I lyckliga dagar

Vanligtvis går det flera evigheter mellan att jag ä sjuk, men nu vill det inte försvinna. Mådde helt åt h*lvete igår, men trots det blev det en lyckad dag. MVG på både matte och spanksaprovet, grymaste paret till svenska muntliga nationella med Adina, slapp lämna lillebror och taco-kväll (fast jag tycker att det heter tacco för så säger man.).
Idag vaknade jag till strålande sol, underbart!! Världens flyt på matten, teknik.. genomgång i typ 1,5 timme.. SO (inga kommentarer) Engelska, slöjd Flyt. Träffade Lisa och Alicia efter skolan och sprang helt galet snyggt efter Linda..
Nu: Plugg.. Men jag vet inte hur man gör!! Bara sitta och läsa?? Ingen aning om hur jag ska få in det här.
Imorgon, 9G, har vi en dag att se fram emot.. Dans(y), NP-svenska, VORP(eller som alla andra skulle säga: Musikprov), SOprov, Spanskaredovisning. Sounds goooood....
Från Carros

Ojkibojski

Lyckades ta en power-nap! Fast jag är inte säker på att man kan kalla det en power-nap.. Hade antagligen sovit hela natten om inte pappa ringde och väckte mig.. Helt slut va jag, men nu ska jag i väg på tacco-kväll med KU.
Haré

Sweet dreams are made of these


Bara lite smått sådär

Oooooookej, jag är slut! Träningen va hur jobbig som helst! Helt galet. Bultade i knäna och stela är dem.. Ska snart ut på en liten promenix med Maja och se om jag kan göra något åt det. Kände av min gamla krigsskada också.. (hälen). Men med tanke på hur mycket det känns som att träningen tog så kan jag stå ut med lite smärta.
Spanskan är typ så klar den kan bli.. Jag har alltså skrivit stödord och hoppas på det bästa. Ska spela lite piano innan jag somnar tidigt..

Kompledigt

Underbara underbara idrottprofil! Att ha kompledigt en måndageftermiddag direkt efter lov är underbart! Kom hem för en liten stund sen (en timme tidigare än annars) och ska försöka göra allt jag måste hinna tills imorgon innan Maja kommer hem och senare är det träning.
Februari håller ju på att ta slut så man ska ju inte ha för höga förhoppningar på att snön skulle va borta för den här gången, men jag vill verkligen ha vår och jag trodde att den faktiskt va här för att stanna. Men här öser snön ner.. Tror dock inte den lägger sig.

Nej men vad är det jag ser?

Kan det vara så att jag just lagade en delikat måltid till min kära familj? Oh ja, så är det.

Sammanfattning

Det här lovet har gått fort men det känns ändå som att det varit ganska långt. Vad har jag egentligen gjort? Inlädde ju med en tripp till el Estocolmo. Åke skridskor för första gången på mer än ett år, förlorade stort mot min nio-åriga kusin och lillebror på bowling. Jag har sett en massa bra filmer, rekomenderar Real Steel och Johnny English Reborn starkt! Lättat tycket på huvudet, 15 cm borta. Ätit en hel massa semlor. Åkt skidor. Träffat Anna. Ridit (ett vackert blåmärke har blommat upp).
Ja, det va nog allt... eller nej just det, glömde min cykel hos Maja igår.. Hög tid att hämta tillbaka den och hinna ut lite innan solen går ner helt.
Inga sura miner i semelbakningen

Innesittardag..

Det är precis vad jag absolut inte vill ha och precis vad jag kommer ha.. Har en hel massa saker att göra. Lite plugg, förbereda hela lägenheten för fotografering inför visningen. Ska börja med att promenera de 20 metrarna ner till ica för att köpa lite nya lampor, fast egentligen har jag redan börjat. Spanskan är nämligen renskriven, men jag har ingen aning om hur jag ska lära mig ett helt A4:a utantill. Ber er alla om tips!
Somliga ljus brinner aldrig ut..

