutar svamla om ingenting.

Biblan

Sitter just nu på biblan och väntar att jag ska gå till pianot. Sen ska jag bara hem, göra middag, repitera slagverksinstrument inför vorp:et imorgon. Våran roliga musiklärare säger vorp istället för prov..

Hej hopp lingonknopp vad fort det gick

Denna tisdag gick fort som bara den! Idrott, SO, matte, fysik, lunch, spanska, svenska. VI kollade på film på både spanskan och svenskan.
Nu har jag suttit här och gjort ingenting ett tag så jag borde sätta igång med något. Kanske spela lite piano, skriva dom hemska hemkunskaps utvärderingarna. MEN först ska jag stoppa något i magen.
Ikväll på träning ska vi få någon form av överaskning, tror jag vet vad det är och det är inte godis..
Anna in action

Volleyboll

Jag älskar volleyboll, hur kul som helst! Jag skulle knappast påstå att jag är bra på det, men kul är det. Men sen är det juu himla lätt att man skadar sig. Stukade fötter blir så mycket värre i volleyboll än i fotboll. Men det värsta är fingrarna! Jag har hitils klarat mig från stukningar, men inte idag. Eller jag tror att det är en stukning.. Kort sagt det göt ont. Pratade just med Maja som också spelade volleyboll idag. Hon har gjort något med armen....
Vi har alltså spelat volleyboll idag. Vi fick också tillbaka biologiproven: MVG!!
Nu ska jag snabbstäda mitt rum, äta något och möta Maja vid tåget innan träning.

Off to Maja

Hemma från kyrkan nu. Vi pratade lite om psalmboken, gjorde en tipspromenad och lyssnade på en jättefin gudtjänst. Det var en tjej som gjort all musik till och den var GRYM! Alldrig hört något liknanade!!
Nu ska jag iväg till Maja och måla naglarna, tjoho.

Rosa moln som det regnar choklad från

Idag är det södag den 23 oktober. Dvs. en månad exakt till min födelsedag!
Senare i eftermiddag ska jag till kyrkan och ta hand om dom små konfirmanderna, men innan det ska jag väcka Maja och hitta på något bus med henne.
Hmm.. fick just ett litet problem. Jag behöver använda mitt keyboard, men mamma stänger av all ström..

Sova ut

Det var så himla skönt när jag vaknade i morse och såg att jag sovit i tio timmar. Behövde verkligen sova ut. Nu är jag döttstrött och ska bara borsta gaddarna och sen sova, förhoppningsvis lika länge.
Nattinatti.

Åtvid

Min dag fick en lite "vändning" när pappa frågade om jag skulle med och kolla på Åtvids sista match. Klart jag skulle! Måste säga att dom spelade uselt. Och så motståndarna som försökte vinna tid på överdrivna sätt. Att först ramla omkull och ligga kvar tills dom skickar in en bår. Sen gå skitlångsamt av och stanna en halv meter från linjen. Sen är männsikan inne och spelar utan någon ända liten (synlig) skada. DÅLIG STIL!! Åtvid vann ändå serien och är i Allsvenskan nästa sesong!
Nu ska jag nog gå och se om maten är klar snartför jag hungrar ihjäl! Sen ska jag till Maja.
HUNGRIG!!

Lördag

Min lördag kommer inte bli speciellt händelserik. Snart ska jag ta mig ut och springa ett varv i spåret och sen ska jag nog se till att träffa Maja. Borde nog städa lite på rummet också..
Vad gör ni idag?

Välkommen till min värld..

Jag skriver ju om mitt liv, men hitils inte så mycket om mitt liv i känlor, mer med handligar. Mitt liv är en ända röra. Det går upp och ner, fram och tillbaka. Vissa stunder är jag gladare än gladast och vill bara att alla ska stå på toppen med mig och ibland längtar jag bara upp till alla andra på toppen.
Idag går det upp och ner i stora vågor. Började på botten, jobbade mig uppåt. Inne på Espresso house nådde jag toppen när jag och Emma satte igång med våra flaschbacks. Skratt, överaskningar, prat, mera skratt. Sen gick det bara ner när jag kom hem. Lyssnade på en depp låt och såg alla fel jag borde ta tag i sen var jag nere på botten igen. Nu går det upp igen för jag sitter här och sjunger. Men det är inte ovanligt att jag slutar i något mellan ting när jag går och lägger mig.
Men jag tänker se mitt upp och ner vända liv från den ljusa sidan; hällre att det går i vågor än att det är konstant dåligt.

