Clara goes happy

Goda nyheter, jag kan blogga via internet från mammas mobil. Mobilbloggning är ju inte så kul. Jag badade i kanske 20 minuter för minst en timme sedan och fryser fortfarande. Men nu ska jag få upp värmen med lite te.

Just nu händer det här: Mamma och jag går ...

Just nu händer det här: Mamma och jag går runt på coop och letar saker som kan göra livet på ön lite lättare. När vi kommer tillbaka dit ska jag jobba på med ett fönster jag tänker måla om, hoppas ni har det bra, ciao.


Pojken i randig pyjamas

Pojken i randig pyjamas är skriven av John Boyne och utspelar sig under andra världskriget. Huvudpersonen är en 9 årig pojke vid namn Bruno. Han och hans familj tvingas, mot sin vilja, flytta bort från sitt stora fina hus i Berlin ut till ett mindre och ointresant hus där det inte finns något av de många sakerna han saknar från Berlin. Det ända som finns runt huset är ödlig natur och det som Bruno tror är en bondgård där alla går klädda i likandan randiga pyjamasar. Men dit var han ju förbjuden att gå.
En dag minns Bruno ett av sina stora intressen i Berlin, upptäcksfärder. Han ger sig iväg på en lång vandring längst stänglset till "bondgården" och finner tillslut något att utforska. På andra sidan stängslätt sitter en pojke samma storlek som Bruno, i randig pyjamas. Pojkarna blir mycket nära vänner och träffas varje dag på varsin sida om stängslätt.
Bruno är helt ovetande om vad som försigår med invånarna på andra sidan stängslätt, och även om allt som har med nazisterna att göra. Han har mycket höga tankar om sin pappa som mycket riktigt är en högt uppsatt millitär.
Det här är en mycket läs värd bok. Hemsk men trotts det så himla bra! När jag läste den här bubblade det upp en massa tankar, hur kan någon utsätta barn för sådant?
Läs den

Nu är vi lyckligt framkomna till stugan, e...

Nu är vi lyckligt framkomna till stugan, eller vi kom i eftermiddags. Sedan dess har vi haft lite födelsedagsfirande för pappa, badat, jag har simmat till ön, vilket jag tycker är riktigt duktigt. Jag har städat mitt och lillebrors rum. Nu sitter jag på en av klipporna och doppar tårna i sjön, helt tyst och stilla, underbart är nog bästa ordet.


Bilder från igår

gaaahhhhhh. Internet här är fruktansvärt trögt! Men här kommer lite bilder från igår.


Hela Sundsvall är propfult med små, stora drakar i alla möjliga olika former

Grattis pappa

Idag fyller världens bästa pappa år och han är värd världens största GRATTIS!!

På hotelrummet

Nu sitter vi på hotelrummet i Sundsvall där vi ska sova en natt och sen köra vidare till stugan. Tidigare idag skrev jag ju att vi inte hade råkat ut för några missöden. Då hade vi inte ätit lunch. Vi satt utanför Max och hela tiden snurade det en geting runt oss. Efter ett tag sa mamma: Clara, den sitter på din hand. Samma hand som jag hade hamburgaren i, Av ren reflex så släpper jag burgaren och all sallad åkte ut. Men nu släcker mamma så jag får återkomma imorgon från mobilen.

Familj påväg, någon som sätt den film? Rät...

Familj påväg, någon som sätt den film? Rätt kul faktiskt. Just nu finns det en del likheter mellan min familj och den. Men vi åker inte husbil och har inte råkat ut för några missöden....än. Pratade med Emma i telefon nyss, hon är utelåst från sin killes hus, han ligger fortfarande och sover. Har även upptäckt att det finns en bloglovin app, så jag sitter och läser lite bloggar. Snart ska vi nu äta, min mage knorrar. Hörs senare


LadyEmpress

Hade ju nästa glömt det totalt. Maja har äntligen blivit klar med sin nya blogg.
http://ladyempress.blogg.se/ - kika in

I väntan på Miss. Emma

Tror det dröjer ett tag tills Emma kommer hem, men jag bara måste träffa henne, kanske inte kan träffa henne förens vi kommer hem från cupen och vi har mycket att prata om, hon har ju tex. skaffat kille, bara det kan vi ju prata om i evigheter och det finns mer så det lär ju bli sent ikväll.
Nu har jag lite smått kvar till packningen, och så måste jag bestäma vad jag ska ha på mig i bilen, det ska bli bra väder, men jag vill ha jeans, kalla mig skum men jag tycker det är bland det skönaste man kan dra på sig.
Tidigare idag fixade jag några tidsinställda inlägg, ska se om jag hinner fixa lite fler. I stugan är det dålig täckning, men jag kan nog mobliblogga någon gång. Det märker vi.

