Don't stop me now

Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world it's turning inside out Yeah!
I'm floating around in ecstasy
So don't stop me now don't stop me
'Cause I'm having a good time having a good time

I'm a shooting star leaping through the skies
Like a tiger defying the laws of gravity
I'm a racing car passing by like Lady Godiva
I'm gonna go go go
There's no stopping me

I'm burning through the skies Yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me Mister Fahrenheit
I'm trav'ling at the speed of light
I wanna make a supersonic man of you

Don't stop me now I'm having such a good time
I'm having a ball don't stop me now
If you wanna have a good time just give me a call
Don't stop me now ('Cause I'm having a good time)
Don't stop me now (Yes I'm having a good time)
I don't want to stop at all

I'm a rocket ship on my way to Mars
On a collision course
I am a satellite I'm out of control
I am a sex machine ready to reload
Like an atom bomb about to
Oh oh oh oh oh explode

I'm burning through the skies Yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me Mister Fahrenheit
I'm trav'ling at the speed of light
I wanna make a supersonic woman out of you

Don't stop me don't stop me don't stop me
Hey hey hey!
Don't stop me don't stop me
Ooh ooh ooh (I like it)
Don't stop me have a good time good time
Don't stop me don't stop me
Ooh ooh Alright
I'm burning through the skies Yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me Mister Fahrenheit
I'm trav'ling at the speed of light
I wanna make a supersonic woman of you

Don't stop me now I'm having such a good time
I'm having a ball don't stop me now
If you wanna have a good time
Just give me a call
Don't stop me now ('Cause I'm having a good time)
Don't stop me now (Yes I'm having a good time)
I don't wanna stop at all

La la la la laaaa
La la la la
La la laa laa laa laaa
La la laa la la la la la laaa hey!!....

ohlala don't ever want this to be over

Jag har haft en väldigt bra dag. Hade nians sista matteprov, kompledigt på tekniken (hängde vid träslöjde ich lärde mig ett och annat som jag antagligen aldrig kommer behöva använda), målade ett vackert Kina på SOn. Lunch. Plugg till svenska prov på engelskan.. Jättestressigt på slöjden. Sista lektionen så jag får jobba klart hemma. En virkad väska ska resultatet bli. Just nu ser det ut som att jag kommer lyckas riktigt bra!
Men det är ju ändå så, jag vill inte att nian ska ta slut och det är ju nu det är som roligast!! När alla arbeten börjar ta slut och vi bara chillar till 200%!!!!!

Bättre jobb med ilska!

Det finns stunder då jag älskar ilska! När jag tränar, det är så skönt att träna när man är arg! Man får sån kraft! Som ni kanske förstår så har jag varit lite arg och kan inte påstå att det har släppt än. Det kanske är bra för plugg hör också till de saker jag gör bättre med hjälp av lite ilska. Ett stort klimatarbete ska in imorgon och det ska jag ta tag i nu och jobba lite med min ilska samtidigt.

Slutet är här

Helgen börjar äntligen ta slut och det ska blir så himla skönt att komma tillbaka till den helt normala skolan! Har ju inte hunnit plugga något alls med alla kusiner här, så lite kämpigt blir det.. Idag va jag uppe med tuppen och försökte undvika att väcka alla innan jag åkte till 97:ornas konfirmation. Därifrån åkte vi allihopa till Berg och spelade lite minigolf, jag förlorade.. Solen stod högt och jag kan glatt säga att lite brunare är jag!
Snart ska jag och kameran träffa Majsen och minihunden, men först måste jag hinna med lite plugg..

I'm alive

trotts att bloggen ser stendöd ut så lever jag. Det har bara varit en mycket händelserik vecka. I tisdags fylde väldens finaste, underbaraste vän 16 år. I onsdags var det match och igår tränade jag och pappa lillebrors fotbollslag igen. Det var himla roligt. Precis som våran egen träning direkt efteråt. Loreen krossade allt motstånd i Baku. Hon är ju så galet bra!!
Idag har vi kompledigt och jag har precsi hjälp till att spela in Emmas och några tills musikvideo, VARMT!! Men imorse var jag uppe en sväng med tuppen. Min kära storebror firar sin 18-års dag idag. Om bara några timmar kommer första kusinfamiljen så nu ska jag sätta fart och ta en dusch.