___


länge leve längesen, som jag minns det var det lätt, även när jag trillade omkull
länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem, nykter eller alldeles för full
snön är vit som den va förr, när vi bodde dörr i dörr
men det va så längesen..

Sliten tjej

Efter att ha varit i skolan, bakat cupcakes, skrattat, skrattat mera, burit stolar och haft en LÅNG inte så trevlig disusion med mamma så är jag sjukt trött och vill bara sova!
Imorgon är det volleyboll på idrottsprofilen och det är ju sjukt kul!
Godnatt.

Min kväll

Detta är vad jag har spenderat kvällen med
Gymnasiekataloger i alla former och storlekar!
Än så länge har jag verkligen ingen aning om vad jag vill gå. Jag gjorde ett test som sa att jag är en kreatör, men det är det ända jag har att gå på en så länge. Hoppas bara jag får någon snillerblixt snart. Jag vill inte behöva gå gymnasiet utan ett ordentligt mål!
Nu måste jag sova, för imorgon är det träff för alla unga ledare. Cupcake bak står på schemat.

18 oktober

Min tisdag går upp och ner hela tiden, glad ibland och helt nere ibland. För några minuter sen var jag glad, då åt jag flingor. Om några minuter är jag förmodligen inte like glad, jag ska plugga in spanska glosor. Sen har jag massa andra läxor och senare är det träning.
Precis som alla tisdagar började skolan med idrott (fotboll), vi hade ingen lärare så vi satt på gårn och mådde illa av att lyssna på Jutin Bieber. Tilda spelade samma låt om och om igen! På matten mådde jag minst lika illa. Men fysiken kändes helt okej. Vi fick inte tillbaka proven, men hon sa att hon tyckte att det här var mitt bästa prov hitils. Ni anar inte vad lättad jag blev. Vå spanska lärar kom en kvart försent. Svenskan var..hmm.. inget speciellt.
Imorgon väntar något så kul som matteprov..

När man sitter på sängen och bara vill SOVA

Jag blev obeskrivligt trött av att duscha och ska bara dricka upp mitt te, borsta tänderna och SOVA!
Imorgon är det skola, plugg och träning som gäller.
Nattinatti

När man sitter på sängen och bara vill SOVA

Jag blev obeskrivligt trött av att duscha och ska bara dricka upp mitt te, borsta tänderna och SOVA!
Imorgon är det skola, plugg och träning som gäller.
Nattinatti

De där små tonerna vi kallar musik

Ligger på sängen och återhämtar mig för att kunna ta nya tag för träningen. Vi ska ut och springa i skogen igen, så det är bara att hoppas att jag inte stukar foten igen.
Fick idag reda på att vi har ett såkallat beep-test veckan efter lovet. Ni som har gjort det förstår varför jag helst inte vill komma tillbaka till skolan efter lovet. Förra gången gick det skit för mig så denna gången ska jag träna konditionen stenhårt innan. Hatar när sånna här tester går dåligt!
Kemi provet idag gick bra, mycket bättre än alla prov vi haft nu. Men jag hatar när man vet att man måste skriva bra på prov för att hålla kvar sitt betyg, mitt mvg i kemi satt inte så säkert innan idag, tror det är lite bättre nu. Sen har jag ju tänkt mig ett mvg i musik också. Då måste man skriva en låt också, så det är nog dags att börja med det snart.
Nu ska jag leta reda ett par byxor och äta nått mer, ha en bra kväll!

Dags att sova

Inatt vaknade jag flera gånger pga. att luftmadrasen inte hade speciellt mycket luft i sig. Sen skulle vi upp tidigt också. Vi kollade på någon hundtävling och sen åkte vi hem. Satt och frös hela vagen hem, men lyckades faktiskt sova en liten stund. Imorgon har jag kemiprov och så ska jag göra ett försök att träna. Foten gör fortfarande ont ibland, så jag hoppas bara att vi inte ska ut i skogen igen. Nej, nu måste jag sova. Godnatt.

Outsiderik

Jag glömde ju helt bort den här när jag bloggade i fredags. Adina snodde min glosbok och skapade Outsiderik:

Beigt

Nymålade naglar: Inner peace från KICKS och depend art liner.

Snart rullar vi in i Stockholm. När vi kom...