Lite om framtiden

Idag - Packa, middag med komipsfamilj, efterlängtad pratstund med Emma.
Imorgon, torsdag - Avresa mot stugan
Fredag - Pappas födeslsedag, ankomst till stugan
Lördag och framåt - Stugan
Torsdag 4 augusti - Packa, avresa och ankomst till Esikilscupen
Fredag 5 augusti till 7 augusti - Fotboll
8 augusti - Mammas födelsedag

Yummi

Hemma från Söderköping nu. Åt en mycket mycket god glass där, vet inte riktigt vad det var för glass, men det var någon fruktsmak. Kusinerna och lillebror är ute och cyklar och chillar med datorn i sängen, medan middagen lagar sig själv i köket. Eller nej vänta jag tror mamma är där också. Tyvärr så måste jag flytta på mig nu, kanske gå och lägga mig i matlagningen, eller rent av tömma min tvättkorg.
Cola burk, om det var någon som inte såg det

Mot Sörping

Alldeles strax bär det av mot Sörping. Eftersom att både storebror och hans tjej ska med så tar pappa motorcykeln och jag tar så klart chansen att åka med. Riktigt tuffing jag är!

Run Forest Run

Lite bråttom nu. Efter lunchen åker jag med familjen till Sörping för att ta en glass med kusinerna som ska sova här inatt. Innan det ska jag hitta på nått med Lotta, så nu är det bäst att jag rusar, chao

Ilska

Ilska känner jag nu. Igår cyklade jag som vanligt till tåget, fick sjuts hem men gick för att hämta hem cykeln senare på kvällen. När jag kommer till stationen upptäcker jag att den är borta, helt jävla borta! Tjuvar borde fan utrotas! Och sen är jag mycket arg för en annan sak, så ilskan bara kokar i mig! Men jag är mycket hellre arg än ledsen.
Nu till något trevligare - min dag. Vaknade av väckarklockan kl. 9 och skuttade upp för att ta en morgon sväng till stallet med Maja. Pga. tjuvarna fick jag skjutsa Maja kilometern upp dit och väl där skulle jag gå 3 km. när hon red och sedan cykla hem igen, då var jag trött. Ute på våran lilla promenad tog vi lite fina bilder, bla. min nya profilbild. Efter en välförkänt lunch fixade vi med våra bloggdesigner, jag ÄLSKAR Majas nya header (länkar till den när hela bloggen är klar). Nu är hon och rider på sin vita springare som inte bor hos henne och jag ska dra mig ut i spåret för att jobba på konditonen lite, innan vi kanske träffas igen. Kort sagt, en Maja full dag.
Framför kameralinsen:
Backstage:
Prince
Senare:

Frisyr: Fläta anslutad i bulle

Pillade ihop en frisyr jag aldrig provat förut. Gjorde en inbakad fläta som började i luggen och fortsatte ner i nacken. Avslutade sedan det hela med en bulle i nacken lite snätt åt höger, fäst med både snodd och nålar. Spej. En riktigt skön och fin frisyr som passar praktiskt taget överallt.

Fallen krigare

Duktiga lilla Clara föll just omkull i trappan och kroppen har redan börjat jobba med ett nytt blåmärke, under foten så jag går på det hela tiden.... Men för övrigt så har jag haft en toppen dag. Som ni vet startade den hos Maja och jag fortsatte senare ner på stan, vilket ni också redan vet. Äsch, ni vet redan vad jag har gjort...Här kommer bilder
Carro vid lunchen




Jag och Carro
Nu skuttar jag över till Maja och kollar lite film med henne och den här gången ska jag knyta skorna

Sitter i detta nu ersättningsbussen in til...

