Hårfärgning hos Majas

Snart sätter jag och Maja igång med hårfärgning, hennes hår. Jag har aldrig varit med och gjort det förut så det blir väll spännande, men nu kör vi.

Har aldrig känt såhär förut..

Nu tror ni allt att det ska komma värsta kärleksförklaringen va? Men nej, jag tänker på mina lår. Det är som att släppa en elefant i varje ben! Fysen var inte alls lätt. Massa lår övningar. Så många knäböj man orkade, eller tills det blev för tråkigt. Det var inte så jobbigt i benen medans man körde, det var efter. Själv fick jag kramp och sen skulle vi nästan direkt efter stå 90 grader så länge vi orkade, det blev inte mycket för mig, eftersom krampen kom tillbaka.. Inte det mysigaste. Sen plankan så länge man kunde. Där hade jag kanske klarat mer om jag hade haft koll på hur långt jag hade kvar tills nästa gräns. Sen väntade duschen. Bild, svenska, lunch och engelska prov som gick ganska bra. Ni ska jag ta igen en massa plugg som jag skutit upp och senare träffa Maja.

29 september

Snabt inlägg, för jag vill sova. Orientering direkt på morgonen, svenska, musik (jag verkligen älskar musik! Bästa ämnet och min lärare gjorde min dag idag. Klarar jag av att göra en mvg låt så får jag det!) Lunch, SO, spanska prov som inte gick så bra. Efter skolan var det uttagning till skolfotbolls DM och jag har verkligen ingen aning om hur det gick! Missade bussen med någon minut så jag fick skjuts med min lärare. Imorgon är det fys IGEN på idrottsprofil! Nu på kvällen var det träff med de unga ledarna inför lägret i helgen. Säger inte vad vi ska göra än, men grymt blir det!
Nu ska jag sova och ladda för fys och engelska prov imorgon, natti.

Let the music play

Himla tur för mig att jag var så trött och jag stängde av alarmet i sömnen, bokstavligt talat, imorse. Trots det så vaknade jag någon halvtimme senare av att min älskade lillebror spelade ElectroPop på högsta volym.. Tror jag somnade om ett tag, läste lite, gick upp, åt frukost och nu har jag landat här i mina nya skor och försöker tänka ut en plan för dagen. Det blir en hel del plugg, men jag ska även in till stan för pianolektion. En hel del av mina träningar denna vecka försvinner och jag är borta hela helgen så jag måste nog dra mig ut i spåret en sväng.
Imorgon väntar en av dom tre delarna av spanska provet. På fredag engelska prov. Nästa vecka ska vi ha skrivit en konsument tidning på hemkunskapen. Med andra ord så har jag bråttom nu.

Måndagskvällen - 27 september

I måndags var ju pappa och jag i Åtvidaberg och kollade fotboll. Vägen dit är riktigt kul med motorcykel, och hemresan var så himla härlig! Det va helt bäckmörkt runt oss, vi såg bara några meter framför oss. Och trots att cykeln är allt annat än tyst så var det på något konstigt sätt som att vara i en ända lång tystnad.. Konstigt men underbart!
Idag pratade vi om rymden på fysiken. Vilket enligt mig är det ända verkligen intressanta inom fysiken. Synd bara att vi nog inte pratar så mycket mer om det. Om två veckor är det prov på allt vi gjort sen 7an! Jag har alltid tyckt att spanka var de tråkigaste lektionerna, men de är inte alls lika jobbiga längre. Efter skolan gjorde jag dagens stora tappe! När bussen kom insåg jag att jag glömt plånboken i skåpet. Det var ju bara att ta en buss senare. Väl inne i stan köpte jag ett par skor och sen vände vi tillbaka för att äta pizza med en hög folk från klassen. Emma och jag fortsatte till "kyrkans unga", filmkväll va det. Nu har jag kollat på House med mina föräldrar och nu ska jag sova ut för imorgon är det studiedag!!
Sandra och Anna i sommras

Inte svenska

Japp, nu sitter vi i skolan och har svenska lektion, men vi gör typ ingenting.
Kommer hem typ 22 ikväll så det kanske inte blir något mer inlägg för en ikväll.
Imorgon är det studiedag så då blir det plugg för mig....


