Tonerna från en gitarr

Vaknade upp till tonerna från en gitarr och orden "sommartider hey hey sommartider". ligger kvar i sängen och nynnar med till alla gamla goingar som spelas i rummet bredvid. Musik är sommar idag, "för har en speleman en ändå gång, börjat sjunga på en gammal sång, så ska alla runt om kring va med och skråla". (Magnus Uggla är sommar i denna familj)

Den lilla hunden


Soliga moln

In i ljuset
lämna lamporna på
släck inte ljusen
lämna lamporna på
släck inte ljusen
läma lamporna på
släck inte ljusen än
lämna lamporna på
Tänd på - Kent
Soliga moln svävar förbi utanför och här ligger jag bland mina rosa moln och lyssnar på Kent och jaaa.. det känns ju inte så fel det.
Ska alldeles snart ta tag i mitt mattepluggande, eller kanske spela piano, eller kanske ligga kar här lite till. Det märker vi när den stunden kommer..
Om det är någon som missat det så är det Valborg imorgon. Det är ju inte helt fel det heller. Vi tänkter göra någon sorts repris på nyår, superexcited!
Pillade ihop en ny design med Majsen igår, tumme upp/tumme ner?
M&M

MAXAT

Det är lite underligt det här men jag vaknar ganska ofta på lördagar och känner bara för att borra ner huvudet i kudden igen och aldrig gå. Samtidigt som jag vet att det aldrig skulle hända för de få gånger jag gör så (en gång på 5 år?) blir jag så fruktansvärt uttråkad! Med andra ord så släpade jag mig upp ur sängen, drog upp rullgardinen och kände att det kanske kunde bli en helt okej dag ändå. SOlen skiner, eller det är moln fast den typ skiner ändå.. Nu ska jag iaf åka iväg med massen och pappsen och slänga en massa grejor innan Majsen kommer hem från stallet, då går tåget mot staden. MAXAT.

Nattliga funderingar

När jag skulle hitta på en finnulig liten rubrik nu så satte hjärnan igång lite. Funderade på om jag skulle skriva att det här va natt eller kväll. jag ligger i sängen så det känns som natt, samtidigt som det egentligen inte är speciellt sent. Då började jag istället tänka på nationella provet i svenska där jag valde att skriva om när man faktiskt blir vuxen. Det är ungefär lika svårt att bestämma.. När jag kom att tänka på nationella prov insåg jag hur glad jag är för att jag är helt klar i svenska, biologi och nu engelska. Uppsatsen idag gick helt ok.. gjorde dock några saker dom va helfel.. Menmen, sånt händer.

Drömmer om petroleum och kristaller

Jag är inte rädd för mörkret är albumets namn och skaparna är Kent, lyssna på nu allesammans! Älskar alla deras underbara texter. 999 är fantastisk och jag har en känsla av att Petroleum snart står mig lika nära.
Tanken va att jag skulle ta kort på lite nyinskaffade grejor, men nu ska jag iväg till Maja och kolla Ice Age och vet vem? Kanske lite Vampire Diaries, inte helt fel det.

Tjosan-hoppsan

Liten liten onsdag idag. Mattelektionen va enbart hemsk och jag va så j*vla arg så jag höll på att spricka. Teknik finns det som vanligt inte mycket att säga om. Resten av skoldagen snigladesig fram och jag va lite småsur hela tiden.. BikBok hade 50% på allt så Emma och jag svängde in och köade en himla massa.. Hittade lite fint. Pga. alldeles för lite mat och dåligt humör i allmänhet blev pianot inte jättebra. Kom hem som en blöt hund. Var är vårvädret? Åkte in till Inter Sport på klubbkväll och testade en massa skor för att hitta något bättre för mina stackars hälar. Köpte ett nytt par löparbyxor också.
Imorgon: Skol DM, träning senare. Bara massa fotboll! Super.
hmm..

