Undrar varför jag hamnade mitt på golvet..

Kännde inte för att sitta i sängen och jag orkade inte flytta alla saker från skrivbordet. Därför hamnade jag mitt på golvet.
Jag är sämst på allt som har med bussar och tåg att göra.. I somras missade jag två tåg efter varandra, för några veckor sen höll jag på attgå på helt fel buss, här om dagen missade jag tåget med några meter för att jag trodde att det skulle åka åt andra hållet och idag glömde jag busskortet....

Idag är min hals ett helvete och inget hjälper!! Höll på att dö av stress på hemkunskapen och pianot gick väl SÅDÄR..
Maja räddade min dag genom att ge mig sin mycket speciella precent inslagen i genomskinligt papper.. Packetet innehöll en fin liten burk som innehöll...tro det eller ej.... ett par inte allt för fina strumpor.. Hon tänkte att hon skulle ge mig något jag gillar (burken) och något jag inte alls gillar, ankelstrumpor. Bara det att det inte var ankelstrumpor.. Oj oj oj vad vi skrattade!
Nu ska jag göra något.. Ha en bra kväll

På en vit liten soffa med blå kanter

Sitter hos Maja, hon räknar matte och jag försöker komma på vad jag ska redovisa om på slöjden. Det ska handla om något som har med textil att göra. Hat ingen aning aning om vad jag ska prata om.. Kanske Bills scenkläder på humanoid city live? Skulle va lite kul..
Nu ska jag jobba på och se om min trötta hjärna lyckas kom fram till någon briliantisk slutsatts..

Tio saker man kan underhålla sig med när man har huvudet i en papperskorg av stål

  1. Dra underläppen längst väggen på papperskorgen. Detta skapar ett ploppande ljud.
  2. När du skrattar ekar det i tunnan och du kommer skratta åt ditt eget skratt.
  3. Fundera över hur du ser ut eftersom din näsa är väldigt intryckt.
  4. Låtsaas att du sitter i en rymdraket.
  5. Gissa vilken färg papperskorgens insida har.
  6. Lyssna att man faktiskt hör mer bas än när man inte har papperskorgen på sig.
  7. Fundera på vad ont det gör om man slår en blyertspenna emot tunnan.
  8. Eftersom din mun speglas i insidan, börja beatboxa och fantisera att du spelar in en musikvideo där bara din mun syns.
  9. Ställ dig upp och dansa robotdansen till Ich Brech Aus.
  10. Vad har du en papperskorg på huvudet för!?

Min biologibok heter mamma

Det är ju bara så himla tråkigt att sitta och läsa sida efter sida ner och det känns bara så himla onödigt när mamma kan det i huvudet och desutom tycker det är skitkul att prata om hur allt fungerar och varför och allt sånt. Därför sitter jag alltså och väntar på att hon ska komma hem så jag klarar det där provet imorgon.. Om jag får tillåtelse ska jag iväg till Maja och se Pan am senare så jag kanske ska vara lite tidseffeltiv och byta till något annat än pyjamas innan hon kommer hem.
PS. Sofforna funkar bra att ligga i en hel dag..

Ännu en resa åt helvete..

Har inget minne av att jag skrivit tidigare att jag var i Köpenhamn över dagen igår. Dagen började lysande. Vi åt lunch på Hard Rock Cafe. Fortsatte upp längst den gatan med alla affärer som jag inte minns vad den heter. Där fortastte det bra, hittade världen grymaste affär: NewYorker. Hittade en tröja och en skjorta. Sen efter det sket det sig fullständigt. Hela min kropp typ dog och jag mådde förjävligt resten av dagen. Träffade en sjukskötterska inne på Tivolli. Jag förstår mig inte på danska!! Efter ett tag kom hon på att jag kanske kunde engelska.. smart där.. Resan hem var kanske inte den trevligaste. Men nu efter en natts sömn mår jag nästan helt bra. Dagen får nog ägnas åt att testa dom nya sofforna.
Hoppas eran lördag var lite bättre än min..

Soon time for tea

Alldeles strax cuklar jag iväg och hämtar upp min syltmunk (Maja) vid tåget och dricker lite te med henne. Ikväll ska jag se min lillebrors teater och så kommer storebror hem från Örebro. Har en hel massa plugg, men ingen tid att hinna med det på..