Du är så yeah yeah, wow wow

Mitt humör är på topp! Förmiddagen var kanske inte den bästa, men eftermiddagen kunde nog inte ha varit bättre. Bara en lektion, matte som mest bestod av skrattattacker. Åkte ner på stan med Emma lite snabbt innan vi fick springa till tåget. Blev en hel del skratt och höga skrik vid alla flaschbacks från i vår och i sommras. Mycket fina minnen! Ikväll ska jag med pappa och kolla på fotboll i Åtvidaberg. Vi åker mc ditt och jag är som sagt på sjukt bra humör. Men nu väntar läxorna, bye

25 september

Matchen: Började bra, 2-0 i första halvlek och det var mycket mycket nära att slutresultatet blev 2-1. Dom gjorde ett sista mål inom de 10 sista sekundrarna. Men vi spelade riktigt bra, och nu såhär i efterhand känns det riktigt bra!
När jag kom hem var det bara att sätta igång med plugget och sen ta en sväng till Maja och äta upp hennes muffins innan MP och jag cyklade till Kyrkan. Jag är inte speciellt kristen av mig, men det är verkligen skönt att sitta i kyrkan. Bara sitta liksom. Nu ska jag ta något att äta och sen plugga....

Vaken

Vaknade för en stund sen och ska snart äta frukost och packa fotbollsgrejerna. Sen ska jag väl bara tagga för sesongens sista match och när den är klar blir det plugg. Men där får jag skylla mig sjävl som inte gjorde dom tidigare. I eftermiddag blir det en liten cykeltur till kyrkan med MP, alla unga ledare och konfirmander ska va där men jag vet inte säkert vad vi ska göra.
Nej, nu får jag snart bråttom, see you

Designar om!

Som ni märker håller jag på att fixa om här, men jag ska skynda mig så ni slipper det här konstiga

INFO

Denna soliga lördag började för mig kl. 8 när lillebror kom in och sa: Nu SKA jag ha frulle! Min förstatänke var: Sänk rösten, sen kollade jag på klockan och tänkte om: Är du sjuk i huvudet unge?! klockan är ju 8! Jag fick ju helt enkelt släpa mig upp och fixa lite frukost och nu väntar jag på att Maja ska vakna så hon kan komma hit och ha lite kul medmig och så jag får tillbaka mina dekor-lack, senare idag tänkte jag nämligen fixa naglarna. Detta vet Maja inget om, men jag tänkte dra med mig henne ut och ta lite bilder till min nya höstdesign. Och så måste jag plugga....
Imorgon är det sista matchen och på eftermiddag/kvällen ska vi träffa de nya konfirmanderna och ha mässa och typ fika och lite sånt i kyrkan.
Vad gör ni i helgen?

Stelt svart

Ett av köpen idag blev på Glitter. Ett armband på rea för 50 kr.

Halvfläta

Här kommer ett litet frisyrtips: Fläta avslutad i en helt vanlig toffs. Jag gjorde min lite snett och la toffsen över axeln, men det går ju lika bra med rack eller ännu mer sne. En skön frisyr, som är enkel så länge man klarar av att göra en inbakad fläta.

Underbara fredag!

Det är obeskrivligt hur glad jag är idag! Och det trots det vaknade jag 20 min försent. På idrottsprofilen hade vi fys och för första gången lektion med id/no-profilen. Fysen var grymt jobbig och mina armar är fortfarande helt döda, men jag tror att fysen är en liten orsak till hur glad jag är.. lite kontigt kanske, men men.. På bilden skulle jag måla en mun och näsa. Min männsika såg i slutändan lite ut som en blandning mellan engris och en åsna..... Sen svenska, lunch, engelska, stan med Sandra. Köpte lite grejer men det får ni se sen för nu måste jag se om min pizza kommer snart. Pappa och mamma är i Paris utan mig bröderna i helgen så vi startar helgen med en pizza.
Ha en fin kväll!

Och så var det läxor....