Sitter i detta nu ersättningsbussen in till stan, åskan har gjort så det inte går några tåg alls. Innan vi tar oss ut till gamla lkpg ska jag hitta en present till pappa och så hoppas jag att vi tar en lunch. Ha en bra dag


Hmm

Gick just dom 300 metrarna hem från Maja utan att knyta skorna. Detta resulterade i att jag är mycket nära att få ett mycket obekvämt skavsår. Usch.
Som jag skrev tidigare ska jag på teater med Carro senare idag. Om du ser det här Carro, kolla din mobil. Efter den här veckan känner jag mig otroligt otränad, men idag finns det ingen tid för någon träning så det får nog bli imorgon.
Men nu ska jag försöka fixa mig lite, vilket jag häller inte har gjort mycket på en vecka.

Majs

Sitter hos Maja och........gör typ ingenting. Vi åt en liten frukost och nu sitter vi kollar på hennes gamla sockerbitar. Senare idag ska in till stan med Carro och kolla på teater i gamla lkpg. Men nu somnar Maja så nu får jag rusa. see you

Så känner du igen en äkta turist

En äkta turist har alltid en kamera över axeln, kortbyxor, någon form av sandaler, solglasögon på huvudet och en glass i handen.
Så ser än äkta turist ut

Frankrike 16 juli - 23 juli

Dag 1 - upp tidigt
Första dagen startade ca. kl. 4.00 med en biltur till flyplatsen. Där åt vi en liten rese frukost ovh sen var det 3 timmar flyg innnan vi landade i dom södra delarna av Frankrike. När vi väll krånglat klart med allt bagage satte vi oss i bilen och rullade mot en strand. På väg dit hamnade vi en mycket lång bilkö. Innan vi la oss på stranden åt vi vår första franska måltid på en Australisk restaurang.... Vi bodde i en stuga uppe bergen och det tog oss väldigt lång tid att hitta dit första gången, innan vi somnade åt vi middag nere i stan.
Bilkön
Smal gränd
Dag 2
Eftersom att vi va uppe så tidigt dagen innan tog vi en välförkänt sovmorgon och begav oss sen upp i bergen på mycket smala och branta vägar för att ta oss till och mycket cool grotta. En med stalagtiter och stalagmiter, inne i grottan va det bara 10 grader. Det var väldigt häftigt inne i grottan, men när vi kom hem mådde jag skit, kunde inte sitta rakt. Har inga bilder från den dagen.
Dag 3
Innan vi tog ett lunch stop med crepes åkte vi bil i ca. 1 timme ovh efter det fortsatte vi en bit och stannade vi till sist vid en gammal romersk akvedukt över en flod som såg mycket trevligare ut en bit uppifrån. När vi tog oss ner för att bada där var det inte lika trevligt, men ibland får man bita ihop.
Dag 4
Tisdagen var en mycket blåsig dag, men vi gav oss av till stranden i hopp om att det skulle bli varmt i solen, dock så gick solen i måln så det blev inte mycket av det. Vattnet var svinkallt, så vi gick en sväng på stan och kollade i lite affärer innan vi körde upp i bergen igen.
Dag 5
Det här blev en riktig strand dag, och en lyckad sådan. Vågorna var såndana roliga som liksom välter än. Jag brände mig riktigt ordentligt på båda axlar och armar. På vägen hem stannade vi i en liten stad för att äta middag och avslutade det hela med en glass.
Dag 6
Ännu en strand dag. Inte lika lyckad. Det var mycket strömt i vattnet och sanden blåste så hårt så det känndes som små vassa pilar i huden. Vi stannade inte alls lika länge på stranden och åkte hem för att laga middag och ta ett dopp i poolen.
Dag 7
Sista dagen att hitta på något. Vi tog bilen och åkte upp i bergen längst en liten flod. En ganska lång bit upp stannade vi i en liten by som var byggd på en klippa med stup åt 3 av 4 sidor. Vi stanade vid floden och åt en macklunch och senare på eftermiddagen gick vi runt inne i staden där vi bor och kollade i lite affärer, åt middag på Donken, tog ett dopp i poolen och packade innan vi gick och la oss.
Dag 8 - Hem
Vi gick upp tidigt, sate oss i bilen och rullade iväg mot flygplatsen. Där åt vi frukost, satte oss på planet. Och sen vipps så va vi i Sverige igen. Innan vi kom hem stannade vi på Max för lunch och sen var vi hemma.
En för det mästa riktigt lyckad resa.

Fler läsare på din blogg?

