wallE

Jag är helt slut efter att ha cyklat till träning och hem igen.. Beep testet gjorde ju inte saken bättre direkt.. Eftersom att det är träning ikväll också så ligger jag i soffan och tar igen mig med lillebror. Vi började just kolla på wallE och jag är jättesugen på kiwi!!


Tokarp

Idag är en såndär dag då allt påminner mig om de tre underbara åren på Tokarp. jag minns i sjuan när jag inte trivdes alls och bara längtade till det skulle ta slut. Åttan var bra men inget kan slå sista året! Jag tror inte att jag kunde ha gått på en skola som passade mig bättre än Tokarp.. Bortsett från en del små.. lärarkrisar kommer det bara massa glada tankar till mig när jag tänker Tokarp. Jag är supertaggad för gymnasiet, men usch vad jag saknar Tokarp.. och alla glada, roliga människor!!

Sömn

Lite sömn vore inte helt fel.. Imorse var jag uppe med tuppen för att följa med Maja på tävling. Det var himla skojigt, väldigt blött och de va jättefina och kom till en andraplats. Imorgon blir det lika tidigt. Jag och päronen ska åka och kolla på lillebrors cup (bullerbycup). Så nu borde jag sova så jag inte är lika död om några timmar..


Emmsanpemmsan

Sitter på bussen mot något så roligt som flygvapenmuseet med Emma. Ingen av oss speciellt intresserade, men det kan ju bli kul ändå, det finns ju ett fik! Men det är inte säkert att vi kommer fram levande så varmt som det är här!! Ha en bra fredag!!


The dark knight rises

Förra inlägg, med fler stavfel än vanligt, var inte jag som skrev. Det var ju svårt att tro att Adina skulle vara sämre än mig med stavningen. 
Maja och jag såg alltså the dark knight rises idag. Superduperbra! Har ni inget bättre för er någon regnig sommardag borde ni verkligen gå och se den! Ingen risk att man blev uttråkad trotts att den är så lång. SLutet är helt klart värt att vänta på! Enligt mig filmens bästa del. 

Sålla!!!!

Hej bloggish! Nu sitter jag här och mår väldigt bra. Fast så har det inte varrit (stavning?) hela dagen, för imorse var jag trött men sen blev jag glad när jag sågg på bio. Nu är jag gladast för jag sitter och myser och grillar vid sålla kvarn med Adina, Sandra, Tilda, Anna och Emma. Snart ska vi ta ett kvällsdop! Krammar!


King of pop

Vaknade på samma sida som jag somnade. Fel. Men vad kunde ha repat mig bättre från det än en rejäl dos musik? Lyssnade igenom nästan hela Humanoid city live och förundrades över hur bra jag fortfarande tycker att den är. En riktig Tokio Hotel dag! Sitter nu och väntar på att Emma ska äta klart och lyssnar på lite Michael Jackson. Jag tänker alltid samma sak när jag hör hans låtar: varför insåg jag inte hur bra han var innan han dog?


Well heeeeello

Idag har jag...... Gjort ingenting. Eller Lisa och jag har gjort ingenting. Flummat runt! Nu ligger vi och är osociala och skjuter på att åka ut till Lisa, egentligen helt utan anledning. Så nu kanske vi borde ta oss samman... Eller??


Köket

Sitter på golvet i Majas kök och kollar på minihunden som söker mat. Vi, eller mest Maja, har bakat sockerkaka som blev jätteplatt och luktar underbart!! Jag hittade en superfin bikini och lite ringar på stan. Ikväll blir det Batman begins och kanske lite sockerkaka?


Östgötatrafiken

Tåg. De är ju ganska bra ändå! Kom just in till rese med Majsen och ska promenera in till stan och vänta på att affärerna öppnar eftersom vi inte orkade vänta hemma.. Oj vad jag har saknat Linköping!!


I'm hoooooome

Ligger hem i min underbara säng med min underbara vän i underbara Sverige. Sista dagarna längtade jag hem som en tok och jag är suuuuuuperglad över att vara hemma igen! Som Maja skrev så brukar hon få en liten nalle när jag kommer hem, men i Venedig var det ont om dem. Något det var gott om var de underbara tröjorna vi har på oss nu.


JEDWARD

Gissa vem som kommer hem från Italien imorgon? Clemens såklart! Det firar vi med lite snygga bilder på John och Edward Grimes! Psst! Om ni vill ha mer av dessa smällheta tvillingar, glöm inte att kolla in min TUMBLR . www.ourowncloud.tumblr.com


Målardag

Vilken dag! Jag och min fru har förutom att måla köket i stallet, så har vi slagits den osegerbara striden mot spindlarna. Om ni bara visste hur mycket spindlar det finns bland alla springor! Den största spindeln av alla lyckades vi lura in i ett hål och täckte sedan hålet med silvertejp i resterande två timmar som målningen tog. Vi ska imorgon fortsätta med att måla på ytterligare ett lager rött, så disco börja på det vita. Det kommer nog att bli bra! . Annars så sitter jag just nu och kollar på Fråga Olle dokumentären. Mindre trevligt program... Men men! Ha det bra så hörs vi imorgon!