Japp, rubriken säger vad jag har framför mig idag. Igår orkade jag inte plugga ett smack så det får jag göra idag, men idag är det träning också, så jag kanske överlever. Skolan va helt okej, hände inget speciellt, men jag har ett nytt mål i livet. Jag ska lära mig spela gitarr!
Men nu måste jag plugga glosor, see you..

Detta är ett inlägg om musik

Tänk er vad tyst världen skulle va om vi inte hade musiken. Vad vore en film utan musik? Vad skulle vi ha hörlurar till? Hur skulle alla musiker uttrycka sina känslor? Vad skulle alla musiklärare jobba som? Alla de som uppfann instrumenten, vad skulle ha hänt med dom? Musik är bra på alla sätt! Jag älskar när jag sitter vid pianot, eller trummor, gitarr, vad som helst och får kännslan av att lyckas få frdam det jag vill genom att bara plincka lite. Jag är säker på att ni känner med mig! Vem älskar inte musik?

Ugglor i kombination med ljus och så något ni inte visste..

Ni som står mig när har nog inte kunnat unggå att märka att jag är lite besatt av ugglor. I födälsedagspresent förra åråt fick jag av Anna och Sandra två finfina ljuslycktor. En perfekt kombination eftersom att jag även älskar ljus. Dom står nu tända här och lysner upp min tillvara och så njuter jag av något jag älskar! När man har gått runt en hel dag, eller bara någon timme med håret nedsläppt så älskar jag att bara dra bort allt hår från ansiktet och fasta det lite löst i en bulle.
Det är typ allt jag gör nu, men jag ska berätta lite om min dag. Den började när jag vaknade.. Hmm, om ni inte förtod det. Skolan började med matte och jag trodde jag skulle dö! Jag var ju smart nog att glöma hörlurarna i skåpet! Hemkunskapen gick för en gång skull fort, SOn var bara chill! Sen kom eftermiddagen, piano och lite annat och nu sitter jag här.
Hur var eran onsdag?

Träna

Snart rullar bilen mor dagens första träning och dagens andra idrottspass. Först var det idrott. Vi sprang runt och körde förja john i typ en halvtimme. Resten av dagen var väl typ som vanligt och nu väntar fotboll och pingid, medans alla gamla konfirmander har taccokväll utan mig! Aja, det är smällar man får ta. Nu ska jag slänga i mig lite mat innan träningen, see you later (eller imorgon).

Tält

Tältningen började ju med att jag, Emma, Adina och Tilda mötes utanför ica för att handla lite små grejer och pizza. Sen mötte vi Sandra där vi skulle va och gjorde ett försök att få upp tältet. Vilket till en början inte gick bra alls. Men Sandras pappa kom till undsättning och vi fick upp tältet. Då hade pizzan hunnit bli kall.. Vi spelade lite kort innan kvällens största missöde indräffade. Pumpen gick sönder! (ni som har mig på facebook kan se en jättefin film där) Jag fick blåsa madrasser med munnen, blev lite yr. Resten av kvällen spenderade vi i en hög bland kuddar och sovsäckar. Riktigt mysigt. Imorse grillade vi allt vi hade kvar att äta och satt ute och mumsade, sen var det bara att packa ihop och rulla hemåt. Tack för en fin dag!
Vi körde runt på ica med våra grejer i vagnen och bar det vi skulle köpa..

Survivor

Vi överlevde natten, men jag fryser som bara den om fötterna. Nu ska jag gå och ta ett bad och tina upp lite, sen väntar läxorna och så kanske jag ska lägga upp lite bilder här.
Hade ni en bra lördag?

