Stress in i det sista

Insåg när jag kom hem kl. 24.00 igårkväll att jag helt glömt bort att jag hade tänkt måla naglarna inför tjejpartajet ikväll och inte städat mitt andra rum och så kommer jag väl komma på massa mer jag inte har gjort än. Så nu är det bara att sätta igång. Full rulle hela dagen blir det! Sandra kommer hit lite senare innan vi skuttar iväg till Emma. Skojsimojsit kommer det bli.
Ha en bra sista 2011 dag!!
Fotograf: Majsen

Coffee?


Storstädning på gång!

Idag står storstäding av båda mina rum på schemat. Och såklart träffa Den onde M en sista gång för 2011. Drog just på mig ett par jeans och musiken dunkar på så det borde ju gå att städa utan att dö och desutom hålla lite fokus. Det klarar jag inte i mjukisar! Mjukisar hör till de kläder jag bara har på mig på morgonen, när jag är sjuk och några få andra dagar. Ett par sköna jeans är i mina ögon så mycket bättre!!

Sakerna du alltid velat veta om mitt 2011

[10:17:07 PM] Maja Häger: Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Hade mitt första sommarjobb vilket också ledde till att jag flyttade hemifrån för första gången! När dagen då jag permanent flyttar från mitt barndomshem kommer, då är jag förberädd!
Höll du några av dina nyårslöften? Mitt nyårslöfte var att börja träna. Skrev till och med kontrakt på det. Aldrig någonsin lyfte jag på fläsket
Dog någon som stod dig nära? Nej, glad för det
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Lipstick, Fest hos Mange, Popular, POP Rocket. 2011 var musikens år
Vad önskar du att du gjort mer? Tränat, självklart. Hade också gärna haft lite mer tid för att inte göra någonting alls. Ganska stressigt år ligger bakom mig
Vad önskar du att du gjort mindre? Varit lat, måste träna på det!
Vad gjorde du på din födelsedag? ...jag har verkligen ingen aning.. tror jag hade myskväll hemma!
[10:17:21 PM] Maja Häger: Hur skulle du beskriva din stil detta år? Har varierat lite men jag helt plötsligt hittade jag min inre fashionista!
Har du lärt dig något nytt? Jag har lärt mig att duka & servera mat och dryck, hur det är att bo själv, hur det är att ha ett jobb m.m..
[10:17:31 PM] Maja Häger: Vilken har varit den bästa händelsen? Alla mina fantastiska prestationer under året. Är så stolt!
Har du rest under året? Förutom mitt eviga bilande runt om i Sverige så åkte jag till en lång vecka i Croatien! Sjuuukt varmt och mycket solande, underbart nattliv och vackra öar.
Vilket citat skulle du koppla till detta år? Born This Way
[10:17:40 PM] Maja Häger: Har detta år blivit som du velat? Till viss del, önskat att jag gjort lite mer saker men annars har det varit underbart!
Vad förväntar du dig av det kommande året? Jag hoppas på gymnasielycka... att jag trivs och får bra klasskamrater, självklart också komma in på det jag vill! Och forsatt framgång på dressyrbanan!
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Massor! Berlin resan med konfirmationen va ju verkligen något helt nytt och hur kul som helst! Vårt stora fail med uppträdandet på skolavslutning med mikrofonerna inte fungerade va ju en helt ny upplevelse..

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga nyårslöften, känner inte att jag ville ha det, det blir så lätt att man gör det i början, eller kanske hela året. Blir överlycklig för att man klarade det och slutar..

Dog någon som stod dig nära?
Som tur är så är svaret nej

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Fest hos Mange och Born this way

Vad önskar du att du gjort mer?
Vågat mer.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit här hem och tryckt som en rädd liten kanin

Vad gjorde du på din födelsedag?
Åt på resturang med familjen minus storebror.

Hur skulle du beskriva din stil detta år?
Klädstil? Inte speciellt avanserad..