En härlig blandning!

Är mycket nöjd med dagens alla köp, men hälften är presenter så det blir tyvärr inga bilder där.
Stickade tröjor för 50 kr är ju inte fel, min försenade julklapp är äntligen fixad och en ny plånbok finns här nu

Fit for fight!

Som förväntat: Jag känner mig fri som en fågel efter att ha stressat som en tog med att få klart tekniken. Skickade in det på minuten och är faktiskt inte helt nöjd. Men det är SÅ skönt att vara av med det.
Ska skutta bort till tåget och ta mig till stan med Sandra.
Ha en underbar, fri, soliga och väldigt varm dag!!
(Studiedag)

Fina söndag!

Det hemska sanningen är att jag tyvärr inte blev klar med tekniken igår, men hur det än går idag så kan vi alla slappna av ikväll när arbetet ska in. Då finns ingen återvändå!
Senare är det match också. Mot ett lag vi aldrig mött förut.
Nej, nu ska jag jobba på så långt jag hinner!

I mitt läger

Frukosten ligger fint i magen och jag känner mig hyfsat redo för ännu en dag med mitt "älskade" teknikarbete.. Eftersom att min dator inte har Word så snor jag mammas också idag, men där finns ju inte allt annat jag behöver.. Går man in här idag tror man att jag är en riktig tekniknörd med alla datorer..
Men idag har jag något att se fram emot och kämpa för! Film med Emma, Adina, Lollo och MPisen. Trevligt trevligt.

"Ostbågar!"

I'm on my way!

Fredag fredag fredag

Jag har äntligen fått sova ut! Jag var i stort behlv av det. Låg uppe igår och lekte med lillebrors underbara knapptelefon som han tyvärr måste ha idag så där tog det roliga slut.. Idag ska jag kämpa järnet för att göra klart teknikarbetet! Sen är jag fri som en fågel!

Stockholm

Sjöng i bussen hela vägen till Stockholm, skrek på grönan, skrek lite till vid maskinen, skrattade som bara den på vandrarhemmet, fortsatte skrattet på morgonen, skrattade/sjöng hela vägen hem så halsen känns!! Men det är smällar man får ta efter en såhär rolig resa. När bussarna rullade in i Stockholm började vi på Naturhistoriska, fortsatte vidare till Aqaria (jag är så galet stolt över mig själv. Jag höll i en orm!!) Resten av eftermiddagen/kvällen spänderade vi på Grönan och avslutade dagen med en härlig promenad genom natten till vandrarhemmet. Idag har vi spelat Laserdome (inte min starka sida, men Gud vad kul det är) och shoppat loss!
Nu ska jag lindra min hals med lite te och njuta av att jag inte ska jobba med mitt teknikarbete förens imorgon..

Hoppsan hejsan..

Pappa: Clara, har du sovmorgon eller har du försovit dig?
Jag: JAG HAR FÖRSOVIT MIG!!! VAD ÄR KLOCKAN??
Pappa: Nästan halv åtta. (10 min innan bussen åker)
Jag har ju upplevt mindre stressiga mornar om man säger så. Turen va på min sida och mamma var ledig. PÅ 10 minuter hade det blivit lite tajt!
Sista nationella provet idag! Tror jag talar för alla nior när jag säger att en tyng har lyfts från axlarna! Tror att det gick helt okej. Matte.
Klassen har entligen bestämt vad andra Stockholmsdagen ska gå åt till. Laserdome bla. Resten av dagen skuttade jag och Lisa runt och fotade till en fototävling i skolan. Trevligt trevligt.
Nu ska jag prata lite med pappsen om min fotbollskväll. Först ska vi träna lillebrors lag och sen åker jag vidare till Hagen för min egen träning. NAJS!