Inlägg om allt

Igår kväll tänkte jag som vanligt berätta lite om dagen, men jag vet inte vad som hände... Jag orade helt enkelt inte. Men nu så.
Gårdagen började ju med golf, vilket var hur kul som helst. Tänkte lägga upp en liten film på mig och emma men det funkade inte. Jag lyckades slå nästan hundra meter. Jag är mycket stolt över mig själv! För att ta oss tillbaka till skolan skulle vi först gå till gamla lkpg och ta bussen. Emma och jag gick lite efter dom andra vilket kanske inte var så smart. Först kommer vi till en T korsning och jag frågar Emma om hon vet vilket håll vi ska gå åt. Hon säger ett vi ska gå rakt fram, det var rakt in i skogen. Det fanns ju en stig så jag antog att hon hade gått där förut, men nej, det hade hon inte fick jag reda på när stigen tog slut och vi fick vända igen... När vi var ca. 150 meter från hållplatsen ser vi bussen komma, men vi inser juatt vi inte hinner. Men bussen står kvar tills vi är 10 meter från den. Då åker den! På bussen sitter resten av tjejerna och vinkar åt oss. Resten av dagen flöt på ganska bra och nu sitter jag och laddar för ikväll då vi ska tälta. Anna kunde inte vara med, men vi kör utan henne. Vi har hittat en plats för tältet, mitt i en kohage. Hoppas bara det inte är några kor där!
Nu ska jag kanske förja med mamma som ska åka och lämna massa kläder till något sånt där ställe somsäljer begagnade kläder och sen plugga....
Vad gör ni denna fina lördag?
Ni får golfbilder någon annan gång, det går inte att ladda upp nu....

Mellanbarn?

Att vara ensam tjej(+mamma) och mellanbarn är inte lätt. Ikväll tex. skötte sig inte lillebror så bra, men så fort han gjorde minsta lilla bra fick han hur mycket beröm som helst, men ingen skäll för det dåliga. Medans mamma har tjatat på mig hela dagen, från det att jag vaknade. Min storebror har det också lättare, men han är ju äldre så det känns lite bättre. Men jag kan bara inte förstå varför mellanbarn ska ha det "svårt". För visst brukar man säga att mellanbarn alltid har det svårare? Suck, suck....

Kicks lack

Kicks har ju nyligen börjat sälja sina egna lack och jag har nu testat en av dom.
Det var bra, torkade snabbt. Just det här lacket fick en matt yta, men inte om man gjorde som jag och mälade ett lager överlack.
Oxygen Forest

15 september

Denna soliga och regninga dag började med idrott, vi tränade kompass. Sen svenska. Sandra och jag skulle ha debatterat om körkort vid 16 år, men hon glömde skåpsnyckeln så det blev inget med det. På musiken hade vi genomgång om gitarren för typ hundronde gången. Efter lunchen var det SO, som vi mest bara chillade på. På spankan dansade vi igen och nu sitter jag hemma och laddar upp för träning och efter det plugg....
Imorgon ska vi spela golf med idrottsprofilen. Dom få gångerna jag har testat det så tjaa... vad ska jag säga?.... Det har inte gått jättebra..
På lördag ska jag, Sandra, Tilda, Anna, Emma och Adina tälta om vi får för alla föräldrar. Senaste gången vi träffades allihopa utanför skolan hade vi filmkväll och det glömmer jag aldrig!
Från Rom

14 september

EN fysiskt ansträngande dag! Först var det ju skoljoggen på 5,4 km. Jag klarade nästan att springa hela, gick en gång i slutet när jag fick håll samtidigt som jag fick ett hostanfall. Inte den perfekta tajmingen. Förra året sprang jag på 27.25, men i år blev det 29.10. En liten försämring, men men. Det här var sista skoljoggen vilket är grymt skönt. Enligt mig är skoljoggen tusen gånger jobbigare än triatlon.
Våran hemkunskapslärare hade sagt till alla att vi inte skulle ha någon lektion eftersom den skulle bli bara 20 min. Men sen ändrade hon sig i sista sekunden och sa att det var för att alla hade frågat. Hon förstod tydligen inte att vi frågade för att vi inte ville ha någon lektion. Suck.... Resten av skuldagen gick ganska fort och sen åkte jag in till stan och satte mig på bilan ett tag innan pianot, sen återvände jag dit och jobbade med läxor och nu ska jag snart återvända till läxornas värld. Imorgon ska vi arrgumentera på svenskan och jag ska vara emot körkort vid 16 år. Har ni några bra tipps? Kommentera!
Mamma har köpt ett nytt te, violsmak. Så nu ska vi snart prova det. Är det viol som ska ha lugnande invärkan?