Lite av det goda i livet

De få timmar vi va i skolan kändes helt värdelösa och nu när jag sitter och tänker tillbaka på dagen och funderar på vad jag ska skriva så inser jag hur dum jag är som inte tar åt mig det goda.
Superkul idrott (lek med denna underbara klass sitter aldrig fel). Ganska tråkig film om hinduismen. Heltokig matte, ganska arg och enad klass.. Bussresan in till stan va en spännande resa.. Chauffören blev ganska sur när hälften av alla 9or skulle på samma buss och körde förbi där en hel massa folk skulle av.. Salladslunch. Skolbio, Jag saknar dig. Den är bara sorglig i de delar man kan sätta sig in i själv. För mig mest anhörigrum på sjukhus, såna tycker jag inte om. Stötte på Maja på tåget hem, vi tog en glass, lekte med lillhunden i det fina vädret. När jag kom till parkeringen möttes jag av en underbar syn. Pappas mc är hemma!! Snart åker jag och pappsen iväg till första träningen på Hagen, himla gött!
Nu ska jag ta till mig allt trevligt som hänt idag och sluta tänka så negativt när allt är så bra.
Hej-hopp

En ton här och sen en där

Lalalala lalala lalalala... Vaknade med känslan av att en hemsk dag låg framför mig och visst, så är edt kanske fortfarande. Men den kändes så mycket bättre när jag slog på Spotify och kände världen börja gunga i takt med musiken.. typ.. Har redan jobbat mig igenom halva klädberget på golvet och gjort upp en hyfsad plan för dagen. Den går egentligen mest ut på att plugga, men jag tänkte va en snäll dotter och göra som min kära mamma säger och skriva in alla mina prov i kalenderna. Det kommer antagligen göra mig deprimerad, men ibland får man offra sig. Hoppas grannarna inte är några sensovare för nu tänker jag vrida upp ljudet och bli klar med allt tråkigt direkt!
OJOJOJ??

Dagen utan rubrik

Öppet hus på skolan.. Har varit med om roligare saker, men också värre. Hur som helst: vi överlevde! Åkte för en snabb lunch, snabbstop för att kolla lite på den efterlängtade mc hjälmen och sen iväg mot Åtvid! Tyvärr, de förlorade.. men fy tusan vilket grymt mål!! OCh så va jag tydligen inte ensam maik spelare där. Tydligen ett helt lag till där. Det här va väl typ jag när jag hörde ordet MAIK:

Mjaaaaaaaaau


Lite allt

Min första tanke när jag rörde på mig imorse: Well hello träningsverk!! Känner mig en liten smula stel i ryggen. I övrigt så började dagen bra. Hinderbana på idrottsprofil. Vi blev uppdelade i lag och skulle ta oss igenom den och typ kasta lite ärtpåsar och sprigna en himla massa om vi missade. Kul tills vi insåg att ambulansen va på väg för att hämta upp My som ramlade från 2,5 meter och slog i huvudet. Jag va kvar där tills de hade åkte, missade halva bilden och fick stressa som bara den för att bli klar.. Men så kan det gå. Mina gubbar är dock ganska bleka.. inte mycket till hudfärg.. Ingen alls faktiskt.. Sen flöt det fint resten av dagen. Leta lite efter en grej på stan med Anna, träffade Lisa och en av alla Emmor. Har bakat till Öppet hus imorgon och sitter här och mest bara chillar.
Imorgon är det ju som sagt Öppet hus på skolan.. Sen ska vi kika ut en mc hjälm till mig (fick en för liten i julklapp..) och sen rullar bilen mot Åtvid och Kopparvallen!!

Träning träning

Nationella i engelska gick inte sådär fenomenalt bra.. Bara att hoppas.. Men när jag kom hem åkte jag direkt bort till motionscykeln. Trodde inte jag skulle klara träningen med hälen, men allt är inte som man tror! Hittade ett gammalt par dojjor som knappt gjorde ont alls och jag klarade hela träningen! Underbart. Nu tänkte jag skutta in i duschen och sen skriva en hel massa engelska gramatik som ska in imorgon. Vem vet? Kanske dricka lite te också. Det kan ju va trevligt.

Nybliven vegetarian?

Jag iaf säger med jämna mellanrum att skolmaten suger, men jag har egentligen aldrig tidigare menat det. Men idag va en ny dag. Grillkorv med mos, vilket brukar vara helt ok. Men det dröjer nog ett tag innan jag äter korv igen. Det ska INTE va hårda bitar av något (ben, vem vet?) i korven. Det är inte okej!! Blev så sjuk äcklad och illamånde. Tur att Emma fanns där och såg vad jag va nära att göra. Det va som att läsa innehållsförtekningen på packeten fast med munnen.
Tvingade i mig en hamburgare på stan och vräkte i mig de helt köttfria pommesen. Hade sen stora problem med att få ner pizzan till middag och allt jag såg va osten som formade sig till vita klumpar som mycket väl skulle kunna va små ben.. Svårt att tänka mig något mer motbjudande än skollunch nu!