Lägg till din blogg i Bloggriket

I mina tofflor

Sitter i detta nu i min säng i mina underbara varma tofflor. Imorse vaknade vi upp i Frankrike och körde direkt mot flygplatsen och landade runt lunch i Sverige och kom hem till vår lilla håla för inte så länge sedan. Här har det tidligen inte varit så bra väder under veckan och inte nu häller. Jag sov helt otroligt dåligt inatt och är därför väligt trött trotts att jag faktiskt lyckades få lite sömn, så därför känns det väldigt skönt att bara kunna sitta här och chilla.
Lägger upp ett inlägg om veckan lite senare.

Outfit: Waking on Sunshine


Inte jättebra bild, men ni får överleva
Linne från VeroModa, skjorta från Cubus och shorts från något som jag inte vet vad det heter (märket är Serious Sally)

Lite Frankrike

Just nu sitter jag i vår lilla stuga på vårt lilla berg med utsikt över staden nedanför. Låter ju inte helt fel, men jag har ju inte nämt något om vädret. Just i våran stad är det inte så fint så hittils har vi åkt ganska lång till solen.
Innan vi kom hit till stugan i lördags åkte vi förbi en lite strandort och badade i havet. Riktigt skönt att bli dränkt av vågorna efter en lång resa i både bil och flyg. Igår var det inget pang väder så vi åkte upp på en både brant och slingrig väg i bergen. På ena sidan vägen var det brant bergvägg och andra sidan stup, och vägen var smal. När vi väl var uppe på toppen gick vi en guidad tur inne i en grotta där det var 10 grader och den var fylld med stalagmiter och stalagtiter. Jag förstod ju dock inte så mycket av guiden, han pratade ju nämligen inte engelska och jag pratar ju inte ett ord franska. När vi väl slingrat oss ner från berget igen och in i stugan mådde jag sjukt dåligt. Kunde knappt sitta rakt. Idag har vi varit och kollat på en gammal romersk akvedukt och badat i en flod. Imorgon ska det va dåligt väder och vi vet inte säkert vad vi ska göra, jag röstar för lite shopping. Au revoir

Om man kanske skulle göra ett ryck

Tror faktiskt att jag gör det för snart blir det ju bråttom. Emma kommer hem ikväll och då blir det lite tjejsnack och chips. Men sen ska jag ju förstås lägga mig ganska tidigt, planet går ju tidigt imorgon bitti. Maja var här tidigare och vi fick inte så mycket gjort, spelade lite Gitarr hero och lagade mat. Nej nu måste jag ta tag i det här och så skriver jag igen senare.

Fjortonde juli

Idag var ju som sagt min kusin och farbror här. Vi åkte med pappa och lillebror till flygvapen museet, det hade inte ändrats så mycket sedan vi var där med klassen i våras så var kanske inte så jättekul. Efter det åkte vi ut till Bregslussar och tog en liten lunch där. När vi väl var tillbaka hemma igen var det bara att packa en lite väska med fotbollskläder och sätta sig i bilen igen. Jag blev avsläppt hos Carro och vi satte oss i en lekpark innan det var dags att gå till träningen, där blev alla väldigt blöta för regnet öste ner.
Just nu sitter jag i sängen och myser i tjockiströja och mjukisbyxor och jag har precis läst klart min bok - så nu får jag äntligen börja med Pojken i randig pyjamas. Men innan det måste jag packa för på lördag bär det iväg.
Dagens klart finaste bild på mig     Brukar det inte stå "Nödutgån"?

Lite speciell design

Kanske inte världens bästa bild, men det är i alla fall jag nu

Tjenaaaaaa

Har fått ett nytt favorit ord, tjenaaa. Igår skulle jag ha packat, men som vanligt när jag ska packa så blir det inte så. Det får jag försöka klämma in idag istället. Istället för att göra det jag skulle igår så var jag hos Maja, åkte till stan och införskaffade en till bok och cyklade för att möta min kusin kanin och farbror. Dom har cyklat till oss från Stockholm. De sov här i natt och åker senare i eftermiddag så jag ska gå upp och vara lite social ett tag.
Have a nice day

Ojskibojski

Har en liten smula bråttom för om 10 minuter rullar bilen för att hämta upp Kristoffer på väg ut till Lisa och jag sitter här och äter frukost. Dock så fick jag slänga halvfrukosten pga. att jag hade hällt marmelad på den som var ett år gammal.
Nej, nu måste jag rusa, see you

