Jag.gör.absolut.ingenting.

Jag kunde ha valt att göra en massa bra saker som tex. att fixa till lite odrning på alla tusentals papper som exploderade fram på mitt skrivbord som en liten BigBang den här veckan. Men istället valde jag att inte göra något alls. Jag har dock planer på att gör mig av med den enda läxan jag har och träna lite. Det vore ju skönt att göra Något även idag.. 
Intressantare än så blir det inte. 



Hello Biiiiitches

Hur är läget? Finafirren? Här simmar livet som laxen. Jag vaknade med en ganska dålig magkänsla.. men det är väll det som är det sköna? Att kunna vända allt till något bra och typ YOLO!! 
Under varje Sam lektion hitils har jag slagits av tanken på hur najs röst läraren har! Verkligen HELNAJS. 
Spanska börjar äntligen bli roligt igen. Som jag har väntat! Inga missförstånd med läraren eller något sånt. 
Lektionerna med hela klassen är ju bara för mysiga, och sen lite mudcake toppad i chai. MUMMA. 
Nu sitter jag här i mitt supermysiga lilla rum och förhandslyssnar på Moa Lignells nya album. Jag har bara en sak att säga: VILKEN TJEJ. 



English

Det här måste vara den snabbaste engelskalektionen någonsin!! Bara 20 min kvar.
Fredagar är fina dem, så ha en bra dag!!


Höst

Gult, oranget, rött och kanske lite grått. 
Idag är en såndär riktig första höstdag. Det blåser och känns som minst 20 minus ute. En sån dag när iaf jag känner för att gräva fram alla halsdukar jag äger och har och linda in mig som en riktig mumie. Och tofflorna får man inte glömma!
Höst, fina grejor det ♥




Inspiration (-stomt)

Egentligen så känner jag för att skriva värsta inspirationsinlägget om allt jag skulle vilja göra, men det är jag alldeles för trött för. Därför tänker jag bara berätta att kg är så glad att jag skulle kunna springa ett maraton för att moppeteorin är klar!!
God natt på er


Ännu mera moppe

Jag får numera planera hela mitt liv kring hur jag ska hinna med och orka moppekursen. Jag borde alltså redan sova agendan länge, men sånt är överskattat..
Vi paddlade kajak idag. Sjuuuukt kul och jobbigt! Jag är mycket stolt över att jag inte välte en enda gång.
God natt


Klassfoto, moppekurs och p12or

Årets klassfoto är nu taget och jag har som vanligt en hemsk känsla av hur det personliga blev.. Jag har även tagit mig igen de första tre timmarna av moppekursen på den hårdaste stolen jag någonsin suttit på! Och som alltid: "moppekillar" är moppekillar.. Men nu ska jag nanna kudden så jag orkar paddla kanot och tre timmars teori till imorgon!


Hej hej och hallå bloggen

Det är ett tag sen sist nu.. Jag tog en liten paus ett tag, men nu ska vi se om jag kan komma ihåg igen!
Sitter just nu inne i stan och njuter av att september äntligen är här!! Höst. Och snart kommer alla gula, röda och orangea löv!
Underbart.


RSS 2.0