Snart rullar vi in i Stockholm. När vi kommer fram till kusinerna ska vi äta lunch och sen iväg till något museum och lyssna på någon släkting som jag inte riktigt vet vem det är. Han ska prata om någon speciell mc. Jag är riktigt trött så jag ska nog sätta på lite ordentlig dunk musik Ich vakna till.


Welcome Friday evening

Snart är det fredag kväll och jag och Sandra gör precis ingenting. Visst låter det kul? Jag tycker vi ska gå ut, men det vet hon inget om.
Dagen började med armbrytning, kul, konstigt och jobbigt. Resten av dagen bara flöt förbi. Men jag bara måste säga att en hel del folk på skolan lever i ett rent helvete. Förstår inte varför det ska behöva vara så, ni har gjort allt men ändå blir det ingen skillnad. Lider med er!
Nu ska vi hitta på något kul, ha en bra kväll.

Överraskning!

Ca. 15 cm borta!
Har varit så himla trött på mitt hår jättelänge nu, men nu är det fixat, äntligen!

Ladda batterierna

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig och ladda batterierna för en lysande torsdag. Hoppas ni haft en bra kväll.

Onsdag, DONE

Igår låg jag och tänkte igenom noga hur jag skulle klara dagen. Jag gjorde det och nu kan jag äntligen andas ut. Jag och Sandra måste verkligen skärpa oss på matten, vår lärare gillar oss inte direkt just nu. Hemkunskapen gick ganska bra, både skriftligt och praktiskt prov. SOn va mest bara äcklig, vi såg en film om 1:a världskriget. Vi fick tillbaka våra engelska prov och vad jag skrattade! Förra engelska provet var jag ett halv poäng från mvg. På det här provet var mvg gränsen 74 poäng. Gissa vad jag hade?.......73.5. Jag bröt ihop i ett galet skrattanfall. Ett halvt poäng igen!
Imorgon är det torsdag! Jag vill bara gå och lägga mig så det går fortare. Musik och en överraskning som ni inte får reda på nu..

Som förväntat

Min fot mår skit. Svullen som bara den och gör ont. Match alltså: Den var mot Vadstena som hade skickat sitt serielag som vann hela serien i år. Med andra ord, vi förlorade. Men vi kämpade riktigt bra tjejer.
Nu ska jag läsa lite hemkunskap för vi ska ha prov på det vi skrev i den där tidningen, varför? Vad ska det vara bra för? Sen måste jag spela piano också och så ska jag lagga lite mat innan jag ska gå bort till Kyrkans Unga (en grej för alla unga konfirmerade). Vi ska kolla på EM kvalet mellan Sverige och Holland. Känner mig som en riktigt förädare när jag säger: GO HOLLAND! (eller 75% förädare)


Morgoninlägg IGEN!

Två mornar i rad, är jag inte för duktig?
Mamma skjutsar mig till Hagen, där vi spelar DM, snart så jag slipper sitta på skolan och vänta. Foten är fortfarande svullen, men den gör mycket mindre ont. miracles happens. Nu ska jag nog gör mig klar och se till att allt kommer med.
Ha en underbar dag

Godnatt

Tänkte lägga mig lite tidigare än vanligt och sova ut och ge min fot en chans att bli så hel som möjligt. Minns inte om jag sagt det, men jag har typ stukat den. Om det inte visar sig helt omöjligt imorgon så ska jag ju spela skol DM. Jag får väl linda den och hoppas på det bästa. När vi kommer tillbaka till skolan har vi typ bara 2 eller 3 lektioner kvar.
Hur har eran dag varit?

Skoldagen

Mentorstiden bara flög förbi, mins inte äns vad vi pratade om. Sen var det biologiprovet som jag tror gick ganska bra. På kemin fick vi repitera inför provet nästa vecka. På SOn gick vi igenom läxan. Lunchrasten var helt DÖD, tråkigaste lunchrasten jag haft på mycket mycket länge. På matten satt Snadra och jag i en hög och dampade på alla onödiga genomgångar. Jag brukar ju ha idrottsprofil sist, men nu skulle jag göra fysikprov istället och det gick käpprätt åt hälvete. Hur svårt som helst!
Nu ska jag snart möta Maja vid tåget och se om jag kan sno åt mig nått att äta hos henne.
Såna här äter jag nu.. men det blir man ju inte mätt på..