Tok med tokar

Kom just på att jag inte har berättat vad jag gör imorgon. Jag ska toka med Lisa och Krisoffer. Vi åker ut till Lisa för det blir nog inte så bra om folk ser oss. Vi är ju lika knasiga alla tre, ska försöka ta lite bilder imorgon. Pratade med K tidigare och han är lika taggad som jag så det lär ju bli en riktig toppendag!
Hittade bara en bild med mina små tokar på (och den är ju inte så bra) och ingen på oss alla tre. Det får det bli ändring på

Önskemål

Har fått ett lite önskemål från Carro. Hon bad att jag skulle lägga upp lite outfits, det är klart jag kan göra det. Har inte så mycket just nu, men jag tänkte föröka ställa in lite tiddsinställda inlägg till resan, där kanske jag kan lägga in någon outfit.
Ibland är det lite svårt att kom på något kul att skriva om och framför allt svårt att veta vad ni vill läsa så därför är jag väldigt tacksam för sådant, tack Carro. Följ gärna hennes exempel.

Chillidill

Det var tänkt att Anna och jag skulle ta oss ut och fotta lite idag, men det börjar med att Anna försover sig och missar tåget. Sen sitter vi och väntar på att pappa ska fixa lunch. När vi väl tog oss ut ringde Emma ich sen blev det bara ännu mer chill innan Anna åkte hem. Senare blir det fysträning, men just nu ska jag bara chilla med stora bokstäver.

Ny design

Som ni märker har jag fixat till en ny design, lite sommrigare än den förra. Ska fixa till lite detaljer imorgon innan Anna kommer hit. Vi ska skutta ut i naturen och ta lite kort. Imorgon kväll är det sista fysträningen innan ett kort uppehåll. Nu ska jag läsa lite innan jag somnar, ciao.
Bild på mig och Sandra från hösten 2009

Kan knappt hålla mig

Haha, nu låter det som att jag måste på toa.....men nej.
Åkte till ikano- huset idag, där köpte jag mig ett par nya underbara skor och en bok, "Pojken i randig pyjamas". Det är där jag knappt kan hålla mig. Jag vill läsa den nu! Men jag har redan påbörjat en bok och så måste jag ju ha lite till resan.
Någon som läst den boken? Bra/dålig?

Det är ju jag så...

Nu har jag gjort det igen, dvs. det omöjliga.... jag har gått igenom hela huset minst två gånger utan att kolla ut genom ett fönster, det borde inte gå. Jag upptäckte det nu när jag skulle komma på någon vacker outfit för dagen. Jag får nog lov att hitta ett fönster och kika ut lite. Senare idag, efter lunch, ska jag in till stan och hoppa runt lite.... eller inte.... nej, jag ska skaffa allt som behövs för resan om 6 dagar.
Igårkväll var jag hemma hos Lotta en stund och så helt plötsligt kommer hon in med en påse i handen, plockar upp lite smycken och säger: De här köpte jag till dig. Då blev jag lite chockad, jag har ju inte fyllt år tänkte jag. Random. Blev ju såklart väldigt glad.

Lila små färgklickar

Nu är det nylackat på fingrarna igen. Det här härliga lacket kommer från HM och namnet är "Liberty Girl". Första gången jag målade med det här lacket (ca. ett år sedan) tyckte jag att det tog evigheter innan det torkade, men den här gången torkade det på ett kick. Kort sagt ett riktigt grymt lack.

9 juli

Här kommer en liten snabb repris av dagen: frukost, lyssnade på musik, åkt till ICA, lyssnat på mer musik, lagat mat, städat, suttit hundvakt, lyssnat på ännu mer musik, tänkt ut lite för resan, letat efter min lillebror som åkte iväg utan mobil (han är återfunnen), ätit pizza och nu lyssnar jag på lite grym musik och målar naglarna.

Sweet

Har just suttit hundvakt ute i solen i typ en kvart, medans storebror och hans tjej pyste till affären. En liten valp på bara 5 månader är det. Den är sjukt söt och man bara typ....