Har du lärt dig något nytt?
Jag går ju i skolan så det vore ju lite illa om jag inte hade gjort det.. Göra rent djurburar  i alla former och storlekar..

Vilken har varit den bästa händelsen?
OJ OJ OJ.. En riktigt bra fråga.. Jag skulle nog vilja säga att det är stunderna då jag fått testa något helt nytt

Har du rest under året?
Yes, en sväng till Sälen, underbara Berlin resan, solsemester i södra Frankrike, sommarstugan, fotbollscup i Hälsingborg, hemska endagsresan till Köpenhamn när jag blev matförgiftad och så lite små resor till kusinerna i Stockholm lite här och där

Vilket citat skulle du koppla till detta år?
"When nothing goes right - go left"

Har detta år blivit som du velat?
Hade inga riktiga förväntningar på året så man kan lätt säga att året blivit bättre än mina förväntningar och förhoppningar!

Vad förväntar du dig av det kommande året?
Vill helst inte tänka så jättemycket i förväg, har ju ingen aning alls om vad som väntar så jag föredrar att ta det lite som det kommer, men eftersom att jag går ut nian och börjar gymnasiet nästa år så hoppas jag på fina slutbetyg och ett lyckat gymnasieval
BERLIN BERLIN BERLIN!!

Diskuskastning?

.. Nae, känns inte riktigt som min grej. Tror jag bloggar istället.
Shoppingrundan gick finfint! Hade lite julklappsbyte med Oscar och Maja. Finfina grejor! Hittade som planerat en nyårsklanning, men den får ni inte se förens på lördag, MUAHAHA!! Och på tal om dagar så har jag varit helt borta med vad det är för dag. Vet  ju att det är torsdag idag, men mest bara för att det är träning. På alla lov utom jullovet brukar jag ha hyffsad koll, men nu är jag helt körd..
Majsen är poff borta ikväll så jag tänker ägna den åt att kolla på Elsas Värld (vi som inte redan kollar, börja!), läsa Elsas Mode, kanske förbereda en resume av 2011 till er. Men först, duscha.

Outfit 29 december

Jeans - Cubus, Tröja - BikBok, Halsring - Glitter

Sömnen flyr

Självklart har jag som alla andra haft svårt att somna, men aldrig (bara när jag har varit sjuk) kännt att jag sovit riktigt dåligt. Oroligt. Inte ens när jag har gått i sömnen har jag kännt så. Och då sover man ju tydligen inte så bra? Igårkväll tog ett tag att somna pga. ett huvud som vägrade släppa alla tankar och bara somna. Sen när jag vaknar känner jag mig helt död. Som om jag knappt sovit något alls.. Jag börjar pigga på mig och ska skutta in i badrummet och dränka ansiktet i kallt vatten och torsta tänderna (det kanske ni inte vill veta men) idag är min morgonandedräckt inte sådär jättetrevlig. Lite senare ska jag in till stan, köpa nyårsklänning och ha det lite gött hade jag tänkt. Ikväll är årets sista träning.
Ha det gött mos!

Happy Hippo

Vad säger du Sandra? Är det vi?

Outfit 28 december

Jeans - Cubus, Linne - BikBok, Skjorta - BikBok, Armband - Ur&Penn

Att shoppa på rea

Mellandagsrean är ju jättekul! Men när man står i provrummet och velar och vet att man måste bestämma sig nu så är det plötsligt inte riktigt lika kul längre. Öppet köp och bytesrätt är himla bra! Med andra ord så blev det ingen klänning idag, jag velade..

Det där med att städa..

Igår blev, precis som jag sa, en slappdag. Dvs. så städade jag inte ett smack. Men det kan jag göra idag för jag klara inte två slappdagar i rad. Blir bara uttråkad. Pappa ska in med bilen till någon verkstad så vi kan åka i den utan att undra om vi kommer komma fram hela eller inte. (trädet var nog lite farligare än vi först trodde). Då tänkte jag att jag kan passa på att åka med till stan försöka hitta en nyårsklänning jag hittat.
Väntar just nu på att Den onde M ska komma hit och hjälpa mig ta en bild på dagens. Så om hon inte somnat om så kommer det än dagens snart.
Ha en bra decemberdag!
Kvälles soffhäng med Den onde M

En god gärning

Fick ett fint litet armband i julklapp från Ur&Penn. 20 kr av priset skänks till Barncanserfonden.
Slå två flugor i en smäll. Köp ett enkelt vardagligt armband och gör en god gärning samtidigt!

