Stora flytten

Jag startade den här veckan med att ligga i soffan/sängen med feber och sen jag blev frisk har vi bara packat, packat och packat lite till. och håller vi på att flytta över alla flyttkartonger och möbler..
Sov första natten i min nya säng idag. Den är större än Kim förra och jag har allvarliga problem med att bestämma var jag ska lägga mig. Hur jag än gör så känns den tom.....

Ett vrak

Jag vaknade av en hemsk känsla av att mitt huvud var dubblet så stort som när jag somnade. Orkade knappt hålla det uppe. Det var ju såklart helt normalt, men bra mår det inte. Om någon skulle ha ett magiskt knep för att slippa halsont så får ni mer än gärna dela med er! Inte ens halstabletter och te med honung hjälper idag... men förutom det så mår jag bra.. Jag ska ta mig samman och fortsätta fylla lite flyttlådor. Njuta av det fina vädret.. Det där sista kan ju bli svårt, men lådor ska jag fylla iaf. 

Röriga flytt-dagar

När jag kom hem igår var det full rulle i köket. Vi har en hel del nya skåp där nu. Jag fick direkt borja tömma mitt gamla rum, och det är inte lätt att släpa upp flyttlådor upp för en stege.. Ojojoj vad jag längtar tills alla rum har fått sin tapet, golven blir fixade och TRAPPAN kommer på plats!

Bonjour!

Nu är vi hemma i härliga Sverige igen. Veckan i Frankrike har varit fantastisk och jag har lärt känna många nya trevliga personer. De 30 timmarna fram och tillbaka i bussen kanske inte alltid var så roliga, men det var värt det. Vi kom till Linköping ganska sent på eftermiddag och jag blev upphämtad av storebror och min ena kusin. Under den här veckan har det blivit stora skillnader i vårat hus, men det kan jag inte skriva om nu för nu ska vi gå ut en liten sväng, hej hopp!

Underbara tecknade filmer!


Svenskar på väg


Avslutningen 2012

Som jag redan har skrivit: Avslutningen var sorglig, fin och på något sätt ändå rolig. Mycket känslor hela tiden. Eftermiddagen och kvälen efteråt var superkul och ett riktigt fint minne med klassen att lägga påhögen som redan finns. Tack 9G för tre fantastiska år på Tokarp. (och självklart alla andra också) 

Markus, Alva, Felix och Matilda - Chasing cars

Malin och Maja - Deras egen låt
Markus, Maja, Felix, Malin och Markus fru - Love the way you lie part 2
Felicia - Him (hennes egen)
Glad tjejer med toppbetyg, Agnes, Adina och rektorn
Markus, Vickan, Felix, Matilda och jag - Breakeven
Markus, Amanda, Felix, Alva, Lotta och Markus fru - F**king perfekt
Markus, Emma, Felix och Adina - A thousand miles

Underbara klass 9G



Utmaningar

Utmanade mig själv ordentligt igår när jag klättrade upp till mitt nya rum. Den gamla trappan är borta och jag längtar som en tok tills den nya kommer! Min svindel gillar inte riktigt att behöva klättra upp och ner för en stege. Jag kommer förmodligen tvingas göra det idag också.. och imorgon rullar bussen mot Frankrike. En ny utmaning: 30 timmar i buss.. Men först: PACKA. I eftermiddag: Match. 

Slutets slut

Att vi äntligen får sommarlov efter den här kämpiga våren med alla inlämningar och nationella prov borde vara en enorm lycka, och visst är jag glad.... men jag kan inte beskriva hur tråkigt det är att gå skilda vägar från alla underbara människor. Så väl lärare som elever. Självklart var detta inte sista gången vi sågs, men aldrig mer varje dag som det har varit.. 
Jag hann knappt få syn på min underbara klass innan tårarna forsade fram redan utanför kyrkan. 
Alla instrument spelades bättre än någonsin tidigare och sången sjöngs bättre den också. 
Maja och Malin, ni rörde oss alla till tårar med eran låt, ni är fantastiska!
De fina talen och tacken till alla våra underbara lärare satt precis där de skulle. Pelle, Göran, Elin och Markus, ni är gryma! Jag saknade dock ett tack till Stellan, en av våra finfina mentorer. Tack Stellan!!
Detta var en avslutning jag aldrig glömmer. 

Beachvolleyboll utan beach

Avlsutningsmiddag igår va skojsig, men vad är det för roligt påhitt: Beachvolleybollen idag ska vara i hallen. Vad jag vet så finns där ingen beach. Så nu taggar vi alltså beachvolleyboll utan beach!!

Skolan har aldrig varit så chill

Skoldagen idag betsog bara av två helsköna timmar med träning inför avslutningen. Efter att ha kört igenom alla låtar ordentligt körde vi lite andra låtar och hade det allmänt trevligt. Alva och jag blev själva kvar ett tag när alla andra drog sig mot nya äventyr. Nu ska jag alldeles strax med tåget till stan och sen är det avslutningsmiddag med alla älskade nior!!♥

Aaaae vi ba kööööör

Om vi gör!!! Mitt Gryma lag vann fotbollsturneringen i förmiddags! På straffar! Etermiddagen gick åt till enbart städning och det kan mycket väl vara så att jag gick ut ur tokarps dörrar för sista gången idag. Min dag rullar på och snart ska jag in till stan med Maja och kolla på hennes sista "Försommarsång".