Tänk vad lite köttfärssås kan göra

Jaa ni, mammas köttfärssås gjorde min dag idag! Slapp stressa imorse och kom till skolan med bussen idag. Hade samma glada humör som alltid, tror det började spricka när min häl inte ville som jag riktigt på idrotten. Men mina kära underbara klass fick mig att glömma alla tankar på det. Höll på att somna på SOn, blir så trött på att vi mest bara sitter och gör ingenting! Sandra och jag räknade halva kapitlet i matten i räserfart. Fysik, som faktiskt flöt ganska fint.. Det va väl på lunchen där mitt humör sprack. Trodde vi skulle slippa att göra både muntliga nationella i spanska och slippa sjunga på skolans öppet hus, men nejnej, inget av det.. Killarna spelade DM-final i handboll idag och där blev jag väl aningen surare när vi inte fick kolla mer än några minuter. Fick sen reda på att en av de lektioner jag behöver mest nästa vecka går bort och byts mot en mardröm.. Kom hem som ett vrålhungridt vrak och möttes av en bulle och innan träningen (som blev ett ända stort flumm) köttfärssås! Nu ska jag duscha och typ sova.. SÅ TRÖTT!!

Toktrött!

Försov mig 40 min imorse.. Har varit nära att somna flera gånger och nu ska jag bara kämpa klart med fysikarbetet och sen bara CHILLA! Orkar ingenting idag, vill bara sova! Fast egnetligen inte.. Hatar att va trött!!

Stackars liten

Pappsen har gått och blivit sjuk och våra planer på att hämta den saknade mc från servicen. Men, precis som han sa, det duger inte att va trött när man ska köra.
Eftersom att det för första gången på evigheter är bra väder så ska jag sitta inne hela dagen och plugga.. eller?.. det vore ju lite surt, men något måste jag göra!
Sååå, hare gött i solen alla människor!

Hemskt ledsen kära klass

Jag vet att ni tyckte det va lite småirriterande att jag satt och hmm.. skrattade lite.. under nationella, menmen:

13e

Jag tänkte att (precis som igår) så ska jag upplysa om vilken dag det är. Det är ju nämligen ganska lätt att man glömmer bort sånt på lovet. Personligen hade jag glömt datumet idag och blev mer än överlycklig när jag insåg det rätta: FREDAG DEN 13E♥!!! Älskar att se alla hypernervösa människor springa runt och oroa sig hela dagen över att himlen ska falla ner och jorden kommer delas i mitten och allt vad det är. Skadeglädje är den ända sanna glädjen!!
Muahaha, ha en läskig dag allesammans!

Nya fossingar?

Mamma är så uppmuntrande.. Jag mötte upp dem på stan efter mitt besök hos sjukgymnasten och berättar vad han sa och att han trodde att det va någon sorts inflammation runt hälsensfästet. Han tipsade om att lägga en sorts gummiring ring "knölen" där jag har ont. äNär vi sen pratar med någon snubbe för att hitta såna där grejer så säger hon: Ja, men det hade ju varit bättre om hon bröt benet, det hade ju varit enklare! Och snubbe nickade och höll med, det känns ju trevligt det här..
Nu ska jag iaf tröstäta ett av mina sista chokladägg innan vi ska bort till grannarna.
Ha en bra kväll och ta hand om era fötter!!

Torsdag

Igår va det onsdag, vilket borde betyda att det är torsdag idag.. Igår va Lisa och jag uppe med tuppen, eller jag va typ uppe hela natten.. Somnade inte direkt precis.. Drömde konstiga drömmar om att jag glömde skorna på tåget och en hel massa annat.. När vi väl släpade oss upp rullade bilen mot Stockholm, Kista. Lite svårt att säga vad vi egentligen gjorde där.. Åkte rulltrappor typ.. Lisas polle och jag fick ordentlig motion när Lisa red ut senare. Cykla på en lerig grusväg i högt tempo va inte lätt!
Idag ska jag äntligen till en sjukgymnast med mina hälar och ikväll är vi bjudna på födelsedagspartaj hos grannarna. Resten av dagen borde jag skriva både biologi och fysik. Det här måste va första gången jag känner starkare för fyrik än biologi.. Mycket illa!
Om jag hade en kisse, skulle det va denna!