23 november

Hoppas ni vet vad det innebär... Jag fyller år!! Äger nu Spotify premium i en månad och i vår väntar en moppekurs. Har haft en riktigt bra dag, men måste tyvärr avsluta den med att skriva rent en so grej som ska in imorgon. Kommer nog ta ett tag så det är bäst jag sätter igång.
Åt middag på resturang, satt som dricken över i:ett. Imorgon händer inte mycket så då ska jag se om jag kan få upp någon bild och lite så.
Hoppas ni har haft en underbar dag!

Studiedag

Studiedagar är så himla härliga. Bara kunna chilla och ta det lugnt. Måste dock plugga lite, men det får inte ta så lång tid. Ska plocka lite i mitt rum och hjälpa mamma att plocka fram vinterkläder och rensa i hallen. I eftermiddag ska vi in till stan och kolla på nya gardiner och jag ska försöka hinna byta en tröja jag fick av min moster. Jag fick en likadan som jag redan har, så man kan ju säga att det var en bra present iaf. Ikväll ska jag se sista delen av Harry Potter filmerna. Känner jag mig själv rätt kommer jag vara mycket nära till tårar..
Over and out.

En regnig novemberdag

Hej alla trötta söndagsbarn, Maja här från ♥LadyEmpress!
Idag har Clemens varit i Stockholm och hälsat på sina kusiner. Självklart var hon inte lika cool som jag var förra veckan i Stockholm för jag var ju faktiskt i Kungliga Operan och så såg jag Kissie. 

Snäll som jag är så tog jag emot min vän med öppna armar och matade henne när hon kom hem med tåget och gav henne lite left-over efterrätt. Hon måste vara lyckligt lottat att ha en sådan fantastisk vän som MIG!
Men nu så är det ju så att jag inte är så snäll! Jag blogg-rape-ar ju Clara! Och vid en blogg-rape så måste man ju lägga upp den fulaste bilden man har, så här har ni en ytterst osmikrande bild på min kära vän Clara Astrid!
Ciao!

There will always be a light


Så trött

Jag är i behov av ordentlig sömn. Sov jättebra hela natten, men sen vaknade jag ändå flera gånger under morgonen..
Gymnasievalet tar kol på mig! Har varit på två öppna hus idag.. hur mycket intryck som helst. Då är det tur att dom har chai latte på espresso house och att man har så fint sällskap som Maja. Nu har vi suttit och tytt mycket krongliga noter ett tag och tänkte ta en liten paus från det.
Hoppas ni har en fin lördag

Fredag

Just nu vill jag bara slänga mig på sängen och SOVA. Har sovit alldeles för lite hela veckan. Tror faktiskt jag ska nana kudden snart, men först måste jag berätta om min skruvade dag. Den började med beep-test. Vilket gick helt okej, mycket bättre än förra gången. Efter skolan åkte jag med Adina in till stan för att vänta på Lovisa och träffa en av deras kompisar (som jag bara har träffat någon enstaka gång tidigare). När vi nästan är frame ringer Lovisa och säger att Adina måste komma tillbaka med skåpsnyckel. Vi går av bussen och får inte tag på Tua. Så vi delar upp oss så Adina åker tillbaka till skolan och jag åker och letar efter Tua. Jag har alltså fikat med en vilt främande människa idag. Senare spelade jag piano med helt okända människor, så idag har jag verkligen testat på en hel del nytt..

Roligt

Träningen var superkul. Vi hade inte våran vanliga tränare, viket jag tycker va kul. Nu har jag kollat på det nya avsnittet av Elsas värld (Är det någon som kollar på det?) och nu ska jag är upp min vofflor och skriva klart svenska grejen.
Ha en bra kväll

Älskade liv!

Börjar fundera allvarligt vad det är med mig. Är fortfarande superglad och idag har jag typ dansat fram hela dagen. Nu har jag precis kommit hem eftersom vi inte har någon spanska. Inte helt fel att komma hem en och en halv timme tidigare. Dock ska den tiden gå åt till plugg. Men vad gör det när man är på såhär bra humör? Tror jag ska koka mig lite te bara för att må ännu bättre.
Ikväll är det pingis och imorgon väntar förmodligen ett beep-test.. Kanske inget att se fram mot, men det går ju inte att göra något åt det.