Blekansikte

Hej hej!
Just nu sitter jag och slappnar av i solen med en kopp te efter att ha lastat tio säckar sågspån. Det skulle ju vara skönt att få lite färg. Nu har ju halva sommaren gått och det är endast 30 dagar kvar till skolan börjar och jag har knappt fått någon färg alls. Förra sommaren lyckades jag ju bränna sönder hela kroppen efter en vecka i Croatien och sommarjobb efter det, men i år har det nästan bara regnat ju och jobb har jag ju inte haft något heller så jag är mest inne faktiskt. 
Åh, vred precis på mig men lyckas ändå inte få sol på ena axeln. Mitt huvud skuggar mig! Vad tusan? 
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Tänkte sola men jag måste upp och mocka snart. 5 boxar idag, mycket roligt.  Igentligen behöver jag inte åka upp än på en timme, så det blir nog att jag stannar i solen den här timmen. Ska försöka få i mig någon lunch också. 
Hoppas ni också har en solig och skön dag!
 

Direkt från sängen

Godmorgon bloggisen! Just nu ligger jag i sängen bredvid min fru och har precis varit ute med hunden. Funderar på att gå upp eftersom min lilla mage kurrar högt... Vi bestämde igår att dagens frukost skulle bli nudlar, så inte mig emot! 🍜 Idag har jag ingen speciellt planerat, vet inte hur många timmar det kommer ta innan frugan vaknar men jag får väll väcka henne om klockan börjar närma sig tolv.. Då blir det i alla fall upp till stallet och där är vi nog hela dagen. Sen måste jag hem och duscha!


Venedig!

Åh nej! Om du tror att det här inlägget ska handla om Venedig så tror du fel! Det är nämligen Maja här son våldtar Claras blogg nu när hon är borta. Som vissa vet så har ju jag slutat blogga för några månader sen men den finns fortfarande kvar att titta på. Nu för tiden har jag helt konverterat till Tumblr's fantastiska värld och re;postar massvis dagligen! Ungefär 90% av min hemsida består av bilder och GIFS på Jedward och resterande tio procent innehållet bland annat Loreen, Tokio Hotel, bildporr och annat kul. Ta en kik vettja! Det har bara gått en halv dag sedan jag såg Clara senast, men jag saknar henne redan massor! Jag får ju vara hemma i regniga Sverige, medan prognosen för Italien visat sol nästan hela veckan... Som tur är så har Clara börjat med en grej att när hon åker utomlands så köper hon en liten nalle till mig med stadens namn på 😄, vilket gör mig ännu mer glad när hon kommer.
Men jag kan inte låta bli att längta efter att slänga mig i min bästa väns armar igen. Istället för en bild på mig får ni en bild på mitt alter ego Rasputia

Min tumblr: www.ourowncloud.tumblr.com
Gamla bloggen: www.ladyempress.blogg.se
Instagram @majjahaeger
Twitter @majjahaeger


Bilen

Jag måste säga det att jag är stolt över oss(familjen). Ingen panik imorse. Eller inatt, det är ju svintidigt!! Sitter här och tänker på om jag kan ha glömt något, men än har jag inte kommit på något. Jag har inte riktigt den där hemska känslan av att jag har glömt något. Den brukar ju betyda att allt är med så vi får väll se... Ha en bra vecka, tror inte jag bloggar alls, något inlägg kanske. Det får vi se, hejdå alla svennar! Och hejdå gråa moln!!


iPhone 4S

Har ju länge funderat på vilken ny telefon jag skulle köpa och imorse vaknade jag med känslan att idag är dagen jag köper en iPhone. Så nu sitter jag här i sofforna utanför IKEA och njuter av att använda bloggappen. Och inte nog ned det så åker jag med familjen till Venedig imorgon. Sista minuten resor är ju inte helt fel. Känner mig som den lyckligaste i världen!!


Tupplur?

Ligger i sängen med datorn och känner för att bara somna! Galet hur trött jag är! Något annat galet är ju Majas nya longboard. Roligt värre. Jag hittade en ful liten wanna-be longboard i trädgården så vi gled runt i ösregnet och såg coola ut förut. Riktigt skojigt!! Men blött..
Insåg just att det åskar.. dags att gömma mig under täcket??