Aldrig att vi saktar ner!

Fysikprovet imorse gick nog.. bra. hade bara två lektioner som inte var no och ändå fick jag inte mycket gjort.. Men nu är jag hemma och jag har ätit en muffins. Jag är fortfarande hungrig och ska ladda upp för att cykla till fysträningen.. Det är en bit det.
Nu ökar jag tempot igen och ser till att något blir gjort här! Plugget stannar aldrig.
Valborg

Här sitter jag igen

Det är söndag. Vi har spelat match. Jag är stel. Jag har ont. MEN jag är glad och lyckligt lottad som inte var Vickan på matchen.. Hon fick åka in till sjukan med sitt knä.. Matchen spelade vi mot Derby och reslutatet blev kanske inte det bästa: 1-3, men som Göran sa: vi är ett höst-lag, vi kommer igen då!
Sitter här i min ensamhet och gör lite söndags grejer. Plugg. 
Imorgon har jag fysik på allt vi lärt oss, avslutning med småbarnen på bollskolan och fysträning. Vi får väl helt enkelt hoppas att jag överlever!

Linghems dagen

Har nu kommit hem från Linghem med Charmtrollet och mamma. Den årliga linghems dagen var.. kall.. Vi har blåst en himla massa ballonger och ätit ganska mycket choklad.. Vi försökte värva lite medlemar till apotek hjärtats kundklubb, men ja.. det gick inte så bra med det.. Man kan ju inte alltid lyckas!

Godnatt


Känns gött

Har träningsvärk i alla mina dolda handbollsmuskler, det känns ju inte helt fel det. Mossade dock sönder min vad igår på träningen, men det verkar inte vara något allvarligt.
Vi testade ju på lite friidrott med Emma idag. Mest häckhoppning. Superkul!
Tänk vad mycket nya roliga grejer vi har fått prova på under de egna idrottslektionerna och all tid med idrottsprofilen. Tennis (med Adina), handboll (med Tilda) friidrotten (med Emma), vattenskidor, kurling, e-fit och dansen såklart.
Att få prova alla de här nya sakerna kommer jag verkligen sakna från Tokarp!

Nackdelar

Fotboll är underbart. Men det har sina nackdelar. Efter att ha fått testa på handboll och tyckt att det va riktigt kul idag så kanske det hade varit skönare om det faktiskt var handboll jag skulle iväg och träna. Men fotboll är det, i vått och tort. Som man säger: det finns inga dåliga väder, det finns bara dåliga kläder. Först lite köttfärssås om inte mitt luktsinne känner fel..

Bättre kan det vara, men också värre

Ja, den här dagen har gått lite upp och ner. Började med att för första gången någonsin köra handboll med vax, hur kul som helst!! Svenskan finns det inga ord för.. Musiken flöt på, vi provade att spela in våran låt, trodde jag sjöng en liten smula falskt, men så illa var det faktiskt inte. SO. På spanskan hade vi muntliga nationella, gick nog ganska bra.. hoppas jag! Nu sitter jag hemma och tittar på regnet som jag ska ut i. Mot tåget och Maja!

Valborg 2012


Onsdagsregnet

Regn är ju inte jätteroligt, men jag tycker faktiskt att det har varit väldigt skönt idag och jag är glad för alla pollenallergikers skull, ni har antagligen haft en ganksa bra dag?
Mattelektionen va hemsk! Helt utan Sandra blev det lite ensamt.. Har inte fått allt material till mitt teknikarbete så jag pluggade fysik och jag slapp att sitta i den instängda datasalen. SO. Himla skojsig lunch med min återfunna Sandra. Vi var ganska.. omogna.. Vikarie på engelskan, han lärde oss att "court" stavas som potatisbullar, visste ni det?
Proppade just i mig lite pizza och nu ska jag fixa en bildfyllt inlägg till er.