Halvtimmen

Helt otroligt! Mitt humör har varit på topp ända sen jag vaknade i tisdags. Hoppas bara det håller i sig.
Otkar inte skriva om min skoldag och det skulle ändå inte ha blivit så intressant. Kom hem från pianot för ca. 20 minuter sen och om bara några minuter ska jag iväg på unga ledar träff. Skojsigt. Sen måste jag plugga SO och hm.. sova kanske? Vem vet? ....

You're gonna like my style

Glad, gladare, gladast är jag idag! Mitt humör är på topp! SO provet gick lysande med tanke på hur lite jag pluggade. Fick klart diagnosen på matten, blev inte uttråkad på soankan. Kort sagt så har det varit en lyckad dag hittils. Nu måste jag skriva fakta om vegetarisk mat för imorgon har vi vår egna lektion. Sen är det träning, och sen ska jag lägga mig tidigare än igår och inte sitta uppe med en massa läxor trots att jag borde..

Pyttipanna med Anna

Anna och jag har just satt oss ner och smaskat lite pyttipanna. Nu ska vi plugga in lite saker i våra små hjärnor och sen åka iväg till fysträningen. Vill bara säga att jag vill ha mer pytt!!
Ha en bra kväll

We♥it

http://weheartit.com/claravdb

Söndag helt under kontroll

Mitt mål med dagen var ju att hålla den helt under kontroll vilket hitills har fungerat riktigt bra. Startade dagen med att fixa en liten farsdag frukost. Sen gick jag iväg till Maja och jobbade med lite läxor. Vi hann en sväng till hennes små springare också. Nu sitter jag hemma och njuter av att ingen annan är hemma och springer runt. Har tänt en massa ljus och ska snart gå och koka mig en kopp te och fortsätta ha dagen helt under kontroll.
Från i somras

Redan startat morgondagen

Den här veckan har jag inte gjort en ända läxa så jag ska ta tag i det och försöka bygga upp en bra planering. Började redan nu genom att skriva upp alla läxor. Jag brukar vanligtvis göra läxorna själv, men imorgon blir det ändring. Ska sitta med Maja och göra det. Sen är de ju farsdag imorgon också. Det blir ju kul......för pappa.
Nej, nu måste jag sova innan jag slår huvudet i tangenterna, natti natti

Clara Klara

Gillar min fina påse jag fick på mässan idag. Från Klara gymnasiet. Mässan var riktigt bra! Har mycket bättre koll nu än innan. Lite jobbigt att jag inte vet vad jag vill bli, men det finns en massa program jag vill gå. Funderar just nu på humanistiska på Katedral, med media och musik tillägg typ.
Efter mässan föll mitt humör samman totalt. Blev sur på precis allt och alla. Vi kollade runt på gardiner till vardagsrummet. Hittade inte speciellt mycket och jag bara surade hela tiden.. Nu har vi hunnit flytta in dom nya sofforna och det belv jättefint.
Nu ska jag asistera pappa i köket
Ni andra som ska välja gymnasie nu, hur tänker ni?


Gymnasiemässa

Sitter nu i bilen på väg till gymnasiemässan med mamma och pappa. Där kan man prata med och lyssna på lärare och elever från de olika skolorna. För min del är nog det här jättebra eftersom att jag fortfarande inte vet vad jag vill gå. Skulla gärna prova lite av varje. Senare ska vi kolla nya gardiner och sen ställa in de nya sofforna. Ha en bra dag

Apricot coral

Ny färg på naglarna. Nr. 609 från IsaDora. Torkar riktigt bra och fort.

Owl


Elva/elva-elva CHOKLADENS DAG

Hela dagen har folk gått rumt och sagt att de ska önska sig något idag klockan 11:11. Jag tänker CHOKLAD. Och sjävklart, jag har choklad.
Imorse var det ju någon sorts NO uttagning. Jag satt och skrattade hela tiden. Jag kunde med säkerhet 1 av 17 uppgifter. Hela grejen inleddes med en text där det stog att ingen hade fått alla rätt. Förhoppningarna sjönk.. Det går skit för mig på bilden, vill höja mig, men det bara skiter sig hela tiden, varför kan vi inte få rita svartvitt? Vi avslutade skoldagen med att testa ett nationellt prov i engelska. Inte allt för svårt. Jag, Tilda och Emma powerwalkade till ICA och hem till Erik (emmas kille) och frös ihjäl lite på vägen. Har hunnit träffa Maja en sväng och nu ska jag bringa lite ordning i mitt rum innan jag målar naglarna.
Have a nice evening

Torsdag, huvudet sprängs.