Underbara är vad ni är tjejer

Idag spelade vi grymt tjejer! Resultat: 5-2. Vi kunde inte ha gjort den här matchen bättre. Vi fick en dålig start, men nu är vi med igen! Nu kör vi på såhär!! Den här matche kommer jag leva på länge, men nästa helg kör vi igen!!
Ni är underbara hela högen!!

Taggar uuuuuuuuupp

Match idag. Det regnar, men vad gör det? Det är egentligen j*vligt gött! Men jag har tyvärr inte tid att sitta här. Idag ska min nyköpta säng upp till mitt rum, det lär inte bli kul, men vi kommer iaf vara stolta med oss efteråt. Jag tänkte brotta mig fram till hyllan längst in i mitt förra rum för att sedan dra med den från källaren till vinden. I det rummet står tre sängar och alldeles för många stolar just nu. Önska mig lycka till!

Kompis?

Jag trodde vi var vänner och så sviker du mig såhär! J*vla HTC. Den kände tydligen inte för att ladda upp mitt inlägg igårkväll och det här är knappast första gången på väldigt kort tid som den gör såhär mot mig. Jag känner att det kan vara dags att släppa taget.. Men vad ska jag hitta istället? Efter en trogen HTC känns inte iPhone riktigt som min grej.. Jag vill ju bara att du ska finnas här för mig, VARFÖR utsätter du mig för detta? Jag trodde vi var vänner..

Ombytta roller

Ikväll sitter förmodligen lärarna uppe och sätter alla våra betyg medans vi äntligen kan slapna av och bara chilla! Jag tänkte utnytja det genom att lägga mig lite tidigare än de senaste kvällarna. Igårkväll satt jag uppe och plinkade ihop en låt. Med den klarade jag att hålla kvar mitt kära Mvg i musik och jag har också fått veta att Mvg kommer höra ihop med historia på mitt betygpapper. Träningen innehöll en himla massa skratt, men dagens höjdpunkt måste ändå ha varit att vi fick våra klasströjor! Jag har känt mig som en lite grön nallebjörn i den hela dagen, kramar till alla!!

Första lådan

Om 10 dagar ska allt jag äger och har vara ute ur den här lägenheten och nu har jag precis fyllt första lådan.. Det ska bli mer än skönt när den här flytten äntligen är över och när bygget av huset är färdigt!! Men här kan jag inte sitta! Här ska tömmas!!

Det finns inga ord att finna.

Jag är så fruktansvärt trött, helt slutkörd efter en minst sagt tuff dag. Jag sov alldeles för lite så idrotten blev en utmaning, men genom hela SO lektionen bars iaf. jag av tanken på att det var våran sista lektion den SO läraren, Galet långtråkig matte som vi inte gjorde ett smack på. Snabb lunch innan vi gick upp till Kärna för rep till avslutningen. Roligt roligt. Vi spelade för 6orna, de såg ju nästan ut att ha kul..... När vi sen kom tillbaka till Tokarp började den verkliga mardrömmen! Jag och Becca pratade med våran spanskalärare om lite betyg och jag kan väl såga såhär: Min självbehäskning fick en ordentlig utmaning och det var väldigt länge sedan jag blev så arg att tårarna kom. Sista lektionen blev et rent helvete när det ändå jag ville va att springa minst ett maraton för att slippa explodera!
Hela jag är HELT slut och jag borde lägga mig direkt nu.... Hoppas ni har haft en lite bättre dag än vad jag har!

Sista rycket!

Idag gör jag ett sista ryck (om jag hinner klart idag) med skolgrejer för den här terminen och för de här nio åren i grundskolan. Jag ska förbereda en redovisning som ska locka folk att bli buddhister, göra klart en väska och skriva klart min låt. Nu är det bara att köra på!!

Det är ju juni!

Junistormen är här!! När jag vaknade imorse stårlade solen och det första jag tänkte va: JA, idag kan jag chilla i solen! men sen kom molnen och vinden.. Sitter i mitt rum med gådhud och jobbar på mitt humör. Jag vaknade på helt fel sida men det börjar ordna upp sig och mästerkocken ska snart laga en delikat måltid till familjen. På menyn står falukorv och makaroner, avanserat!!

Fysiskt omöjligt?

Det är helt otroligt att vi alla klarade triatlon så bra! När det är bara 10 grader i luften känner man ju inte jättestarkt för att simma sitt snabbaste, slänga sig upp på cykeln (full motvind) och sist men inte minst tokspringa 2,5 km. Nej, idag tyckte vi inte om dig väderguden. Jag mår inte direkt topen, men jag är mycket nöjd med mitt resultat. Om vi inte har räknat fel så slutade jag på en andraplats bland tjejerna. Emma förtjänar verkligen segern!! Grattis grattis, massa grattis!!!!

RSS 2.0