Flying bird

Linne - Vero Moda i Berlin, Jeans - Cubus.

13 september

Hey there!
Skoldagen började med teori, sen skolfoto som jag tror blev helt ok. Matte var dödlig, men eftersom att jag överlevde så fick jag uthärda fysiken också.... På spanskan dansade vi salsa, ja, vi såg väldigt roliga ut. Sen hade vi ingen vikarie på svenskan så Sandra och jag åkte hem och ska snart gå bort till "kyrkans hus". Med andra ord ska vi börja vara unga ledare på konfirmationen idag. Det är bara någon sorts start grej idag, med bara ledare. Ser fram mot det sjukt mycket. Kul att träffa alla från alla förra året! Snart kommer Krisoffer också hit innan vi träffar alla andra. Nu ska vi nog se om vi kan hjälpa till med maten så vi hinner, pannkakor blir det. Mumms..

12 september

Godkväll mina kära läsare. Träningen gick sjukt bra och var mycket roligare än vanligt (Anna säg det till Ingemar från mig). Idag har jag nästan börjat tjuta flera gånger. Jag saknar dig, jag saknar dig är ingen bok som passar att läsa i skolan. Så sjukt sorglig. Jag har fotfarande inte sätt filmen, men boken äger!I övrigt har det inte hänt mycket idag.
Imorgon är det skolfoto så jag ska bestämma hur jag ska se ut då och duscha.
Återigen, tackför alla kommentarer.


Tack..

.. för alla fina kommentarer. Ska svara på dom när jag kommer hem från träningen, hej.

Hade en riktigt bra start på dagen. En und...

Hade en riktigt bra start på dagen. En underbar match. Motståndarna var bara 11 spelare så vi körde med 9 spelare, vilket såklart betydde att det blev jobbigare. Vi vann med 3-2 och nu har jag just ätit pizza och ligger nu i en soffa på Mio och återhämtar mig Hoppas ni har haft en lika bra start på dagen som jag.


Hosthost

Good morning sunshine!
Igårkväll såg vi en ganska bra, men sorglig film hos Maja. Den handlade om en lite kille som trodde att han skickade brev till sin pappa som han trodde åkte runt med någon båt. Men det visade sig att det var mamman som att skickat breven i flera år och så hände det massa annat krångligt.
Som förklaring till rubriken: Jag hatar verkligen hosta, ont i halsen kan man stå ut med. Men att vara hostig är så sjuk jobbigt. Både nu i natt och natten innan har jag vaknat för att jag hostar så mycket. När ska det ta slut, jag vill sova! Idag hade jag tänkt ta mig ut och springa, eftersom vi har skoljogg på onsdag. Men eftersom det är match imorgon och jag inte mår så bra så får jag nog stryka det. Jag ska snart ta mig ut i trädgården och hjälpa till att rensa lite där. Jag har även tagit på mig uppgiften att laga lunch. Så ser min dag ut.

9 september

DÖ blogg.se!! Jag va typ klar med ett inläggoch sp bara PLOPP så var det helt j*vla borta!! Så jag börjar väl om då..
Fredag= idrottsprofil, bild, svenska, lunch, engelska. På idrottsprofilen fick vi träna på spel på små ytor (fotboll). På bilden ritar vi kroppar, svårt men kul. Läsning på svenskan. Slabbade med taccos på lunchen och chillade på engelskan. Anna och jag tog en vända på stan sen och jag är så grymt nöjd! Jag har äntligen hittat en skinnjacka! Köpte även ett linne, ett nagellack, en ring och två par örhängen. Testade lite skor också.
Nu ska jag alldeles strax gå bort till Maja. Bye

8 september

Tjenixen pyses!
Torsdagar börjar med orientering, svenska, musik, lunch, so och spanska. Musiken var skoj. Vi blev indelade i gryupper och skulle på 20 min göra en låt med bara slagverksinstrument. En kul utmaning! Spanska slog alla andra lektioner. Vi hade fixat en liten överasking till vår lärare. Lektionens tema var dans. Överaskningen började med att jag skulle räcka upp handen. Men istället för att fråga något skulle jag ropa "Eeeyyyy macarena". Sen skulle hela klassen resa sig och börja dansa. O oj, vad hon blev förvånad!
Nu ska jag byta om för träning ocheter den kommer Maja hit.
Hur har er dag varit? bra? dålig?