Te

Just nu vill jag bara sova, fast samtidigt så vill jag vara uppe! Har haft en så himla bra dag så jag vill inte att den tar slut! Jag tänker avsluta den med att dricka mitt underbara te och läsa min underbara bok i min underbara säng!
Ha det underbart, alla underbara!!

Tisdagen flyter

Tisdag. De brukar vara helt sjukt tråkiga, pga. fysiken, men våran nya no-uppgift är underbar! Alla no ämnen i samma arbete så man slipper bli så himla uttråkad. Den här tisdag har varit super rakt igenom! Stilla promenad i skogen på idrotten, bara förhör i SOn, brandövning på matten. Hela korridoren fylldes med rök och skolans smidigaste klass (9G) tog fönstervägen. Underbara klass! Fysik. Spanska, börjar släppa mitt hat mot de lektionerna lite nu. Svenska, jaaaa, finns inte mycket att säga..
Jag har äntligen höjt sadeln på min blåa, kära tvåhjuling! Snart rullar jag mot Kyrkans hus och använder min vackra engelska med brasillianska ligan som är här. Först sk ajag dick tvätta av mina converse.
Ha en bra kväll!!

Religion

Imorgon är tisdag, vilket innebär Religion och spanska. Förhör om hinduismen, mina kunskaper om det ligger begravda långt där inne någonstans. Nu gäller det bara att gräva fram dem till ytan och hålla dem där till imorgon. Spanska är lite rörigt det, vet inte riktigt vad våran läxa är, men jag tror att vi ska läsa igenom ett papper.. Det kan dock vara så att vi ska kunna alla ord på pappret.. Det får vi helt enkelt se imorgon. Snart ska jag bära allt innehåll i mina garderober till mitt nya rum. Trevligt trevlig!

Små söta barn

Bollskolan va himla skojig. Våra små elever va från 6-års och alla ville hålla hand och sitta i knät hela tiden. Supermegasöta! Vi fick rikligt med beröm av Pelle och vi hade riktigt, riktigt kul.
När alla andra börjar få lite smått panik över avslutningsklänningar så tänker jag alltid samma sak: Äh, det är lugnt. Hur svårt kan det va? Men vad fel jag har! Det här är hemskt! Det är ingen big deal egentligen, men köpet ska ju ändå bli bra!
Imorgon ska vi träffa besökarna från Brasillien som är här för att se den svenska kyrkan. Det blir himla roligt det.
Dagens största nyhet är ändå att jag kom med på Frankrike-resan trotts att jag anmälde mig så sent!

Matte matte överallt

Matten är snart slut och "de fyra vännerna och Torsten" gör sig redo för en timmes bollskola med småknattar. Lite spänt eftersom vi knappt vet vad vi ska göra, men det löser sig nog.. Önska oss lycka till!

Ganska bra såhär i solen

Sol hela dagen lång! Underbart. Gjorde inte mycket på tekniken idag, men det lilla kan göra mycket! Träffade Emma, kladdkaka. Smaskens. Min hjärna har fått en kreativ kick och ni ska få se vad den skapade igår och om det blir något bra av mina planer för ikväll så får ni flera kreativa inlägg att läsa. Nu måste jag sätta fart om jag ska hinna ut ur duschen innan Majsen kommer hit.

Tempoökning

Dags att lägga i en högre växel! Pressade ur mammsen lite info om husrenoveringen. Mitt rum är ju så klart det kan bli, bara garderobsdörrar som saknas. Rullar iväg cykeln dit snart och dammsuger rent så jag kan börja ställa dit lite grejor. Äntligen!!