Tummen högt i vädret

Idag är en dag som bara käns bra och det trotts att jag inte ska göra nått som egentligen är kul. Snart ska jag cykla bort till ICA, jag har lovat mammsen att fixa lunch. Eftersom att det snart bär av till Frakrike, ganska exakt en vecka, så kanske vi ska åka och köpa en ny reseväska och då kanske jag borde passa på att försöka hitta ett par mörka shorts. I eftermiddag kanske jag ger mig ut på en lite springtur också och så tänkte jag måla om naglarna idag också.
Så, ja, kort sagt: Tummen upp

8 juli

Vaknade runt halv 11 idag och tio minuter senare var jag i full gång med att göra iordning mig. En halvtimme efter det satt jag i bilen med MP och hennes mamma på väg in till stan. Vi började inne i city, men fortsatte senare ut till ikano huset. Jag hittade mycket fint, men köpte bara ringen jag skrev om tidigare.
Eftersom jag har haft håret uppsatt i en bulle hela dagen så får jag nog ta mig en dursch med en hårinpackning imorgon, tycker alltid att håret känns slitet efter en inpackning. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det märker vi. Nattinatti.

Outfit: Jump

Löst linne från BikBok. Jeans shorts från ? men de är Serious Sally. Örhängen från Ginatricot.

Underbara ringar

Jag älskar ringar! Har dock inte jättmånga som jag verkligen tycker om. Köpte en på stan idag och så har jag en älskad ring från Guldfynd by Kenza, en konfirmationspresent.
Från Veromoda                             Guldfynd by Kenza

Det finns ju hur många ringar som helst som man mer än gärna skulle ha. Såg några fina idag som står högt upp på önskelistan.
De här tre är från Lindex

This used to be a funhouse, but now it's full of evil clowns...

Jag skrev ju ingenting om igår men Kristoffer var här, vi kollade på 2012 innan vi åkte och fixade mitt pass, blev faktiskt nöjd med det. När vi kom tillbaka kollade vi på massa roliga filmklipp. Efter middagen åkte vi bort till en såndär stor gunga vet ni, jag tog en mycket vacker bild på Kristoffer men han tillät mig inte att ladda upp den.
Dagen roligaste: När arken i 2012 börjar släppa in vatten får jag en snille blixt och säger: Men om alla dricker massor så går det ju bra..... fast då måste ju alla kissa, så det blir inte bra....
...I'm gonna burn it down...down...down

Matchen

Matchresultatet blev 2-4, lite surt men en klar förbättring från förra mötet mot dem här. Jag har fått en ny favorit position, mitten på mittfältet. Det är ju ett jävla spring, men gud vad jag älskar det just nu, så himla kul! Ska verkligen kämpa för att få spela det oftare. I slutet fick jag rycka in som mitt back, vilket jag borde känna mig bekväm med, det var också kul. Libro är ju rätt kul, känslan av att alla liksom hör när man skriker. För er som inte vet, libron är den som styr hela laget typ, men framför allt backarna. Träningsverken är nu värre än någonsin efter allt spring, men det gör precis ingenting för jag är SÅ glad!!

Taggig som en ros

Jag är på topp! Värken börjar släppa, jag blev grymt nöjd med håret och har taggat hela dagen med musik och nu är det bara att packa, byta om, slänga i mig lite mat och tagga ännu mer kvar att göra.

Nylackat

Målade både tånaglar och fingernaglar i den här underbara färgen igår, lacker är från Isadora, nr. 703.

Vädret ♥

Dom flesta tycker förmodligen att vädret idag suger, grått och trist. Men inte jag, känns perfekt idag, det absolut skönsate vädret att spela fotboll i.
Igårkväll kom jag på att jag inte viste vilken tid jag ska till frisören så jag satt i typ en halvtimme och försökte hitta någonstans dät det stod.
Precis som jag förutspådde igår så har jag träningsvärk idag, så idag är det bara att stretcha om jag vill kunna springa ikväll.
Nu ska jag äta frukost och göra mig klar att gå bort till frisören, see you later

Fjärde juli

Som ni redan vet så var jag ju med Maja tills hon åkte tidigare idag. När vi med gemensama krafter hade släpat ut en ,ycket tung väska, la hon bilnyckeln i min ficka. När jag kom hem upptäckte jag att den låg kvar där, så det var bara att slänga sig på cykeln igen. När jag kom hem utan bilnyckel lagade jag lite lunch, pastasallad med skinka och pesto. Resten av tiden innan träningen spengerade jag framför datorn. Fysträningen var jobbig och jag kommer förmodligen ha träningsvärk imorgon.
Imorgon ska jag till frisören någon gång runt lunch och sen ska jag ladda för match senare på kvällen.

Söt lillebror jag har

Min lillebror är bara för söt ibland. Han kom hem nyss och rusade in på mitt rum och skulle visa något han hade gjort. Jag trodde det skulle va typ en bild på något nytt "jättecoolt" vapen, men vet ni vad det var? En "mobilficka" som han sytt själv. Är riktigt glad nu!