En jättestor hudfärgad plankton

Som förklaring till rubriken: Sandra säger att jag ser ut som en gul plankton,men jag föredrar som rubiken säger.
Idag har jag mått skit fysiskt, men psykiskt riktigt bra. Skolan gick väl helt ok, orkar inte gå in på några detaljer. Sen var det piano för andra gången med nya läraren. jag skulle inte säga att det gick lysande, men ändå godkänt. Sen var det bara för mig och Sandra att åka tilbaka till skolan för att sälja fika på föräldramötet. Bitvis var det riktigt kul, men vad borta man känner sig när det kommer fram en massa föräldrar som känner dom man är med och man själv inte har en aning om vem det är. Nu har jag precis pluggat klart för dagen och jag tror faktiskt jag ska dra mig mot sängen. Godnatt allesamans.
Random bild på något så random som en kamel.

Hallonsylt

Hallon är extremt gott!
Jag har precis klarat mig gienom en till skoldag och om en timme bär det av mot fotbollen och sen direkt till pingisen och sen tror jag att jag bara slänger mig i sängen. Jag hatar att vara förkyld! Allt blir jobbigt även om man säger till sig själv att det inte är det och att man kan klara av allt normalt så blir det sjukt jobbigt. Och inte har jag tid att vila nu för alla lärare envisas ju med läxor. Jag har inte orkat eller hunnit spela piano på nästan en vecka, så nu får jag prioritera det högt eftersom jag träffar min nya lärare för andra gången imorgon. Suck.
Så nu har jag vräkt ur mig allt, nu kan jag ta tag i det här.
Från PRAOn

Jag mådde inte bättre efter en natts sömn,...

Jag mådde inte bättre efter en natts sömn, men jag hoppas att det blir bättre till imorgon eftersom att tisdag betyder massa träning. Skolan idag var som en helt vanlig dag. Sandra följde med hem och vi hakade till föräldramötet på onsdag. Vi kollade några avsnitt Vampire Diaries och nu sitter jag i soffan hemma hos Maja och har just sett idol. Har nu haft en bra måndag?


4 september

Godkväll där på andra sidan skärmen. Idag är det september precis som igår om någon har missat det. Jag mår nästan helt bra idag och jag borde egentligen sova nu så att jag är helt frisk imorgon. I förmiddags chillade jag mest och gjorde ingenting. Eftermiddagen spänderade jag med mamma inne i stan och sen vi kom hem har jag varit med Maja. Vi kollade på Idol och vi praktiskt taget dog när vi hörde Moa. Så himla grym är allt jag kan säga! Såg ni det inte så måste ni kolla på tv4.se.
Nu ska jag tvätta av mig sminket och krypa ner i sängen, natti.

Lindex bälte

Jag har äntligen köpt ett nytt bälte. Hittade det på Lindex för 100 kr. Riktigt nöjd.

Serious Sally

Köpte mig ett par nya Jeans från märket Serious Sally idag. Gillar det märket skarpt. Det finns en liten mini outlet här i närheten där dom säljer det och dom ligger högt upp listan över affärer med bra byxor.
Dom här byxorna är det väldigt mycket stresch i och de är ganska tunna. Midjan är någonstans mellan hög och låg. Riktigt sköna för 300 kr.