Söndag Sunday Soldag

Solen gassar på från en blå himmel idag och jag tycker nog att det ser ut att blåsa lite mindre idag än igår. Det tror jag kan behövas för att ladda upp för nästa vecka. Egentligen har vi inte mycket att plugga på och så, men efter att vi gick två slappa dagar i skolan den här veckan så kan det bli tufft med fem helt vanliga dagar. Fast helt vanliga är de inte. Imorgon har vi tomt på schemat över so lektionen och på idrottsprofilen leder vi bolllek för knattarna. På tisdag träffar vi två Brasillianare som är här i ca en månad för att se hur svenska kyrkan är (äntligen får vi använda vår endelska). På torsdag provar vi något helt nytt (för mig iaf), handboll med klister (eller vax, vet inte om det är någon skillnad). På fredag ska vi iväg till campushallen när Emma har sin idrottlektion.
Men idag ska jag ta tag i mitt teknikarbete och göra något av det! Känner mycket stark för att bege mig ut med kameran också. Mitt rum är helt upp och ner vänt och vi flyttar om en månad så nu får jag allt sätta fart! Beslutsamheten på topp!

Emma in action


Vårchill

Lite nytt till vår/sommargarderoben:

I en annan del av Linköping

Emma och jag besökte "en annan del av Linköping" idag. Den delen av stan som man aldrig besöker. Vi tänkte att där borde det ju finnas någon liten butik där vi kunde hitta någon fin avslutningsklänning, men vi hittade inget där. Vi hittade dock två finfina klänningar var på Frida. Undrar hur länge vi va där inne egentligen. Beslutsångest. Det slutade med att vi la undan varsin där när de stängde.
Nu tänkte vi pigga på oss med lite Cola, det sitter ju aldrig fel!
En utlandsresa skulle ju inte sitta fel nu, men först: COLA

Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

Det bästa med långhelger är väl just det att de är långa. Det är så himla skönt att vakna på lördagen och känna att helgen inte tar slut när som helst trotts att den inte började nyss.
Jag åker snart in till stan och möter Emma. Vi ska prova avslutningsklänningar och jag vill prova massa snygga skor!
Men nu har jag bara en halvtimme på mig att bestämma om jag ska byta byxor och göra något åt mitt fågelbo.. Idag är en av de där dagarna när jag saknar mitt långa hår som gick att fläta utan att den lossnade inom en minut.. Men jag trivs för bra i mitt utsläppta, korta hår för att orka deppa över mina flätor..
Ha en fantastisk superdag!

May the 4th be with you

För er som missat det: Idag är det den internationella Star Wars dagen! En samling riktigt bra filmer! De kommer hyllas genom alla tider, men jag blir alltid lika förvirrad när någon säger att hon/han såg den tredje filmen. Jag står där som ett frågetecken och hoppas att personen ska säga något om handligen så jag förstår om det är den tredje som kom ut, eller den tredje i handlingen. Krångligt det där.
"Luke, I'm your father"

Missad 2årsdag

Satt här i mitt musikfylda rum när jag kom på att jag missade mitt bloggandes 2årsdag med bara 2 dagar.. Så jag startade alltså min förra och första blogg för 2 år och 2 dagar sedan. Tänk vad tiden går! Den bara rusar förbi.. När jag kom på denna stora nyhet började jag kolla på en del gamla inlägg och jag tycker personligen att jag har utvecklats en hel del!

Ledig fredag

Komp en hel dag för två ynka timmar i skolan på en lördag känns ju ganska väldigt bra!Just nu lutar det åt att jag cyklar till Malmslätt på min blåa tvåhjuling som numera har alla växlar för att typ äta glass med Emma. Skulle göra en massa annat också, men det kanske kan vänta lite..
Ha en bra dag alla människor!

Sommar sommar

Tycker det är lite konstigt det här med sommaren. När man hör en gammal låt känner man för och bara ställa sig upp och sjunga som om hela världen va borta, samtidigt så är det på sommaren det kommer en himla massa nu bra musik, Kent och Norli&KKV är ju aldrig fel.
Och så är det SOOOOL ute och där tänker jag lägga mig med en bok och tagga till första matchen ikväll!

RSS 2.0