Mellandagsrea

Den här va visserligen inte på mellandagsrean, men vad gör det? 200 kr. på Vila
Från BikBok. Ordinare pris 300 kr. 50%
Från BikBok. 250 kr, sänkt till 200
Från Ginatricot. 100 kr. 50%

Klappar

Årets klappar:

Slappa.

Igår var jag inte hemma i mer en 2 timmar sammanlagt så idag tänker jag va hemma och ta det lugnt. Packa upp från Stockholms resan, plocka i ordning i mitt för evigt stökiga rum, vem vet jag kanske till och med släpar fram damsugaren. Tror jag börjar med att tjata på pappa lite, magen börjar kurra lite smått..
Ha en bra dag!
Foto: Maja

Avatar

Har precis sett Avatar. Jag blir lika rörd varje gång! Älskar själva storyn. Skulle jag få välja en dag i "en annan värld" så skulle jag utan tvekan välja att få leva som en avatar. Underbar film!!

Älskade lillebror..

Han kommer in i mitt rum när jag försöker göra något med mitt hår.
Jag: Men vad är det här? Jag ser ju ut som en blöt hund!!
Lillebror: Ja, du ser faktiskt ut som en blöt hund!
Han är alltid lika snäll mot mig..

Undrar om Gud är arg, eller varför blåser han på oss?

Hem ljuva hem! Känslan när man kommer hem till sin egen säng efter att ha bott i ett hus proppat med folk är underbar!
Vi körde hem nu på kvällen och vi alla fick oss en liten chock när en gran uppenbarar sig rakt framför oss på vägen och storebror (som övningskörde) hann inte riktigt väja, eller inte alls. Så vi plöjde rakt över. Vi stannade på nästa mack och insåh att glaset framför ena framlyktan va krossad.. Nu såhär i efterhand känns det som att vi hade tur att det inte va något värre.
Imorgon bär det iväg in till stan med Sandra för att gå en sväng på mellandagsrean och köpa årets sista, försenade julklapp.
Nu ska jag försöka ignorera stormen och njuta av att sova i min egen säng.

Juldagsmorgon

Just nu ligger jag vaken i min kusins rum (tror dock att väckningspatrullen är på ingång). Min kusin sover fortfarande så jag passar på att göra ett inlãgg medan jag väntar. Jag är himla nöjd med klapparna från igår. Jag fick bla. En mc-hjälm. Igår kväll kom jag på vad jag ska göra på lovet. Jag ska fixa till i vårat andra badrum så jag slipper brottas med alla andra för att nå tandborsten. Idag rullar bilen vidare till nästa kusinfamilj för en liten mini jul och ikväll rullar vi hem igen. Som ni kanske märkte så blev förra inlägget inte helt rätt. Men ingen panik, jag ska ordna det. Ha en bra juldag!

MNY acetone free nail polish remover

Här kommer utvärderingen av MNY:s remover.
Tidigare har jag använt ACO:s medel med aceton. Det flisade sönder naglarna som bara den! Det här är mycket mycket mer skonsamt. Det går dock åt mer för att få bort allt lack. Medel med aceton i fräter ju sönder näsan om man andas in det. Det här lucktar kanske inte supergott i flaskan, men när det sitter på händerna doftar det super!
Toppen på flaskan är lite skum. Ett stort hål så man får akta sig så man inte häller ut hela flaskan över sig..
Priset: 50 kr och flaskan innehåller 125 ml. Jag har absolut ingen aning om vad sånt här brukar kosta, men jag tycker det är bra.
Köpte mitt på Åhlens.
Kommer helt klart fortsätta använda det här. Mycket nöjd. Superduper!!