Jag är trött, huvudet känns som om det kommer sprängas och jag fick springa till bussen.
Vaknade döttstrött och inte ett dugg taggad för fys på idrotten. Gick ändå rätt bra. På musiken spelar vi i band nu igen. Dock fick vi välja med vilka själva den här gången. Jag, Sandra, Adina, Emma och Tilda har ett. Vi kom riktigt långt. Eller, längre än många andra. På SOn fick vi klicka runt och göra tester inför gymnasievalet. På spanskan fick vi höra vår lärares livshistoria. Hon blev så rörd att hon började gråta. Hon tycker vi är så fina och alla är så fina vänner till henne. Idag undrar jag hur vi kunde hata henne förut.
Ikväll är det pingis så jag måste nog rycka upp mig lite..

Utan inspiration

Har ingen inspiration alls till att blogga nu. Men jag gör ett försök.
Vaknade imorse med den underbara kännslan av att "idag kommer bli en bra dag". Den blev ganska bra också. Matte, hemkunskap, so (hade världens flyt), Lunch, engelska, slöjd. Älskar kännslan av att bara minnas alla glada stunder från en dag! Efter skolan gick jag runt och letade farsdag present (det gick inte så bra..). Sen var det dags för det årliga samtalet på pianot. Det gick faktiskt bra. Tror inte hon blev så sur för att jag klagade på henne. Jag brukar aldrig lyckas få fram mina åsikter på ett bra sätt när mamma eller pappa sitter med. Men jag klarade det. Nu ska jag gå och drick mjölk.

YESSS

Lyckades ta mig till träning trotts allt och det gick skitbra!! Mycket stolt över mig själv. När vi springer omkring är det ju inte kallt, men sen när jag kom in var det svin kallt. Tror jag ska skaffa mig ett par riktiga springbyxor. Det är ju bara jobbigt när byxorna flyger omkring runt benen när man springer..
Imorgon ska vi se Tintins äventyr med kyrkans unga. Tror jag har bestämmt mig för att följa med.
Nu ska jag blåsa håret och kanske dricka lite te.

Utan skåpsnyckel första dagen

Min morgon var lite upp och ner. Till att börja med höll jag på att falla ihop när jag ställde mig upp. Pga. att jag var så trött eftersom att jag inte kunde somna igår. Sen kommer jag på i sista sekunden att jag måste hinna ner i tvättstugan. Det resulterade i att jag glömde plånboken, där mitt busskort ligger. Det kom jag inte på förens jag stog vid busshållplatsen. Då var det bara att springa. Samtidigt drog jag fram hem nycklarna. Då, insåg jag lite senare, följde skåpsnyckeln med ut ur fickan. Med andra ord har jag inte varit inne i mitt skåp idag och sprett ut alla saker i andras skåp...
I övrigt var dagen helt okej. Ingen kemi, vilket var lite synd. Ville få tillbaka provet. Första mötet med alla som ska vara med i luciatåget.
Min fysiklärare frågade om jag vill vara med i en fysiktävling på fredag, när vi har beep test och volleyboll på idrotten. Vet inte riktigt hur jag ska göra.
Nu ska jag över till Maja innan jag inte åker till träningen, ingen skjuts..

..


Hemmapizza till middag

Har kännt mig helt slut i hjärnan hela dagen, därför var det väldigt skönt att ta en dusch. Ska snart gå och blåsa håret och dra på mig en myströja och försöka välja färg på nagellacket. OJ OJ vilka problem jag har..
Senare ska jag till Maja och kolla på MTV EMA. Och som ni vet så ärdet skola imorgon. Eftersom att jag inte har orkat tänka på tidiga mornar på hela lovet så har jag ju inte tänk på att jag ska kunna somna ganska tidigt idag. Det kommer nog inte gå så jättebra..