Måndagmorgon

Helt otroligt! Jag hinner blogga på morgonen!
Idag väntar två prov på att bli skriva och igår satt jag uppe länge och pluggade. Undrar hur detta kommer gå..
Hela dagen ogår trodde jag att jag hade ont i hälsenan, men precis innan jag gick och la mig insåg jag att foten var svullen, svullnaden har inte gått ner. Så det blir ingen träning ikväll, kanske bara en promenad. Bara det blir bättre tills imorgon. DM är ju då!
See you later

Fysik?

Först höll jag på att drunkna bland fysik papper
Sen tänkte jag om:
Varför inte bygga ett hus av dom istället?
För vad spelar det för roll om jag förstår det här? Jorden fungerar väl ändå?

I believe them but will I ever know?


Myser med min mysiga kudde i min mysiga säng

Jag har som vanligt en massa energi som jag vill göra av med, men nej för idag är det plugg som gäller. Just nu ligger jag i sängen och undviker att kolla på mitt stökiga skrivbord som jag måste städa innan jag kan börja plugga.
Igårkväll kollade jag och Maja på Sex and the city 2, den var bra, men 1an är bättre. Efter filmen tog vi en liten kvällspromenad, det var iskallt ute!

Flätbulle

Som ni förstår så knåpade jag ihop en liten frisyr på Maja igår.
Gjode en utbakad fläta med lite mindre än hälften av håret. Sen snurrade jag ihop allt hår som blev kvar till en liten bulle och fäste flätan runt bullen.
Vad tycks?

Kakor

Tro mig, det är inte lätt att cykla med 13 kakburkar. Det gjorde jag igårkväll, klassen ska sälja kakor. Vilket såklart betyder att vi kommer köpa kakor.
Jag har en nya "håridé" som jag tänkte testa på Maja idag. Ska bara få upp henne ur sängen.
Senare idag ska jag nog ta mig ut i spåret och testa mitt trasiga lår lite. Måste även plugga en massa i helgen. Vi har fysikprov på allt vi har lärt oss sen vi började 7an! Galenskap!
Hmm..kanske skulle ta och sätta på mig nått annat än pyjamas om jag ska gå iväg..

"Thank you for everything...

...you do, every single day" så sa Bill på Hummanoid City Live. Satt just och kollade på massa musikvideor med det ända bandet jag kan kalla mig fan till. Tokio Hotel. Jag minns första gången jag hörde en av deras låtar, första gången jag sjöng med i en låt. Har inte lyssant så mycket på deras musik på sistone, men nu förstår jag inte varför.
Dom har förändrats så himla mycket, varför måste hälften av dom bara flytta iväg sådär? Men skitsamma, ni är fortfarande Tokio Hotel

Jag tror du söker efter mer än du ser


7 oktober

Jag har jättemycket överskottsenergi! Skulle kunna springa en mil! Men det är ju extremt tråkigt så jag berättar lite om min dag istället.
Vi skulle ju ha haft armbrytning på idrottsprofilen, men dom kunde inte komma så vi fick se en film om doping. Det är bara äckligt!
På bilden fortsatte vi med människokroppen, är riktigt nöjd med min än så länge.
På svenskan och engelskan hade vi vickarie och slutate 40 minuter tidigare, våran vanliga lärare kommer inte bli glad..
På lunchen kände jag mig en liten smula udda. Satt vid ett bord med ändast killar och förstod mycket lite av det dom pratade om. Desutom satt Tilda och Emma och skrattade åt mig. Men om jag ska vara helt ärlig så var det faktisk kul.
Just det, jag fick bryta upp mitt skåp för nyckeln är POFF!
Efter skolan åkte jag in till stan för att köpa ett nytt lås, det glömde jag helt bort..
Åkte hem med Maja och skrattade lite med henne och nu ska jag försöka bli av med lite överskottsenergi.

Ingen musik

Jag längtar redan till torsdag nästa vecka av en massa olika anledningar, en av dom är att vi har musik! Hade inte det idag, vilket enligt mig är det värsta med den här dagen trotts att jag har varit dyngsur typ hela dagen. Orienteringen gick faktiskt ganska bra, gick bara "vilse" en gång. Duschade hemma hos Anna, men blev sen blöt direkt igen.. Ösregn. Trodde helt seriöst jag skulle somna på SOn, hela klassen satt knäpptyst och jobbade bara för att alla var för trötta för att prata. På spankan kom jag igång och fick världens överskottenergi istället och den är inte slut än! Men det löser sig, för senare är det träff med alla unga ledare på konfirmationen.
Imorgon kommer det någon till idrottsprofilen som ska lära oss armbrytning, gillar verkligen när dom hittar på såna här grejer.
Nu måste jag jobba med en svenska grej som jag måsta ha gjort inom en timme och knappt har börjat på..