Äter ägg

Börjar känna mig lite smått stressad... Kan inte bestämma om jag ska skynda mig och hinna ta en dusch, eller chilla och bara vänta på att bli hämtad av Lisas pappa som åker förbi här om ca. 1 timme. Känner väldigt stark för en dusch..
Vaknade till av jordbävning imorse (mobilen ringde). Masen och jag åkte in till stan, hon köpte ett GRYYYMT iPhone skall designat av ingen mindre än Lady Gaga! Själv köpte jag böcker, inte riktigt lika coolt, men ganska najs. Vi laga en helt awesome pasta carbonara till lunch, såg en prinsessas dagbok och åkte upp till stallet och rastade hennes förvuxna hund (häst). Proppade just i mig en massa pannkakor och bestämde mig just för att duschen lockar alldeles för mycket för att jag ska chilla.
Imorgon bär det iväg mot La capital! Ingen aning om vad vi ska göra där, men det märker vi väl då.
Tjingeling

500

500 inlägg finns nu på denna lilla blogg! Det är ändå rätt så många. Firar detta med en (eller flera) bitar ur mitt påskägg.
Kom just hem från min första riktiga träning på 3,5 veckor och mina hälar mår finfint!! Gjorde nästan inte ont alls. Använde dock storebrors gamla dojjor för att få lite extra plats, och vi vet ju alla att "nya" skor inte är det skönaste. Så istället för smärtan bakpå hälarna kan jag visa upp ett vackert skavsår. Men det är att föredra!
Majsen kom hem från tävling nu ikväll så jag ska nog bylta på mig en massa kläder och gå ut i kylan.
Hoppas ni har en lika fenomenal kväll som jag!

Fuck Yeah


Måndagars sanna innebörd

Att det är lov ändrar inte måndagarnas sanna innebörd.. Ta tag i livet en liten smula! Tror jag har skrivit att jag ska städa hela helgen nu, men hmm.. ja... det har ju inte gått så bra.. Men idag är det ju måndag så nu har jag inget val! Måndag betyder ju träning också. Trotts att mina fossingar mår långt ifrån bra så ska jag försöka va med lite. Något borde jag ju klara och jag kan inte sitta still när det bara är några få veckor till första matchen!!
Solen skiner men det är moln iväg så det syns inte..
"Storlöken" kommer hem idag!!

Emmsan pemmsan

Ligger i Emmas säng och äter en halv kyckling. Vi gick runt halva mini samhället här innan vi fick väldigt brottom hit för att Erik va på väg, men hans moppe pajade på vägen så han är inte här än och ikväll kommer Lisa till mig när hela familjen åker iväg på middag ute på landet. Eller strorebror ska väl inte med menmen.. Trevligt trevligt blir det, men nu ska jag vi vänta lite mer, adios Amigos!

Jönköping 7 april


It's Automatic

Each step you make
Each breath you take
Your heart. Your soul.
Remote-controlled
This life is so sick
You're automatic to me

Hell Yeah!! Är det Tokio Hotel jag hör?? Ohja, och det va ett tag sen sist! Tror betämt det va ett misstag att inte lyssna på dem på så lång tid. Massor med jättebra!!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske försöker plugga lite.. Det borde jag iaf göra.. Städa borde jag också och jag tänker lyda ett gott råd: Tokio Hotel på högsta volym!
Ska ta lite bilder på gårdagens inköp också. Och leta reda på mitt minneskort innan jag glömmer bort det igen!!
Ha en bra(lite varmare) dag än igår.

