Kolmården

Mina hälar klarade dagen!! Inga större problem. Helt amazing! För övrigt så va dagen jättekul, ganska B väder.. Snö.. Vi kämpade oss upp och ner för alla backar, skrattade, pratade och FRÖS!
Sitter nu hos Maja och vi ska väl typ chilla..

Depphög

Haft en superdag! En i högsta grad schemabrytande dag. Vi hade det som alla nior här ska ha: Heldag med sex och samlevnad. Hade inga jättehöga förhoppnigar, trodde inte heller att det skulle va tråkigt. Men jag blev glatt överraskad, superkul va det. Vi fick svara på en massa anonyma frågor och fick sen reda på hur mangå killar och tjejer som svarat vad och självklart försökte vi lista ut vem som svarat vad, men det va inte mycker vi kom fram till.. Lunch från ica, bestående av sallader, pannkakor, mackor och kakor. På måndag har vi vårt spex-foto så vi slog våra kloka huvuden ihop och köpte allt vi behövde.
Vet inte vad som hände med mig när jag kom hem, satte mig och bara deppade ihop totalt! Har inte riktigt återhämtat mig än, men som alltid finns MPisen här för mig och mitt humör stiger.
Mina hälar blir ju inte direkt bättre så vi får se hur jag tar mig igenom dagen på Kolmården men konfirmanderna imorgon...

Energi


INGET PLUGG!!

Helt amazing!! Inte en ända läxa att göra. Haft en ganska najs dag. Kunde faktikst va med lite havt på idrotten.. (den halvan va teori..) JAG ÄLSKAR ATT SPRINGA! Fick en liten energikick och kutade genom hela hallen och jag tror aldrig det har varit så skönt att bara spring. Imorgon är det två veckor sen jag började mitt tränigsuppehåll (om man inte räknar uttagningen). Börjar bli lite rastlös.. Men det blir inte ett dugg bättre det här.. Vi splittade oss på musiken till små grupper istället för en megabig. Jag har återigen låtit mig övertalas att sjunga inför folk.. Sång hela spanskan, vi ska lära oss två låtar och sjunga på "öppet hus". En himla massa sång idag!
Nu ska jag njuta av en läxfri dag, spela lite piano och läsa en bok.
Hade gött!

Som en skugga flyter i regnet

Kylig dag, regn. Men vad gör det? Kanske inte världens bästa dag, matteprov och ganska död resten av dagen. Piont gick förvånansvärt bra och det kanske är därför jag har piggat på mig lite nu. Fick med mig lite nya lack och ett bälte hem från stan. Färger, färger och åter färger!!
Orange♥
"Say no to racism"

Pluggstuga

Att gå till tandläkare kan ändå vara rätt så bra. Kom hem två timmar tidigare än en vanlig tisdag. Tandläkaren direkt efter lunch och en inställd svenskalektion, vilken tajming att få på samma dag! Men det där flour kletet man får är ju mest bara jobbigt! Känns som om halva lunchen sitter kvar på tänderna.. Och så har jagfått för mig att man inte ka äta när man precis fått sånt och nu är jag riktigt hungrig!!
Igår klarade ju mina stackars fossingar att va med på uttagningen, men det va nog tur att pappa hindrade mig från att va med på idrotten för idag har det inte varit någon vacker syn när jag har gått... Tror nog att jag ska boka in en tid hos en sjukgymnast eller liknande.
Men först ska jag skriva klart en biologiuppsats, räkna lite matte och STÄNGA AV DATORN så jag klarar att hålla lite bättre fokus än vanligt.
Hare.
Tror bestämt att han också har varit hos tandläkaren och fått lite klet..

Nu kommer all energi på en o samma gång

Har just haft uttagning till fotbollsDM med skolan och efter att jag inte har rört mig på snart 2 veckor så kom alla energi så fort jag började springa. Kollade på handbollsDM innan och det fick ju inte mina ben att vilja springa mindre direkt. Handboll är inte min starka sida direkt, men bara att springa fram och tillbaka kändes som en bra idé. Snart ska jag åka iväg och kolla på fotbollsträningen också.. och imorgon står volleyboll på idrottsschemat. Vet att jag inte borde va med, men vem vet: saker kanske ändras..