God Jul


Visdomsord

Jag avskyr när folk är käsna. Eller iaf när det går ut över andra. Det är helt ok för mig så länge personen bara sköter det själv. Men när folk sitter och klagar, vill att alla ska göra allt åt än, men sen inte gör ett skit själv. Då blir jag så jävla sur! Vill man få något gjort får man va beredd att jobba lite för det!

Dagen före dopparedagen

Fösta dagen på ett lov brukar alltid vara jobbig för att man ändå vaknar samma tid som en vanlig dag. Men inte idag. Vaknade precis lagom. Missade morgonruchen från alla andra och hinner med resten av dagen. Idag ska jag överraska päronen och julpynta lite här. Sen åker vi till kusinerna i Stockholm och kommer inte hem föresn senare på söndag.
Hur firar ni julen?

Underbara överaskningar

Julavslutningen betydde ju såklart att vi fick betygen. Jag trodde jag skulle få precis samma. Men jag är lyckligare än lyckligast nu. Fick MVG i musik. Trodde inte jag skulle det. Hade inte gjort någon låt, men jag är så himla glad! Kunde inte ha blivit gladare för betygen!
Happyface

Julavslutning

Jullov!!
Avsluningen va helt okej, chill. Vi kollade på Ensam hemma. Älskar filmer där folk slår sig!
Emma och jag åkte in till stan och jag har köpt alla mina klappar nu. Ska byta om för träning nu och se om jag hinner hjälpa lillebror att slå in några klappar.

Hasard

Kom just hem från Tilda efter en ganksa så toppen dag. Pysslet va kanske inte jättekul, julkort i 2 timmar.. Volleybollen va ju kul när det gick bra, men långt kom vi inte. Hasarden va skojigt värre. Lite skrikigt, men men. Fick med mig en grej hem, ett lack. Ska måla på det nu och se hur det blir. Målade det på Adina förut. Hon passade riktigt bra i 10 naglar istället för 9 som hon i vanliga fall har.

Julkort

Årets julkort är taget. Kvällen då vi tar det är alltid ett helvete. Vi är tre barn som måste sitta stil och se fina ut i precis samma mickrosekund.. Jag förstår inte varför vi inte bara kan få skratta och ha kul och så tar dom en bild när vi är glada. Vi måste väl inte sitta göra till oss?
Imorgon är det äntligen dags för volleybollturneringen. Har längtat så sjukt länge nu! Dock ska vi sitta och pyssla i två timmar innan det, men det är ju dumt och klaga. Då kanske vi måste ha lektioner istället..
Efter skolan åker vi (en hög människor) hem till Tilda. Kör lite Hasard, äter pizza och lite trevligt. Därför måste jag gå och slå in lite klappar nu.
Hoppas ni har en bra kväll ♥

Sista fysen

Sista fysträningen va idag, himla skönt att få en paus från det nu. Vi kände oss riktigt nöjda med oss själva när vi kämpat hela hösten och avslutade med en fika idag.
Imorgon väntar ett halvfärdigt fysikprov som ska bli klart och så tror jag att jag ska in till stan och fixa de sista klapparna. Nu ska jag dricka mjölk och chilla lite innan jag sover igen några timmar..

Kvällsenergi

Maja kom just hit och står här och rotar igenom hela hitt rum och hittar en massa "nya" saker bara för hon inte varit här på jättelänge.
Var på stan hela dagen. Köpte ett nytt nagellacksborttagningsmedel och hoppas att det lever upp till förväntningarna och inte flisar sönder naglarna.
Sov massor inatt och har ändå varit skittrött hela dagen, men nu börjar energin komma tillbaka.