I'm hooked on a feeling, I'm high on believing

Hemma från el Jönköping nu. Lika svinkallt där som här. Grabbsen va som sagt på motormässa och mamsen och jag gick en vända på stan. Hittade lite fina saker. Som alltid när vi åker till Jönköping, eller passerar, så avslutades det hela med pizza. Allsång hela vägen hem! Bara massa gamla goingar.
Papsen och jag ska snart ut till kyrkan och va med på mässan. Som ung ledare krävs det ju en del. Tror bestämt jag ska göra något så jobbigt som att bära blommor..
Planerar att hinna dricka en kopp te innan vi rullar iväg igen, så om inte hela planen ska spricka så måste jag gå nu.
GLAD PÅSK!!

Ihopmonterad

Den kära kameran har stårr och sett ledsen ut på mitt rum hela veckan, någon tockstålle fick för sig att ta isär den och jag har inte lyckats få ihop den förens nu.. Jag och min STORA tekniska begåvning.. Men nu är vi återförenade igen! Vet dock inte riktigt var mitt minneskort håller hus.. Storebror lånade det så jag får kanske leta upp honom? Hur som helst så ska jag dra mig mot Majas place för lite Vampire Diaries.
Imorgon bär det iväg mot Jönköping. Det är någon sorts motormässa där, så grabbsen hänger väl där och las chicas tänker ta en vända på stan. Som alltid med den här familjen står pizza ätning på schemat i Jönköping. För tillfället känner jag mycket starkt för att ta med kameran ut och ta lite bilder på typ Maja, Polly kanske, vad som helst egentligen.
Hare gött bro!

Påskfåglar


Långfredagen

Genomled just den mycket smärtsamma processen att trycka in ett läkörhänge.. Bultar fortfarande! Dock så hittade jag bara ett och har inget vanligt att matcha till så det va ju tur att bara ett nästan är igenväxt. Har bara en strumpa på mig också. Roade mig imorse med att dra av mig strumpan med tårna.. Så kul hade jag..
Första lovdagen alltså! Röja på rummet, åka och kolla på min dörr i mitt framtida rum. Bara tapeter som saknas nu. Skulle kanske va bra om trappan kom innan jag flyttar upp dit också, menmen.. Ska antagligen till Åtvid och kolla på ÅFFs första hemmamatch i eftermiddag. Trevligt trevligt! Och när jag ändå skriver om trevligt så kan jag ju berätta att Emma och jag är Kungar och att Emma är helt GALEN!!
Nej, nu ska jag dra igång och hitta en till strumpa.

Påsken är här

Har haft en massa för mig senaste dagarna och jag orkar inte sitta klistrad vid min inte så smarta smartphone så jag hoppas att ni inte ringde in detektiver för att leta rätt på mig!
Var och simmade på Sandra i Tisdags. Mycket duktigt av oss! Livräddning med skolan igår, SÅ stolt över mig själv! kollade på Majas avslutningskonsert och sörjade att min familj är så tråkig att åka bil med. Och så var vi frame vid idag: HLR. Ganska skummt att försöka skaka liv i en docka, menmen.. Musik, lika najs som alltid. SO, mindre najs. NP på spankan. Kändes helt fantastiskt bra! Att skriva brev är kanske inte min starkaste sida så nu glider jag runt på mina fluffiga rosa moln tills vi får tillbaka resultaten..
Nu ska jag bygga upp lita påskkänslor och måla naglarna rosa och bestämma vad min kära familj ska få för mat ikväll.
Pappa lämnar in mc:n på service idag så snart är vi ute på vägarna igen! Och ikväll ska jag flashback prata med Emma, känns helt ok faktiskt.
Känner ni det??    VÅREN

Bästa måndagen

Helt fenomenalt bra dag! Mentorstid, biologi, iväg till Kärna för att för första gången repa till avslutningen. Superduperkul. Sen va det bara att skutta iväg för att fixa oss till Spex-fotot, som trotts våra små.. gräl blev riktigt bra! Men om jag ska hinna reda ut mitt hår innan denna dagen är slut så får jag nog dra mig mot duschen nu.. Ett ända stor fågelbo.. med massa glitter i.. Stannade kvar och såg på träningen med DM laget (hälen fungerar fortfarande inte), åkte hem med MPisen och kände mig mycket iaktagen på bussen (hade inte tvättat mig då). Vi kolla upp på vinden och såg två finfina fönster i mitt rum!!
Ska fixa lite bilder från fotot nu och sen reda ut mitt hår..
Hade

Åtvids år


RSS 2.0