Heaven is a place on earth


Sommartider hej hej sommartider

Sommartider hej hej sommartider
Ge mig din hunger, ge mig din hand
Ge mig allt du vill och allt du kan
Sommartider hej hej sommartider
Läppar mot läppar som tar mig iland
som ger sommartider till varann
Det kanske inte är sommar än, men sommartid är det iaf. Tror nästan jag har längtat mer till den här våren än vad jag gjorde till den förra. Vilket egentligen är lite konstigt med tanke på hur lite "vinter" vi har haft i år jämfört med förra vintern som varade i typ evigheter.
Ska ut på balkongen med min feta biologibok och skriva klart en inlämningsgrej.
Oj, nu höll jag på att glömma: VÅFFELDAGEN!! Väffelbak med de unga ledarna i eftermiddag, inte helt del det..

Här kommer solen

Tycker den här låten passar ganska bra för en dag som den här. Strålande sol hela dagen lång.
Inte ett moln så långt ögat kan nå
inte en droppen regn på flera dar
Har kollat på en hel massa tapeter idag, nästan hela huset ska få nya tapeter. Satte mig i solen och njöt av solen, medan jag räknade lite matte. Tvättade mammas bil lite senare och nu sitter jag här och tänker tillbaka på en av de bärsta filmerna jag sett. Man kan lätt tro att jag tänker säga Kung Fu Panda, men nej. Jag syftar på The Hunger Games. Helt tokigt bra! Tårar i ögonen mest hela tiden.
Eftermiddagen och resten av kvällen va inte helt fel de heller. Sandra, Anna och jag, kan det bli bättre? Anna öppnade presenter, vi hoppade på studsmattorna vid st:Lars kyrkan, åt pommes i gräset och införskaffade min lilla "överraskning". You ready for them??

On el buss

Går av bussen snart och flyter då runt på stan i våra coola brills några timmar innan bion, en liten "överraskning" ska införskaffas, kan ni gissa vad?

Te drickare

ÄLSKAR TE!!
Sitter här och är "social" med min familj. De diskuterar trappor och försöker rota fram kakor ur safferiet utan att lillebror ska vakna av prasslet.. Imorgon är det en hel vecka sen jag tränade senast. Känns faktiskt lite bättre i hälarna, men långt ifrån bra. Maja och jag ska ut på en promenix snart så att jag inte blir helt stillasittandes.. Har läst fram till hälften av Hungerspelen nu, men jag börjar inse att jag inte hinner klart tills imorgon kväll. Bio då. Nu ska jag äta en kaka och duscha lite snabbt.
Hare.

Städparullen

Städpatrullen är färdig med lägenheten. Visningen är i full gång och jag bara sitter här och hoppas att det går bra. Tror att vi ska iväg och lämna lite tapetkataloger. Men nu blev det brottom, för nu åker vi. See you later.

Äta äta liten kaka

Japp, äta äta liten kaka ska jag göra. Sen ska jag lära lillebror åka tåg och senare ikväll är det pizzakväll med KU. Eller vi ska laga en italiensk rätt som börjar på P, men jag har en känsla av pizza.
Läste på lite om olika hälproblem och av det som google säger mig så värkar det vara någon sorts inflammation.Underbart!! Eller?

Ställ er denna frågan när ni möter mig

Bli inte förvånade om svaret blir nej..

En inte allt för bra dag, men ändå bra

Har i vanliga fall inget emot måndagar, men när de fylls av biologiprov, kemiprov (som antagligen sänker mitt betyg), sanslöst ont i hälen och lite annat  kul så känns det inte alltför bra. Men den vägs ändå upp av det skrattretande konstiga vädret (snöstorm som gick över på en halvtimme när jag vaknade), ingen SO, chill matte och så väntar något himla najs på fredag: HUNGER GAMES!! Inte helt fel så att säga..
Tar tacksamt emot alla tips jag kan få om mina hälar och har därför en vilovecka på uppmaning av min idrottslärare. Med andra ord så sitter jag bredvid och glor imorgon på idrotten.. Har ju gjort roligare saker i mina dar, men blir hälarna bättre så är det värt det. Såhär kan jag inte ha det!
Nu ska jag dra fram mitt keyboard som är nödgömt under sängen, kanske fixa naglarna och njuta av att jag är kung på att steka biffar.
Hade!

Nya utmaningar

När jag va lite blev jag sur som en citron så fort mamma hon sa att jag behövde träna på något. Men säger någon det till mig idag är det bara en ny utmaning som antagligen dels kommer göra saker lättare för mig, men samtidigt så är det något som jag kommer känna mig j*vligt nöjd med längre fram. Får jag en utmaning nu så blir jag mer glad som en jordgubbe än sur som en citron. Jag skulle inte göra, för mig, helt sjuka grejer. Som att hoppa bangyjump eller att åka balder.. usch..
Jag kom att tänka på det här nu när jag har städat klart mitt rum flera timmar innan deadline. Det hade jag aldrig klarat för ett år sedan. Och nu sitter jag här och är j*vligt nöjd! med mig själv! Lisas mamma färskade upp mitt minne om min fega barndom när hon igår förklarade precis hur rädd jag va för alla deras djur för Miss Lisas tränare. Och hon va så stolt över hur "modig" jag har blivit..
Nu tänker jag cykla bort till mitt piano och kämpa med det lite för att bli ännu nöjdare och sen borde jag plugga och kemi och försöka att inte få ett nervsammanbrott..