Filmkväll

Dom hem från Lisa för ett tag sen. Hade riktigt kul, men ryggen kunde ju ha mått bättre. Var kanske inte jättebra att sova med bara hala kroppen på madrassen.. Lisas madrass saknade kork så vi fick tränga ihop oss på alldelles för några madrasser.. Vi startade kvällen med lite singstar och sånt. Mat. Sen såg vi The Ring. Har aldrig sett en läskigare film!! När hästen hoppar ner i vattnet va så himla hemskt och vi bara skrek! Sen för att lugna ner oss tog vi en promenad i beckmörkret.. Innan vi somnade låg vi och pratade en hel massa skit, kollade på lite komedier. Efter fyra timmars sömn gick vi upp och såg klart en film, åt frukost, spelade fotboll.
Vet inte om jag har skrivit det, men jag va lite spänd för att träffa tre helt okända männsikor när dom kände varan allihopa. Men det gick fin fint

Fotboll

Har inte spelat på tre veckor så kvällens träning var helt underbar! Tekniken var kanske inte den bästa, men men..
På idrotten tränade vi med lagen till volleybollturneringen. Det kommer förhoppningsvis gå bra för oss. Jag lyckades göra några överarmssörvar. Stolt. Imorgon på profilen blir det mer volleyboll. Efter att vi sprungit ute ett tag först.. På musiken spelade vi upp våra små verk med banden. Det var ju meningen att vi skulle höras allihop i refrängen. Så blev det ju inte riktigt.. Annars gick det riktigt bra. Nu ska jag frecha till mig och försöka få lite kontakt med Lisa. Filmkväll på landet imorgon. Med tre för mig helt okända personer..
Knäckbaket igår

¨


Julklappsköp

Sista skoldagen innan betygen sätts är nu avklarad och jag känner hur all press har släppt och vi kan äntligen andas ut. Visst, vi kanske inte ska slapna av för mycket..
Åkte in till stan för att köpa lite julklappar efter skolan. Köpte några, men långt ifrån alla...
Fast det där med att slappna av stämmer inte riktigt.. Måste lära mig alla akord i en låt till musiken imorgon. Undrar hur det ska gå..
Som ni föhoppningsvis ser så har jag fixat den nya designen nu, vad tycks?


Födelsdagsparty

Nu på kvällen har vi haft lite gäster. Lillebror valde mat. Det blev något så fantasifullt som hamburgare. Glasstårta till efterrätt. Lingon glass och pepparkaksglass. Helt okej, men ingen höjdare direkt. Gästerna hade med sig en ganska försenade födelsedagspresent till mig också. Ett par sjukt mysiga strumpor. Vilket var väldigt bra eftersom jag alltid är kall om tassarna.

Lucia 2011

Mycket mycket glad för hur bra det gick idag. Riktigt stolt över er alla som var med i Luciat. Ska kanske erkänna att jag faktiskt inte riktigt vet hur det lät.. 8orna hade ju sin teater idag. Såg inte hela men det jag såg va ju bra.
Imorse sjöng vi för lillebror i form av ett luciatåg. Jag fick äran att vara Lucia. Nu tror jag jag ska pilla lite med en ny design och dricka några liter vatten. VÄTSKEBRIST..

12 december

Rörigt värre var hela förmiddag! Flyttade runt alla no lektioner och skrev prov och fick panik för att få tillbaka prov. Efter en hastig lunch tog vi en liten powerwalk upp till kyrkan för att repa för lucia. Efter skolan gick jag på stan lite med Emma och köpte present till lillebror som fyller imorgon. Nu ska jag försöka träna lite själv här och måla om naglarna och inte plugga so till imorgon. Det kan jag göra imorgon precis innan. Ha en bra kväll
Såhär såg det ut på tivolli när vi va där

:


Det här tar kol på mig.