KaoZ

Ojojoj, jag tror jag sitter fast uppe på mitt rum! Det står en massa högljuda mänsikor utanför min dörr och skruvar i trappan och jag tror inte jag kommer ner.. Undar om de vet att jag sitter här inne.. Tanken var att jag skulle vara en duktig dotter och hjälpa till och klippa gräset, men om jag inte kommer ner så blir det ju svårt.. Ikväll måste jag ha kommit ner för då kommer min kusin och farbror. Tänk om jag fortfarande sitter fast här då.... Ojojoj

Himlen öppnade sig

Ägnade förmiddagen åt att äntligen klippa av och sy i ett par byxor. Det var ju inte alls jobbigt! Varför sköt jag på det så mycket?
Hela dagen har varit superregnig! Men vad gör det? Om jag ska vara ärlig så gillar jag regn, riktigt mysväder! Lite trixigt blev det dock när vi gick av bussen för att gå till johannelundsslussar och himlen öppnade sig totalt!! Vi började vårat firande av Agnes med en glass. Fortsatte med en promenad längst stångån till Stångebro gatukök, Mums. Himla roligt! Vi såg massa läskiga fåglar med vingarna liksom åt fel håll.. Nu ska jag städa i ordning mitt rum så det blir lika mysigt som resten av översta planet. 

Trololol vad hungrig jag är!!


Försäljningsdiss

Något som gör mig riktigt irriterad är när man har galen beslutsångest och någon -eller något- stressar än så allting bara blir värre. Som tex. idag när jag och mamma stod och kollade på ny telefon till mig. En som jobbar där kommer fram och frågar om vi behöver hjälp. Först blir vi jättelättade eftersom ingen av oss förstodett smak. Vi stod där jättelänge och pratade om olika telefoner och ännu fler abonemang och min förvirring bara växte och växte. När familjen stod och diskuterade och han upplyste mig om exakt hur länge vi stått där sprak det totalt för mig och vi gick med bara dåligt humör med oss. Ganska bortkastad tid, men vad ska man göra? Nej. Usch, sänt här gillar jag inte!

Trappa, promenad, städ

Jag är äntligen räddad från den hemska stegen! Trappan kom idag och den är underbar. Monteringen gick snabbare än jag räknat med. Jag trodde jag skulle vara utestängd från mitt rum till senare ikväll, men nu sitter jag här och funderar på att gå ner för trappan bara för att den är så fin. 
Emma och jag gick en promenad i det inte jättefina, men väldigt sköna vädret. Väldigt bra väder om man inte vill visa den fina röda brännan man fick igår... 
Nu ska jag hjälpa mammsen att bära bort den röran som är här uppe så det kan bli lite trevligt här också. 
See you

Nedräkningen har börjat

Om sex och en halv vecka börjar vi gymnasiet. Det var en stor del av vad vi pratade om på tinnis idag, en hel del annat också såklart. Solen strålade fram till kanske klockan 15 så nu är jag röd som en tomat. Vi badade, skrattade, solade och avslutade med att sätta oss med lite baguetter och annat gott i trädgårdsföreningen. En riktigt härlig sommardag opch nu kom pappa med ostbågar också. Härligt!!

HästFest

Majsen sov här inatt eftersom att hon är helt forever-alone några dagar. Fick höra när vi hade vaknat att jag snarkar mörkt och lågt som en mullvad?? Sen blev det pastafest med Oscar hos Majsen. Den som uppfann pasta är ju den underbaraste människa som någonsin levt!! Maja och jag tog våra hojjar och trampade upp till stallet och var lite duktiga och tog lite bilder. Åkte med familjen till Norsholm och åt mat där. Dit åkte vi nog mest för att ingen skulle bli tvungen att sitta inne i vårat röriga hus hela dagen.. 
Nu tänker jag sova för jag är helt sannslöst trött och imorgon bär det av mot tinnis!

Godnatt världen, imorgon flyter livet

Yes, imorgon ska jag ut till Lisa och ha lite skoj. Oscar kommer dit också, men först blir det galen-time med LIsa och Clara! Håll er undan säger jag bara! KaoZ hela dagen lång verkar det bli imorgon. Roligt värre. Men nu måste jag sova och se till att bli frisk från all hosta som vägrar ge med sig. 
Godnatt

Börjar njuta

Från och med denna dag ska jag börja njuta av sommaren. Med den stora flytten, febern och så, så har jag inte haft tid att göra det. Nu börjar jag äntligen känna att sommaren och sommarlovet är här. Intagningsbeskedet till gymnasiet har kommit så i höst hittar ni mig på Klara gymnasiet, Sam-media här kommer jag! 
Hela huset är fortfarande ett stort kaoZ, men lite kan vi ju chilla.
Jag har haft en superskön dag! När mammsen var på banken och lämnade nycklar och allt vad man nu gör så åkte jag, Maja och lillebror tåg in till stan. En riktigt upplevelse för lillen. Majsen hade stora planer på att skaffa Jedwards nya platta. När vi gick där hos "Bengans" stötte vi på Kents "Jag är inte rädd för mörkret" och jag : Varför inte? Så nu sitter jag i mitt urmysiga nya rum och Kent dunkar i hela rummet! Inte helt fel det. 

RSS 2.0