Uppe med tuppen

"Skuttade" upp ur sängen vid 6 imorse. Har haft en finfin dag med Lisa och hennes mammi. Har lärt mig en hel massa om hopptävlingar. Tex. att hästar med ett rött band i svansen sparkar. Gick prima för Lisa, hon kan börja samla på gröna rosetter. För er som inte lever hästliv så betyder grön rosett en femteplacering. Stolt över dig vännen!
Väl hemma igen var det bara för mig att fixa mig för att åka och kolla på storebrors tjej som gick lite kattgång. Pizzastop på vägen hem och nu lite uppiggande te.

Helt tokigt!

craZy! Efit är tokjobbigt, tuffaste träningen jag någonsin testat. Vi hade det på profilen i morse och jag känner att jag kan komma att ha lite träningsvärk i typ hela kroppen imorgon.. Men det är ju dumt att klaga, muskler tackar man ju inte nej till. Pluggade/fickade med järngänget efter skolan, alltid lika najs!
Nu SKA jag städa klart mitt rum och skutta över till Maja och kolla på lite Vampire Diaries.
Järngänget på nyår + Adina som inte va med när allla bilder på nyår togs

Det är nästan så jag tror att vi är syskon


Massor massor massor

Städa, plugga, träna.. Det låter inte mycket men allt är ju inte som det verkar.. Jag kan inte påstå att jag har gjort någon jätteansträngning än så jag får nog lov att sätta lite fart. Kanske hinner bort och kolla in mitt framtida rum uppe på vinden. Blir lika glad av att se det varje gång. Trivs inte riktigt med att bo till hälften under marken..
Ha bra dag nu allihoppa!
När det verkliga vädret inte håller måtten..

Wiiihooooooo

Fick just veta att jag är ensam hemma hela dagen imoron. Trodde att mamma och lillebror skulle va hemma, men fritids är tydligen öppet så nu kan jag leva loppan hela dagen! Köra saker som bara är jobbiga att göra med en massa folk i närheten. Jag hatar tex att laga mat när folk springer ut och in i köket hela tiden. Vem vet, jag kanske knåpar ihop värsta superrätten! Mumsfillibabba, blir ju nästan hungrig nu. Appråpå det så har jag börjat läsa hungerspelen och tänker fixa mig för natten och fastna i boken tills jag somnar.

Baby du lyser upp min värld som ingen annan

Själva provsituationen med Nationella prov känns inte lika jobbig som den gjorde i början, men när vi fick provet framför oss och jag insåg att det kanske hade varit bra att plugga lite mer än vad jag hade gjort, så kändes det inte lika suveränt längre.. I slutändan löste det sig nog ganska bra och labbeninstrucktionen kändes riktigt bra! Sen ska man bara genomföra labben också, men efter idag känns det som en barnlek. Resten av dagen flöt på finfint och efter skolan åkte jag raka vägen in till Lisa och det va som vanligt superduperkul! Pratade, skrattade och hade allmänt kaos. Åkte hem till henne. Kollade när hon red. Förfrös tårna. Åt himla god mat. Kasler med annanas på. Eftersom att en lycklig människa är en människa med en tekopp i handen så sitter jag i sängen och slöar med just en tekopp i handen. Studiedag imorgon: Städa för första visningen, träning.
Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisa

En sak i taget

Det är väl så man får göra när schemat är smockfullt? Bara ta en sak i taget och inte stressa upp sig. Idag tog vi oss igenom fysikprovet, nu ska jag ta mig igenom biologiplugg, sen tapetletande. Imorgon biologiprovet. Efter det får livet förhoppningsvis lite bättre flyt. Det här kanske låter konstigt, men jag blev faktiskt överlycklig när jag kollade ner på provet idag. Jag sa innan att jag hoppades att det skulle va en fråga där vi fick skriva allt vi viste om laser. Ingen trodde att det skulle va det, inte jag heller. Men ni kan ju gissa vad vi såg. "Skriv allt du kan om laser." Tänk vilken tur man kan ha!
Nu ska jag se till att inte stressa upp mig med hjälp av lite te, hitta nått skänt ställa att sitta och släpa med mig min feta biologibok. Hare!
Och glöm inte:


