Sandra

Igår kom ju inte Sandra. Så istället för att hitta på något bus med henne låg jag ute och stekte i solen. Senare gjorde jag lillebror väldigt glad. Jag tog med honom till badet. Mamma kom också, då lyckdes lillkillen ta ett simborgarmärke. Jag simmade 850 m. kännde mig riktigt duktig.
Idag kommer Sandra. Vi vetinte riktigt vad vi ska hitta på, men vi kommer nog på nått kul. Ikväll är det träning, men nu ska jag hitta något som man kan äta till frukost.
Vad gör ni idag?

Oh my God!

Här i "kalla" Sverige hade vi ju som dom flesta förmodligen märkte 34 grader i skuggan. Idag är det 35 grader.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, Sandra ville inte träffa mig idag....
Igår låg jag ute i solen hela dagen, trots det är jag inte ett smack brunare, lite trisst. På kvällen var det träning somvar otroligt slapp. Inte så konstigt med tanke på värmen.

Frankrike

Nu är det bestämt. Om några veckor flyger jag och familjen till södra Frankrike. Ett tag var jag lite rädd att jag inte skulle få åka iväg något i sommar. Vi är där i lite mer än en vecka, kommer bli sjukt härligt. Synd bara att jag inte kan någon franska.

Rosa små potatistår

Målade tånaglarna rosa. Lacket kommer från depend, nr. 34

Tjugosjunde juni

Idag har jag slappat framför TV, vart ute i solen och bara njutit av den. Sisst men inte minns kollade jag på matchen som jag var sjukt sugen på att spela. Resultatet blev 2-2. Vadstena, som vi mötte, ligger dock högre ään vi i serien så vi kan vara mycket nöjda. Trodde jag skulle få damp och rusa ut på planen flera gånger.... Nej, men jag ville verkligen spela. På vägen hem köpte jag och pappsen pizza och nu ska jag snart måla naglarna, tror jag.
Vad har ni gjort idag?

Oboj, vilket vackert väder

Idag skiner solen precis som igår, underbart. Igår eftermiddag, kväll och natt mådde jag fruktansvärt, kanske matförgiftning, vem vet. Nu mår jag bra nu, men mina föräldrar låter mig inte träffa Sandra som det va tänkt, surt. Ikväll skulle jag ha spelat match, det får jag inte. Om jag har tur får jag åka och kolla.
Nej, nu ska jag gå ut och slänga mig i solen, hoppas ni har en bra dag.
från sommarstugan

Hej hej o hallå

Idag ska jag: hitta på nått att göra.... Visst låter det roligt. Det tycker inte jag. Det är ju strålande sol så jag ska i alla fall vara ute. Ha en bra dag i solskenet, see you
Lilla Anna i höstas

Tjugofemte juni

Idag har jag jobbat med designen mitt hela dagen. Blev inte helt klar, retsen får jag fixa nästa dag med dåligt väder. Mitt på eftermiddagen fick vi strömavbrott så ingenting av det jag höll på med fungerade. Efter middagen spelade jag spel med familjen. Vi spelade något som liknade monopol, istället för att köpa gator köper man flygplatser och man "är" ett flygbolag. Nu sitter jag med mamma och pappa i soffan och äter ostbågar och ser på Live and let die.

Even small ones can make a difference


Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Berlin 2 juni 2011 - 5 juni 2011

Dag 1 - 14 timmar buss
Resan började väll egentligen så fort jag gick utanför huset på torsdagen. Mamma, pappa och Hugo följde mig till bussen (mamma var nog mer nervös än jag va då). På vägen ner kollade vi på lite filmer, åkte färja, sov lite, lyssnade på musik, men det jag nog gjorde mest var nog att slå i huvudet. Så fort man skulle gå och byta plats slog man ju i huvudet i taket. Jag har tänkt på varför det alltid är 2 och 2 säten i bussar, ledarna blev ju skitsura om vi satt i knät på varandra. När vi hade suttit i bussen i ca. 10 timmar började vi bli "lite" trötta/flummiga som ni ser på bilderna.
När vi kom till hotelet fick vi våra rum, som kanske inte var jättefina men men. Vi bodde granne med Donken så innan vi somnade satt vi där och pratade lite allmän skit.
Lisa och Jacqline

Älg, jag och Jacquline

Jag hittade en mycket fin mössa, känndes lite liten bara.

Ungefär såhär va dom sista timmarna på bussen

Dag 2
Vi började med hotelfrukost, sedan upp och packa solglasögonen, vädret kunde inte ha varit bättre. Hela gänget hoppade in i bussen och den rullade mot koncentrationslägret sachenhausen. Det var hemskt, jag måde illa hela tiden, tänk att gå på marken där dom blev plåggade. Usch. Lunch åt vi på en liten resturang i byn. Sedan gick bussen mot Berlin centrum. Där fick vi en guidad tur (jag ramlade i bussen och pajade hela axeln) och fick gå upp i domkyrkan. Middag åt vi på Hard Rock café, coolt. Innan vi kom tillbaks till hotelet stannade vi på svenskakyrkan och pratde om dagen och lite annat. Jag fick en riktigt bonbränna på ryggen.
Ett monement på koncetrationslägret

Vi åkte genom ett område där alla hus såg ut ungefär såhär

Jacguline, jag och Kristoffer vid en grej inne i Berlin, minns inte riktigt vad det var...