Godmorgon

Idag åker Maja till Kroatien så jag ska va med henne från och med att jag har skrivit klart det här till att hon åker. Sen tänkte jag nog bara ta det lungt innan jag tar mig till fysträningen på något vis, kanske måste cykla. Vädret är ju inte det vackraste så jag hoppas jag slipper det, tänk om det börjar regna.
Jag känner mig riktigt stolt över min träning igår, jag har fått träningsvärk!!
Nu hoppar jag över till Maja och chillar apa med henne som hon skulle ha sagt.

I staden växer inga blommor


Tredje juli

Vaknade ju som sagt ganska tidigt idag och utnytjade jag förmiddagen för att hinna med en springrunda och lite styrketräning. Kännde mig lite duktig. Eftermiddagen ägnade jag åt lite pianospel och så ritade jag en liten bild också. Lägger upp bild snart. Middagen bestod av spagetti och köttfärssås. Vi fick en liten desert också, som jag fixade iordning. Nu ska jag kila bort till Lotta och hitta på något med henne.

För underbart

Igår, eller idag blir det, somnade jag inte förens halv 2 och imorse kom mamma in och frågade: äter du frukost med oss trotts att klockan bara är 10? Jag bara nickar. När jag kommer ut till köket och har kollat på klockan, som inte var 10 utan halv 9 får jag reda på att hon hade sagt "så lite" inte "10". Jag hade ju kunnat sova någon timme mer. Känner mig lite trött nu. För underbart...
Nu ska städa undan de sista små sakerna i rummet, och sen ska jag nog släpa mig ut ett varv i spåret.

You bring out the holy in me


Chicken Chill

Linnet köpte jag i fredags på BikBok, Basic. Den vita skjortan köpte jag idag i Norrköping på REA på Cubus. Älskar sånna skjortor! En härlig vardags outfit.

Vollanger från Lindex

Köpte det här linnet i Norrköping idag. Smala band och en vollang högst upp och en rakt ner, det syns inte så bra på bilden.

Andra juli

Nu har vi kommit till juli och det känns som att sommaren redan håller på att ta slut. Men det är nog bara för att jag inte har koll ordentligt. Idag är det två veckor tills Frankrikeresan, tummen upp. Eftersom att jag var med Anna till Kisa igår så var jag tvungen att städa idag, innan jag fick göra något annat. Dom andra i familjen tänkte åka till Norrköping för att gå på Dino-utställningen och shoppa. Jag bönade och bad att jag skulle få följa med. Dom gick med på det och vipps så satt vi i bilen. Utställningen kanske inte var jättekul, men helt ok. Precis när vi skulle gå ut gick strömmen i hela Norrköping city. Lite jobbigt för då kan man ju inte shoppa där. Vi åkte ut till Hageby istället. Jag hittade lite fint, lägger upp bilder senare. Nu sen vi kom hem har jag städat, ätit middag och blivit extremt glad. Min morbror bor i USA och jag har inte någon koll alls på vad dom håller på med. Saknar dom riktigt mycket. Har inte kunnat hitta honom på facebook, men nu har han hittat mig. Jag flyger på moln av ren lycka!
Jag och min lilla kompis                 Blev helt kär! Så söt
Tänk om man skulle åka förbi en sånhär på vägen

Jag är ju bara för duktig på att rita i paint

Kisa

Nu är jag hemma från Kisa. Annas bror lyssnar bara på massa "disco" musik och nu efter samanlagt 1,5 timmar känner jag en liten smärta i bakhuvudet. I Kisa satt vi och kollade när några små barn sprang innan vi gick och satte oss på en gungbräda. När Annas bror också hade sprungit åkte vi direkt till närmaste pizzeria. Godaste pizzan jag någonsin ätit.
Imorgon ska jag städa hela rummet och sen tror jag att jag ska träffa Kristoffer.
Har ni gjort något kul idag?

Hos Anna

Just nu sitter jag på en stol hemma hos Anna, lyssnar på musik och väntar på att vi ska åka till Kisa där hennes bror ska springa och vi ska typ titta eller nått. Tidigare idag gick vi på stan. Jag köpte ett sommrigt gult linne, Anna åt på Subway för första gången och nu ska jag sätta upp mitt hår innan bilen rullar, see you.

RSS 2.0