Test: Syoss heat protect styling-spray

Införskaffade idag ett värmeskydd som fått väldigt bra kritik i ett test från Amelia Hår & Skönhet. Där skrev dom:
"Syoss Heat protect styling spray är väldigt lätt att applicera tack vare sprejflaskan som fördelar skyddet jämnt över håret. Har tyvärr en svag, men ändåstickande och frän doft.
Produkten går snabbt in i håret och blir inte kladdigt eller stelt. Därför går det väldigt lätt att både föna och använda plattång. Håret känns lätt och mjukt, det märksknappt att någon produkt har använts. Håret blir varken frizzigt eller flygigt utan lägger sig fint efter stajlingen."
Deras betyg blev aaaa+ vilket i det här fallet var näst bäst. Priset är 79 kr. och flaskan innehåller 250 ml. På baksidan av flaskan står det:
- Innehåller värmeskyddande ingredienser som klarar upp till 200°C
- Reduserar frizzighet och ger håret glans.
Och nu till min åsikt:
Sprejplaskan är praktisk och precis som "Amelia" säger så är den lätt att applicera. Jag kände dock nästan ingenting av doften. Nu efteråt känns det inte som att det finns någon produkt i håret, men jag kan inte säga att håret är glansigare. Men jag har redan ganska glansigt hår. Håret lägger sig mycket riktigt fint och kort sagt så är detta ett mycket bra värmeskydd. Priset är också helt okej.


3 september

Förra inlägget blev ju lite hastigt och lustigt. Jsg åkte iväg på en kort shopping tur. Jag införskaffade ett par nya jeans som är helt enkelt underbara (bilder får ni senare) och även ett värmeskydd för håret som jag tänkte testa lite senare.
Nu har jag alldeles nyss varit ute en sväng med Lotta. Vi utmanade våra syken genom att klättra upp i lekställningar (jag får svindel). Och när vi ändå var igång rullade vi ner för en backe och blev gräsiga och yra. Nu ska jag snart äta och sen bär det iväg till Lotta för att göra det vi är bäst på: Spela badmiton.
Imorgon har jag lovat Lotta att jag ska kolla på fotboll med henne kl. 10 så det blir ingen sovmorgon.
Till Anna: blev nästan inga bra bilder alls igår, en som du kanske vill se.

Happyface

Maybe I buy someting

Hittils idag har jag tvättat min stinkande skor och varit hos Maja, men nu ska jag åka och kanske köpa något, see you.

Maik F96 ♥

Tjejer ni är bara för underbara! Jag har haft så mycket kul med er och hoppas det blir minst lika mycket till. Idag spelade vi en sjukt bra och rolig match och det var en sådan stor, bra förändring från de senaste matcherna. Sitter fortvarande här hemma och är grymt lycklig! Vi kunde inte ha gjort den här matchen bättre. Domaren stod ju inte riktigt på vår sida, men vad gör det?
Tack för en underbar match och tid, minns fortfarande min första träning och hur mycket som har hänt sedan dess ♥

2 september

Precis som alla fredagar var lektionerna: idrottsprofil, bild, senska, lunch och engelska. Dagens roligaste var helt klart lunchen. Vi satt i matsalen i 45 min och bara skrattade åt allting. Nu är jag hemma och svin blöt efter att ha sprungit dom 100 metrarna från bussen hem.
Ikväll är det match, så nu gäller det bara att tagga till, eller för min del bara ta det lugnt. Kanske dricka något varmt och allmän förbereda min risiga kropp.
Kanske tänter ett ljus också..

1 september - Höst

Höstens första dag är här! Jag älskar hösten. Allt med den, utom regnet om man måste va ute i det. Alla fina löv, sitta i soffan och bara mysa!
Jag brukar ju göra en ny header i början av varje ny årstid. Men jag är fortfarande helt kär i förra höstdesignen. Den var ju till förra bloggen, men så här såg den ut:

Chillar med stort C

Jag kom hem för tjugo minuter sedan. Med andra ord en timme tidigare än en vanlig torsdag. Det pga. att vi inte hade något klassrum till spanska lektionen. Riktigt skönt att sitta hem när dom andra språken sitter kvar i skolan.
Min kropp mår inte på topp idag, efter matchen igår. Så ikväll blir det ingen träning, ska nog ta mig dit och kolla. Men innan det ska jag först plocka undan i rummet, träna engelska glosor, ta något att äta och läsa en bok. Mamma har lånat Jag saknar dig, jag saknar dig! till mig, meninnan jag kan börja läsa den har jag masa annat att läsa..
Var har alla era fina komentarer tagit vägen?

RSS 2.0