5 oktober

Skolan som vanligt och det hemska hemkunskapsarbetet är äntligen över!! Efter skolan satt jagpå biblan ett tag innan pianot, har lånat en bok på engelska som jag tänkte ta mig igenom. Har läst boken på svenska tidigare så det blir nog inte så svårt. Nu ska jag fika lite och föröka glöma att vi har orienteringstesst i okänd tärräng imorgon.

Hemma hemma hemma

Slutade mer än en timme tidigare! Slutade skoldagen med muntligt spanskaprov, gick ganska bra, bättre än det förra. Jag har just ätit en banan och nu ska jag fixa det allra sista med den där j*vla hemkunskapen. Sen tror jag att jag ska med pappa och lillebror till lillebrors typ musiklektion. Sen är det möte med laget innan träningen.

Svar på kommentar

clara om Har aldrig känt såhär förut..:
fin blogg! en fråga, ungefär hur många läsare har du per dag? svara helst i ett inlägg. lättare att hitta
Tack så mycket! Det är väldigt olika från dag till dag, men någonstan mellan 10-30 st, min statisktik går väldigt mycket upp och ner.
Bara undrar, varför frågar du?

Träningen

Träningen var ganska kul, sprang runt i skogen och lerade ner oss. På slutet körde vi lite styrka, vi ska börja med ett nytt styrkeprogram.
Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen göra hemkunskapen.
Imorgon slutar vi en lektion tidigare så då ska jag hem och sätta ihop hemkunskapen, mitt liv består av hemkunskap!! Sen är det träning och litet möte med laget innan det.
Vad gör ni ikväll?
Måste bara lägga in en liten länk till min okända tvillings kompis hellocarrobarro.blogg.se

3 oktober

Åter till skolan idag.. Mentorstid, biologi, kemi, so, lunch, matte, idrottsprofil. Min so lärare har något emot mig när jag redovisar, jag gjorde en bra redovisning om flygkrascher och fick ändå bara G+ och hon säger att jag var för ytlig, vad sjuton menar hon med det? Matten blev som vanligt bara ett ända stort flumm med Sandra. Nu ska jag snart iväg och träna (fys) och sen göra fransidan till hemkunskapsarbetet.
Dagens stora nyhet: Alla vi som var med på skol fotbolls DM uttagningen kom med i laget. Första matchen är på tisdag nästa vecka.
Nu ska jag äta lite innan jag dör av svält!

Finisar

Måste bara säga att ni är så sjukt fina allihopa. Stistiken ser fin ut och jag bara hoppas att ni stannar kvar och fortsätter läsa och kommentera.
En fråga bara: Hur hittade ni min blogg?
Natti natti på er

Hatar hemkunskap

Smsar med Emma om hur hämska våra måndagar är. Metorstid, no, no, so, lunch, matte, idrottsprofil. För det mesta går det ganska bra, men nu har vi massa prov och redovisningar....
Som förklaring till rubriken: Hemkunskap är det värsta ämnet och vi ska alltid lämna in en massa grupparbeten. Nu har vi ett stort där man ska skriva en tidning. Egentligen vill jag bara sova nu, men jag måste göra klart det nu för annars får jag inte ihop nästa vecka.
Hoppas ni har en bättre kväll än jag..

Hemma några timmar

Har varit hemma ett tag nu och om några timmar bär det av mot Ljungsbro med Emma för att kolla på handboll. Det är 96 tjejerna och killarna från Malmslätt som spelar.
Helgen var grym! Vi började ju med Boda Borg, första gången för mig, kul. Vi åt lite tacco innan vi åkte tillbaka till kyrkan. Där började vi fixa för den årliga spökvandringen. Jag och Sandra målade oss svarta i ansiktena och Krisoffer blev grön. Han skulle sitta i en bil och hoppa ut när konfirmanderna gick förbi (dom gick två ovh två och var ihopbundna). Sandra och jag skulle springa efter dom och skrika. Grymt kul att höra vad alla sa innan dom blev skrämda: "Där är en bil om någon undrar", "kolla inte in i bilen, kolla inte in i bilen, kolla inte in i bilen" osv.

RSS 2.0