Sweet Sunday

Skola imoron igen. Lovet har verkligen gått fort, men jag kan faktiskt inte säga att jag fruktar skolstarten jättemycket. För efter tiden innan lovet så kan det bara bli bättre. Det betyder ju inte att jag inte skulle vilja ha längre lov..
Igår började vi ju rensa på vinden. Jag är så galet taggad för hela ombyggnaden. Jag fullkomligt älskar våran vind!! Visst den är dammig, smutsig. Men och? Den är så himla mysig! När det är klart kanske jag ska bo där uppe, men bara kanske. Rummet blir inte jättestort och en himla massa snetak, men men.. Förut var vinden full med massa skit. Reseväskor, barnleksaker, barnvagnar. Kort sagt: All skit vi inte gjort oss av med. Mycket av all den skiten står nu i hallen. Idag ska vi kanske ta ner ännu mer skit, eller så ska mamma och pappa sortera och rensa ut allt som vi inte vet vad vi ska göra med. Jag borde börja skriva min låt till musiken. Har skjutit på det långe nog nu. Sen ska jag göra en liten annan grej också. Men det får nu inte veta vad det är, muahaha..
Nej, nu ska jag dra på mig mina skitiga mjukisar och göra något. Ha en bra söndag!
Såhär fint är det hemma hos oss nu.. (mobilbilder..)

Lördag igen

Jag vet att det här kommer låta mycket deppit: Det är helg igen. Man tror ju inte att man ska frukta helgen, men nu är ju snart lovet slut..
Idag börjar vi rensa på vinden och så kanske jag följer med pappa till farmors och farfars grav.
Jag vill ha ett eget spotify premium. Det håller inte i längden att dela med någon!!
ÄLSKAR HÖSTEN (och alla andra årstider....)

Andra städningen


Gråa fredag

Sitter i mitt nystädade rum och lyssnar på lite musik när jag egentligen borde borsta gaddarna. Mamma och jag ska åka in till stan snart. Hon ska träna och jag ska köpa nya hörlurar och -om jag hittar- en kudde. I övrigt har jag ingen aning alls om vad jag ska göra idag. Borde träna på något sätt. Det är nackdelen med lov. Det blir så himla mycket mindre träning för mig. I helgen tror jag att vi ska börja röja på vinden, vi ska nämligen bygga om typ hela huset. Något jag ser fram mot mycket!

Sitting on a chair

Och stolen står i Majas hus och vi ska baka chokladbollar snart. Maja försöker gå ner i brygga och jag sitter här på stolen. Sen vet vi inte riktigt vad vi ska göra. hon ska till stallet senare och jag tänker att jag kan följa efter henne dit, men vi får se hur det blir med det. Annars finns det ju miljoner andra saker att hitta på.
Mina hörlurar har börjat glappa MASSOR så nu måste jag använda dom dåliga. Kanske ska vara lite snäll mot mamma och se om hon kan köpa ett par nya åt mig. KANSKE! Är sur på henne idag så man vet ju aldrig.
Saknar mitt långa hår lite (dom dagarna det såg ut som på bilden..)


Skönt att bara ta det lugnt

Sitter i mitt rum och bara tar det lugnt. Hur skönt som helst. Snart kommer mamma hem, vi ska fixa lite te och leta reda på något att smaska på till. Finns inte mycket mer att säga..

At Annas place

Sitter hemma hos Anna med den fina utsikten över sjukhuset och lyssnar när hon sjunger.. Vi satt på Subway i mer än en timme och gick runt en liten kortis på stan innan vi tog bussen hit. Har absolut ingen aning om vad vi ska hitta på nu, men vi kommer nog på något. Hejdå

CC

CarroClara. Så har dagen varit, om ni förstår? Det gör inte riktigt jag så jag sammanfattar lite. Vi åt lunch, gick runt på stan, fikade, pratade gick till rese och hade kul.
Tränigen var också kul och nu sitter jag i mitt rum och halvsover. Imorgon ska jag till Anna någon gång runt lunch. Lunch på Subway.

Tisdag

I morse vaknade jag halv 7 av alarmet till skolan. Lite surt men jag lyckades somna om och nu ska jag äta frukost, med massa te. Måla naglarna under tiden och sen träffa carro på stan för en lunch. Ikväll är det träning också. Ha en bra tisdag

RSS 2.0