Finaste finsien

Fick den här underbara överaskningen av finaste finisen igår! Tack vännen, super fina ♥
Chamtrollet i egen hög person

Känns lite som Laallallskdksnsdsfd

Min röst känns inte som den stadigaste idag direkt, klara inte riktigt dom högsta tonerna.. Blir alltid såhär, att man hur lite halvkrasligt efter läger eller liknande. Har några timmar sömn att ta igen också. Så nu ska jag ta mig samman och plocka fram alla fysikpapper jag kan hitta och se om jag förstår något utan pappas hjälp. Gör jag inte det så finns det ju alltid biologi och samhälle att plugga..
Blev upphämtad vid 7 imorse för att åka ut till Vreta och hälsa på korna och grisarna. Fick hålla en liten pluttgris och jag höll på att DÖ! Sjukt söt! Men det hade ju sina nackdelar. Vi lucktade inte sådär jättenajs när vi kom ut.. menmen..

He´s sexy and he knows it


Banans of the world - Gransnäs 9 mars-11 mars

Hemma. Dödstrött. Kraslig i halsen. Men framför allt: Sjukt nöjd med helgen! Riktigt kul har vi haft, Träffat en massa goa grabbar (eller ja, tjejer också, men det låter inte lika roligt), lyssnat på en hel massa smarta människor, disskuterat livets alla frågor och en hel del annat. Nu längtar jag bara till i höst när nästa Gransnäs-läger är.
Kommunikation va temat. Bussresan dit va helt galen och kändes mer som 30 min än 1 h och 30 min. Vi fick lite mat, våra stugor och fina små, helt personliga, scheman. Den här helgen har jag lärt mig en himla massa nya saker.
Vi har haft några små olyckor men vi klarade oss hem och den resan kändes minst lika kort som den första.
En helg att minnas med glädje! ♥

Vi fick dansa i neon på vår resa genom natten

Igår va en riktig toppendag! En såndär dag då allt bara flyter på precis som det ska. Bortsätt från att jag fick ondare i hälen än jag någonsin haft tidigare.. Skolan orkar jag inte skriv något om men efteråt åkte vi raka vägen in till Subway. Satt där ett tag, jag gick till pianot och möte de andra hemma hos Malin sen, där va redan stylingen i full gång. När vi väl kom till Cloetta va vi halvt ihjälfrusna, men på topp. Dansen va superkul och numera äger jag på att föra! Efter att ha blivit buren (Malin och Maja, nu är riktiga änglar!) och haltat hem till Malin igen, va jag dödstrött och ville bara sova och hela dagen har jag varithelt död..
Nu ska jag plugga, packa till Gransnäs och bestämma om jag ska prova att va med på fotbollen ikväll. Hare!

Vi måste alla visa våra ninja-skills..

Ännu en dag har kommit och gått och just nu längtar jag bara tills den här veckan är över.. Fast när jag tänker efter så gör jag nog inte det för det är nästa vecka som blir jobbigt. Den här är full med en hel massa roliga saker att göra, nästa är full med hemska saker..
Idag flöt skolan fint och spanskan blev bara ett enda stort flumm. 20 minuter gick ut till dans.. Det gick väl sådär för mig och Ida (lite beroende på vad målet va, kul hade vi!). Anna, jag och Sandra kutade runt på stan och lyckades i sista minuten hitta vad vi letade efter. Sen var det bara för mig och Sandra att skutta mot tåget och mot film med KU. De tre musketörerna, hur bra som helst!
Nu ska jag vara duktig och göra min spanksaläxa, plocka upp keybordet som är tillfälligt nere och kanske äta något. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag har.

Feel the beat from the tambourine

You can dance, You can jive lalalalala You are the dancing queen
F*n vad taggad jag är för onsdagkväll! Ska bli hur kul som helst. Kom just hem från skolan, dans hela eftermiddagen. Galet kul! Men en hel del att tänk på. Jag är glad att jag inte ska föra!
Men det hinner jag icke skriva mer om nu, mot Maja och den förhoppningsvis inte lika rädda hunden..

Jag vet att man inte får skratta åt sig själv..

