Nu ska jag skriva ett enda inlägg där jag tilllåter mig att klaga.

Ja, klaga. Mår åt helvete just nu. Jag kom just hem från en urdålig match och jag vågar inte röra min höft för jag vill inte erkänna att jag har ont. Allt är kaoZ här hemma just nu.. Renovera hus är inte lätt.
Det var nog allt, nästa inlägg blir glatt.
Hejdå


Ingen match

Matchen idag blev inställd, vilket kanske är tur för min hals.. Hela kroppen känns allmänt sliten, men nu är det bara att tagga upp för första vanliga skolveckan. 
Idag vet jag inte rikgit vad jag ska hitta på.. något lugnt och stillsamt kanske. Jag skulle ju kunna göra något nyttigt, typ skruva upp en lampa eller så..
Något intressantare än så har jag icke att berätta
 
 

Fina gulingar

Sista nollningen var ju igår och tusan vad kul det var!! N0llympiaden på dagen. Massa roliga grenar!! mänskliga pansarvagnar, knullrull, såpfotboll och mycket mer! Det gick väll inte jättebra för oss, men sist kom vi inte..
Första veckan har varit himla rolig och jag trivs super med det gula Sam-media gänget!!


Vi är allt ena riktiga nollor!!

Att gå runt på stan ock skrika halsen av oss, ligga på marken, bygga mänskliga pyramider och pansarvagnar, fira midsommar, leka kyckling, skrubba torget, rulla i leran och bada i fontäner är inte helt fel.
Livet som nolla är ju inte så dåligt som man kan tro


Klara

Klara gymnasium alltså. En liten härlig skola där jag tror att jag kommer trivas som fisken i vattnet de närmaste tre åren. Igår fick vi mest bara leka och träffa klassen. Ta bilder till matkorten gjorde vi också.. Inget att hurra över.. Men idag kan vi bara chilla, vi små nollor ska ju inte vara på skolan när alla stora läskiga tvåor och treor kommer dit..


Norlie & KKV

Igårkväll, den 18 augusti i Kungsträdgården, Linköping såg vi dem på scen!! Det va magiskt och inget annat. Deras musik, texter och hela köret är så galet bra så man inte riktigt visste vart man skulle ta vägen där ett tag.
Tillsammans blir vi en näktergal och sjunger ut om en bättre dag


Vi för Vendetta

Jag sitter hos Emma och är arg. Måste säga att det är riktigt skönt att lyssna på 'argmusik' då. Men det är ju inte enda anledning till att vi spelar Norlie & KKV, de spelar ju på Keep it load ikväll. Jag och Majsen ska dit och jag hoppas av hela mitt hjärta att regnet slutar ösa ner!


Vi för Vendetta

Jag sitter hos Emma och är arg. Måste säga att det är riktigt skönt att lyssna på 'argmusik' då. Men det är ju inte enda anledning till att vi spelar Norlie & KKV, de spelar ju på Keep it load ikväll. Jag och Majsen ska dit och jag hoppas av hela mitt hjärta att regnet slutar ösa ner!


Solen är som en stekpanna, den steker

Jag har just träffat min nya mentor, helnajs är han!
Nu sitter jag på tåget och väntar på att få komma ut i solen igen. Maja och jag ska åka upp till badet och sen kanske vi tar en kvällsfika på stan, det märker vi då, ha en bra, solig dag!!


"Superhjälte, jag är född som en superhjälte"


Inga måsten

Idag finns det verkligen ingenting jag måste göra. Det finns ju saker jag borde göra som typ att äta mat.. Jag kanske skulle må bra av att röra lite på mig, men höften sammarbetar inte ritkigt än så jag vet inte riktigt.. Men nu ska jag skutta bort till Den onde M och... ja.. vem vet? 

Teknikens under

Jag gav just upp mina försök att vara social med den äldre generationen. Jag kände att det bliv lite gaggigt när de startade en debatt om hur jobbigt det är när folk gillar ens statusar på Facebook. Sen kunde de ju inte ladda hem Viber och allt vad det var..
Emma kom hem inatt så snart ska jag träffa henne och Erik. Och så har jag fikat med carro idag. Trevligt trevligt


Nöjd

Sitter på trappan i solen och njuter av att den värmer sådär skönt bara på ytan istället för att det blir sådär kletigt varmt. Jag gillar sensommaren. Eller jag gillar egentligen alla årstider, men just nu känns sensommaren helt rätt!!
Jag är lite extra glad just nu eftersom att jag idag har gjort det jag borde ha gjort för en månad sen: städat mitt finfina rum. Nu börjar det äntligen bli lite ordning! Har fortfarande en låda kvar, men jag har ingenstans att hänga alla tavlor.. Den lådan har jag dock gömt lite snyggt så nu är jag supernöjd.
Ikväll är det träning. Eftersom att jag inte har kommit ut och gjort något idag så är jag fett taggad, men vi får väll se vad höften säger.. Jag har ju två ben, så vad kan hända?


Jeansväder

Både somnade och vaknade till det underbara ljudet av regnet som smattrade mot taket. Hela mitt rum fylls verkligen med ljudet. Snetak är ju supermysigt!!
Regnet föll under hela kvällen här igår och jag började fundera på en sak. Många hatar ju regn och säger att allt bara blir blött och tråkigt. Jag ser det mer som myspys väder. Kan det höra ihop med att jag är född under årets mest gråa månad?


Shopping

Jag vaknade av en ganska konstig dröm.. Den handlade om första dagen på gymnasiet, men det va inte mycket som var rätt.. Jag var inte ens på rätt skola och jag skulle kunna gå till skolan.. Inga tåg där inte.. Måste säga att det var en riktigt dålig start på dagen.. Jag kämpade mig ner till soffan, kollade på ett dåligt program och stressade sen in till stan och Maja. Vi hittade lite fina grejer innan vi blev alldeles för hungrig och åkte hem och gjorde en delikat pasta carbonara! Imorgon ska jag ut till Lisa och färga hennes hår. Vem vet hur det kommer gå??


Call me Batman

 

I'm back

Att komma hem är ju underbart!!! Jag har packat upp, träffat Maja, bytt lakan, chillat och sist men inte minst: kört moped för första gången!! Eller jag har väll snarare rullat.. Men kul var det!! Imorgon ska jag och Maja in till stan och på tisdag blir det kaoZ när jag ska färga Lisas hår. Men först ska jag dricka upp mitt te och sooooova!!


Tjena världen

Sitter i bilen mot Helsingborg och Eskilscupen med pappsen, Tilda, Vickan och Linn. Det regnar. Jag lyssnar på musik. Jaa, typ så intressant är det.. Men hur lång kan det va kvar? 6 mil kanske. Det går ju på ett kick!! Det va en lastbil som hade vält rakt över vägen förut, såg lite läskigt ut.. Hejdå


RSS 2.0