Shit! För bara några veckor sen stog jag på toppen och svävade på rosa moln. Nu känner jag att jag på sätt och vis borde göra det och jag gör det. Men så är det dom där tunga gråa molen som trycker ner mig på marken och nästan krossar mig. Jag är en översocial människa och det är vad jag ser skolan som: en plats att träffa folk på. Därför behöver jag skolan, men jag orkar inte med den! Det är så mycket jag vill hinna göra. Som att fixa ny design till bloggen och massa mer. Men jag hinner inte. Jag kämpar på. Igår sket sig hela min dag och idag var det helt fullbokat. Eftersom att jag har så mycket att göra så ska jag försöka avsluta det här med en liten sammanfattning av dagen.
I simhallen tog jag på mig uppgiften som fotograf och fick några bra bilder. När jag kom hem väntade nybakade safransbullar i vårat supermysiga vardagsrum. Sen var det bara att packa grejerna till konfan och åka ut till kyrkan för att repa inför vårat lilla julspel som gick jättebra.

Barnkalas och julfest

Oj oj oj vilken partypingla jag är! Både barnkalas och julfest med konfirmanderna. Mamma väckte mig nyss och bönade om att jag skulle följa med till lillebrors kalas i simhallen och leka badvakt. Jag får någon form av lön så varför inte? Senare ska jag ut till kyrkan och "festa loss" med konfirmanderna. Ska se om jag kan fixa så en del av det filmas.
Nej, nu måste jag fixa till mig lite och äta frulle. See you later

Kamera

Har plockat mig igenom hela rummet idag, så nu är här städar och minneskortet kom fram. Nu ska jag bara rota fram pappas kamera och cykla iväg till Maja och hitta något fint att ta en liten bild på. Ha en bra kväll!

Önskelistan..

Mamma tvingar mig skriva en önskelista till alla släkingar, men det är inte så lätt att bara sätta sig ner och kom på vad man vill ha.. Hittills består den av:
  • Påfylnad av Spotify Premium
  • Högtalare
Ja, det va allt. Lång eler hur? Med andra ord så är det vad jag ägnar förmiddagen åt. Ska även försöka leta reda på mitt mineskort till kameran.

Smidiga gänget

Vi körde för en gångs skull ordentlig stretch på profilen och det blev väldigt tydligt hur extremt osmidiga många är. Jag brukar känna mig himla stel, men nu blev jag plötsligt smidigheten själv. Kändes rikigt bra när jag kunde hålla i tårna, ha rakt ben utan att skrika som en tok när killarna satt med böjda ben och led.. stolt.

Fri som en fågel

Äntligen är det helg! Den här veckan har varit så sjukt jobbig och massor att göra. Nu är det en läxa och ett prov (som vi dessutom får ha med oss böcker på) kvar innan betygen sätts och vi kan pusta ut igen. På onsdag nästa vecka kan vi släppa allt och bara ha kul!!
Idag lekte vi skeppsbrott på idrottsprofilen. För er som inte vet vad det är så är det någon/några som springer runt och jagar alla och man får inte nudda marken. Kung som jag är så va jag kvar sist en av gångerna. Sen avslutade vi med att spela volleyboll, skojsigt värre! Bild. Svenska, lunch, engelska. Efter skolan kollade jag på Majas luciakonsert i domkyrka. Hur fint som helst!!
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem och hoppas att hon har kommit på något gott att äta..
Ikväll slänger jag mig med Emma i våra nya soffor och kollar på idolfinalen.

sida 8 av 128

Snart måste jag sätta fart med lite läsning. Är på sida 8 och boken ska va utläst imorgon. Tror onte jag hinner, men om en vecka är ju betygen satta så jag får kämpa på..
På idrotten körde vi volleyboll. Älskar volleyboll!! Fick reda på lagen till skolans turnering. Vi fick komma på egna namn. My bitches, uttalas My's bitches. Blev klar med min krönika på svenskan och musiken gick väll helt okej. Trodde jag skulle dö av trötthet på SOn och spanskaprovet gick kanske inte jättebra.. Nu MÅSTE jag börja läsa!