...Såhär såg det ut

Utsickt från domkyrkan


Dag 3
Sista dagen i Berlin. Förmiddagen tillbringade vi på judiskamuseet, vi frågor och skulle hitta alla svar. Jag och Jacquline frågade personalen, han var kul. Vi blev avsläppta mitt inne i centrum och sen var det bara att shoppa loss, Kristoffer drog med mig och Sandra in på KaDeWe (Berlins motsvarighet till NK). Jag trodde jag skulle svimma, aldrig mer säger jag bara. Jag hittade lite grejer, det får ni bilder på senare. Middag åt vi på en resturang som blev fylld med svennar, vi var inte dom ända. Innan vi åkte ut till hotelet stannade vi vid irksdagshuset och det där som ligger brevid som jag inte minns vad det heter. Där kunnde man åka en grym cykel. Man satt sju pers i en cirkel, alla trampade men bara en styrde. Han körde som en galning och gud va kul det va. När vi va tillbaks i vår lilla håla tog jag, linda, linda, emma och sandra en promenad och pratde med lite tyskar, dom kunde jättelite engelska så jag och linda sa vad vi kunde på tyska. Linda sa: Jag heter linda. Jag sa: Jag har en potatis i min näsa. Hon blev lite förvånad.
Inne på judiska museet

Dom här collingarna hittade vi på stan

Lindorna vid middagen

Jag och Emma

Saken jag inte minns vad den heter

Jag och Linda vid grejen jag inte minns vad den heter

En av dom roliga cyklarna

Dag 4 - Hem igen
Trodde jag skulle dö av trötthet hela förmiddagen. Vi såg lite filmer, åkte färjorna igen, flummade, skrattade och som på vägen ner: slog i huvudet.
Sandras försök att inte väcka Natta, totlat meningslöst

Jag på Donken, sista stoppet innan vi äntligen var hemma

Nyårs kvällen 2010-2011

Ni har ju nästan inte hört nått alls om min nyårs kväll, men när vi kom till Stockholm började vi med att spela Wii. Om jag ska säga nått om maten så var det jättegott, men... inte om man menar förrätten. Det var rostat bröd med get ost på. Jag hatar ost. Men ibland får man ju hålla minen. Vi spelade mycket Wii, men var också ute i snön. Jag hade brottningsmatch med ena kusinen, men jag är bara för klantig. Jag springer mot honom och ska knuffa ner honom, men jag springer rakt in i hans axel med min haka... Pappa och jag smällde lite raketer, vi spelade ett roligt mat spel, jag och en av kusinerna pratade om livet, sen somnade vi och jag drömde en mycket udda dröm om tåg.
tänk om han tappar brickan                                       godis?

så kan det så ut när man sätter sig

Året som gått - 2010

Jag börjar lite originellt, tänk vad tiden går fort, men trots att det går så fort så kanske ni vill ha en lite sammanfattning. Här kommer den (:
Januari

Det är lite virrigt bland mina bilder och jag kan ju inte gå på vad jag har skrivit på bloggen för den hade jag ju inte då. Men jag tror att jag började lära mig åka längdskidor då, fast det är inte så jättekul.
Februari
Efter som att vi flyttade med mamma i mars så tror jag att vi började kolla inredning och sånt då.
Denna säng står nu i mitt rum hos mamma (bilden är tagen i affären)
Mars
Jag hittar inga bilder från mars, men jag kan ju säga att vi flyttade in i denna fina lägenhet och när månaden nästan va slut fick vi påsklov.
April
Påsken kom först, då var kusinerna här.
Sen var vi i Sälen med den andra kusin familjen, och ni ser ju hur galet kul det var
Maj
Jag började blogga. Det hände inget speciellt, men jag tog denna coola bild
Juni
Hade ett litet äventyr med Adina och en häst
Jag och Linda shoppade i Nkpg
Sommarlovet började och man blev fri
Jag började kolla på nya glasögon
Juli
Vi var i Kalmar och på Öland
Vi var också i sommarstugan
Jag hittade mina perfekta glasögon
Augusti
Rom
Forward cupen i Örebro
(muahahaha, Anna kommer få damp för denna bild. Ha lite humor när du ser det här Anna)
Åttan började och betygen kom...
September
Vi tog klassfoto och konfirmationen började
Oktober
Jag fick ny mobil
Fotade en hel dag med Anna
November
Jag (och Maja) gjorde min första videoblogg
Jag var riktigt sjuk för fösta gången på hur lång tid som helst.
Jag har fyllt 14.
Jag har klättrat.
December
Jag har köpt massa julklappar, fryst väldigt mycket, fått mycket fina julklappar. Vinter är ju mysigt, men ibland vill man bara ha värme.

RSS 2.0