..men ibland kan jag inte motstå! Majas lilla minihund har alltid tyckt att jag är den läskigaste sak som någonsin funnits här på jorden och idag gjorde jag allt för att inte vara så läskig, men misslyckades.. Majsen och Polly busar runt på golvet medans jag provar skor, vi kan väl säga att jag fick dra en del. Och som vi alla vet så är det väldigt lätt att tappa balansen då. Och de flesta kan säkert räkna ut att det inte är så smart att vifta hej vilt med armarna i samma rum som en livrädd minihund. Därför gjorde jag allt som stod i min makt för att rädda situationen! Försöktelanda mjukt mot väggen som av någon anledning inte stod där jag hade räknat med. Där stod ett paraplyställ som nu mera är lite lätt mosat. Jag gjorde en inte alls mjuk och diskret crash-landning på det.. Men ni kan va lugna: Jag fick på mig skon!
För er helt utan fantasi så kan den här bilden vara till hjälp..

Jag finner inga ord..


Stayling

Fullrulle i hela lägenheten är det. Ligger saker precis överallt. Jag har äntligen fått fart och har nu full koll på mitt skrivbord. Sängen är dock ett enda virrvarr av saker (allt som förut låg påskrivbordet).
Det enda bra med att vara sjuk är att det aldrig annars känns så bra att ta en dusch.
Snart åker jag, mamsen och storebrors tjej in till stan och köper lite småplock som kan piffa upp lite här.
Nu när jag sitter här vid skrivbordet funderar jag över varför jag alltid har så mycket saker här, det är ju så mycket snyggare nu! Man lär av sina misstag och mitt nya rum kommer så helt annorlunda ut. Kollade på det igår igen, snart sitter alla väggar uppe och då är det inte mycket kvar. Synd bara att det tar ca. 10 veckor för den nya trappan att komma..
Men om jag ska in till stan är det ju inte mitt rum som behöver staylas, mitt hår också kanske?

Sovande majs?

Pratar med Den onde M över skype. Hon sover.. Inte okej på långa vägar! Ikväll ska va bada bada lite råtta. Och tro mig det behövs! För övrigt så har jag icke städat klart mitt rum och överväger att åka med mamma till IKEA för att skuta på det lite till.. Ska bli så himla skönt att få komma tillbaka till skolan imorgon, förvänta er inget annat än att det kommer en hyperladdad tjej imorgon. Känner mig så efter av att bara ha missad en enda dag!
Naj nu ska jag göra något.. typ sitta..

Den gamla krigsskadan

Skrev ju för typ en vecka sen om att jag kände av min gamla krigsskada, då hade jag en anledning. Träning. Men nu är det konstigt. Nu inte bara känns den, den gör ont som bara den och jag har inte gjort något. Helt plötsligt så bara gjorde det skitont! Ska forma till ett par nya frecha sulor ikväll och hoppas att det här inte är som förut. Det är inget jag vill uppleva igen. Kunde inte springa och ibland gå utan att det gjorde ont i typ 3-4 år (till och från). Livet blir ju en smula jobbigare då..

Apgarvar!!


Energin tillfälligt tillbaka

Igår fanns det inte mycket för er att läsa här.. Jag låg nämligen hemma i soffan och va sjuk hela dagen. Missade en dag helt utan moln på himlen och just för tillfället känns det som att jag är redo att jobba igen det, men ja vi kan väl säga såhär: Jag sitter ner nu.. och det krävs ju inte så mycket av kroppen för det..
Hur jag än känner när jag ställer mig upp så måsste jag tvinga mig att städa hela rummet grundligt, på tisdag ska här va klinis rent och inte en enda pryl får va frame..
Ha en underbar solig dag!

Humörsvängningar

Jag insåg idag att tiden mellan vintern och våren kommer bli jobbig.. Jag har världens humörsvängningar. Är vädret bra är jag glad. Är vädret grått är jag sur som en citron.. Vaknade idag till en grå himmel och när vi kom ut efter att ha haft världens roligaste idrottslektion lyste solen och mitt humör va på topp. Nu har jag förvarnat er, alla nära och kära, vinter/våren blir inte lätt..
Idrotten ja, första danslektionen. Superduperkul! Gick ganska bra tycker jag, vi kommer ju va kungar när vi kommer till Cloetta.
En del i alla våra musikprov är att vi ska lyssna på en låt och skriva ner en massa saker. Vanligtvis är det låtar man aldrig hört. Klassen innan hade nån spansk folkmusik typ, och vi brukar ha samma. Så jag iaf blev ju inte lite chockad när Kung Fu Fighting dunkar ut i klassrummet. Najs.
Resten av dagen flöt på rätt så fint, kikade på mitt rum som börjar se färdigt ut. Träningen va kul, men det märktes att det va ett tag sedan jag spelade senast..

RSS 2.0