What comes up, must come down

Just för tillfället skulle ni inte vilija flytta in i mitt liv. Allt är uppochner. Hatar när pappa är borta och mamma och jag tvingas diskutera oss fram till bra lösningar på hur vi ska fixa mat, lägga lillebror, mitt plugg. Blir en hel del att hjälpa till med och sånt som vi ändå måste diskutera när pappa är hemma har han alltid en ny vinkling på och en föståndig tanke bakom. Jag vet att jag klara det här. Jag är en FIGHTER!!
Musiken är som alltid min rädning, men nu vet jag inte hur det ska bli med det heller. I skolan alltså. Fick reda på att min lärare har satt ett stort fett minus på mig.. Där flög mitt fina tre bokstaviga betyg iväg.. Har iaf ett spanka betyg att kämpa för, har prov imorgon så nu ska jag lugna ner mig, stänga datorn och låsa in mig med mina böcker och ignorera allt annat.
Hej då.

hej.

Tja bloggen! Pumba här! Timon, eller Clara som alla andra brukar kalla henne, sitter i soffan och latar sig medans hon försöker att koka ris. Det går väl sådär. Vi ska snart iväg till kyrkanshus och spela lite teater.
Ha det gött!
/ Sandra

Vinterns första snö

Det var ju inte helt fel att när vi precis börjat det första varvet i spåret och jag redan var påväg at bli uttråkad (vi skulle springa fyra) så faller vintern 2011 första snö! Blev så mycket roligare att springa då!!
Nu MÅSTE jag sova så jag tar igen lite sömn och blir frisknågon gång. Näsan bara rinner!
Nattinatti

Fest hos Lisen

Partaj på landet. Var hos Plutten och firade henne med delar av hennes familj och lite grannar och andra trevliga männsikor. Åt god mat, skrattade och lite så. Trevligt trevligt. Imorgon har jag kemi och matte prov. Ska kasta ett öga på matten innan jag slänger mig på soffan ett tag.

4 december - andra advent - Lisa 15 år

Idag tänder vi det andra ljuste i adventsljusstaken och så tycker jag att vi alla ska ställa oss upp sjunga fina sånger på världens alla språk för Lisa som fyller 15 idag! Men innan jag kan göra det så måste jag plugga massor! Har två prov imorgon och två till senare i veckan. Kom just till det oundvikliga uppvaknandet och insåg hur lite tid jag har kvar innan jag brummar ut till Lisa. Därför ska jag börja stressa ungefär NU och börja med att blåsa mitt hår. Ha en bra andra advent!

Fit for fight - against the winter

Köpte mig en riktigt mysig vinterjacka idag så jag kanske överlever en vinter till. Vi har äntligen bestämt gardiner och köpt mattor till vardagsrummet! Tänkte ju berätta lite om igår. JAg, sandra och Anna flumade runt på stan lite och jag köpte världens sötaste present till min kusin. Sen avslutade vi med att se Breaking Dawn. Den va väldigt bra, men lite skumt det där i slutet när Aro och snubbarna får brevet. Konstigt att dom tände innan det va helt slut..
Nu vill mamma ha hjälp i köket, ha en bra kväll

Sängen väntar och jag vill bara slänga mig i den och SOVA

Har sovit så himla konstigt de senaste nätterna och hela mitt huvud känns som om big bang är mycket nära.
Blev sur som en riktigt bitter citron på alla konstiga lärare hela förmiddagen och höll på att strypa halva skolan. Min förrmiddag va inte riktigt lika rolig som resten, men den får ni höra om imorgon för jag ORKAR INTE NU!
Natti.

När man sover både lite och dåligt

Gick och la mig alldeles för sent igår, kunde inte somna, sov dåligt, vaknade mitt i natten och fortsatte sova dåligt. Det resulterade i att jag var helt DÖD när jag vaknade. Orkade knappt sätta mig upp. Vaknade inte förens jag fick springa till bussen. Dagen gick fätt så fort. Nu ska jag ganska snart iväg för att träffa dom andra unga ledarna. Har utvecklingssamtal imorgon så hela min förmiddag blir uppochner vänd..
Sen, om Sandra är frisk, ska jag, Sandra och Anna på bio.

RSS 2.0