En händelserik dag

Detta har varit en mycket stor dag för mig. Tog mod till mig och klättrade upp på den kära Prinsen. Till en början gick det fint, inga större missöden. När jag äntligen slappnar av när vi stannat utanför stallet igen så tyckte han tydligen att jag  tog lite för lång tid på mig att hoppa av, så han gick glatt in genom den smala dörren, rakt in i stallet med mig fortfarande på. Mitt knä fick ta smällen..
Mello är kul, men när man känner att resten av alla svennar bara vill förstöra och röstar helknasigt så vill man ju bara stänga av skiten!
Imorgon har jag en massa bra saker jag måste göra så nu ska jag bara slänga mig på sängen, kanske läsa några sidor och SOVA.
Där har ni dem, TOGETHER AS ONE

Time for some crazy shit

Tanken va att jag skulle med päronen in till stan och förmodligen ha jättetråkigt. Men sen har vi ju den där tjejen på nästa gata, Den onde M. Hon har nästan lyckats övertala mig att jag ska rida hennes helvilda ponny! Vi fick en dålig start då han bara klampade rakt in i skogen med mig på ryggen, men det kan ju va på tiden att ändra på det? Det får vi se, en sak i taget. Först städa, sen tänka. In till stan ska jag iaf inte och för en gångs skull är jag glad för det.
Solen skinner.

Back to normal

Trött som bara den igen. Vet inte varför men jag har varit hur trött som helst hela lovet. Ingen aning om varför. Börjar bli lite jobbigt.
Kom just hem från Anna och vi har väl haft en najs dag, tagit lite misslyckade bilder, tjatat sönder varandra och sådär. Nu tror jag betstämt att det anlände lite pizzakartonger så... Bye

Återhämtad

Har piggat på mig nu och börjar känna mig lite som en människa igen. Tänkte fica iordning mig lite så att jag inte ser ut som ett troll när jag kommer till Anna. Eller till stan, vet icke vart vi ska ses.. Men en sak vet jag ch det är att det håller på att bli vår. Bara några få snöhögar kvar nu! Egentligen har jag nog ingen favoritårstid, men just nu vill jag bara ha vår.
Ha en Najs nästan snöfri dag

Slalom, slalom baby

Uppe före tuppen va vad vi va imorse. Sov inte en sekund i bussen, inte hem heller.. Är helt slut nu! Tror jag skiter fullständigt i att klockan inte ens är 22 än. Tror jag kryper ner i sängen när jag är klar med det här. Vädret har varit perfekt, om vi nu ska hitta något att klaga på så blev det lite blasktigt när man satte sig i sitten.. Hejnöjd med resan, synd att herrn som gick och bröt foten inte kunde hänga med bara..

På jakt

Tänkte påbörja jakten efter min helvita skidoutfit. Bestämde mig för att dissa min svart, mysiga jacka och väljer en tunn vit, som jag förhoppningsvis inte kommer svettas eller frysa ihäl i. Men det bygger ju på att jag har en hel massa andra lager och dem har jag inte koll på. Lite underställ vore ju bra..

Sorg

Nu såhär på morgonkvisten är sorgen STOOOR, insåg just att det ha blivit ett hål i mina favoritstrumpor.. Hemskt..
Men lyckan är stor den också, lyckades sova ut ordentligt idag. Känns himla skönt att bara kunna slappa i soffan utan att vara helt slut redan innan jag egentligen har gjort något.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, leta reda på hela skidoutfiten för imorgon bär det av mot Säfsen över dagen, skojsigt värre!

Frihet


Real Steel

Rekomenderar den filmen starkt!! Grym! Handlar typ om en snubbe som reser runt och tjänar pengar på "robot-boxning". Sen ska han ta hand om sin son som han typ aldrig träffat en sommar och de blir värsta gryma team:et och blir kända m.m. Vill inte förstöra för er och berätta hela filmen.
Har ni inget för er på lovet så borde ni se den, det borde ni göra annars också!

Om det inte va för att jag mår åt helvete så hade jag mått bra

Japp, så är läget.. Halsen värker och jag sov alldeles för lite igen.. Kanske försöker ta en lite power-nap, men det vore i så fall första gången jag lyckas med det. Jag kan inte sova på dagen! Bara i bilen om jag verkligen är HELT SLUT. I köket är semelbaket i full gång, det blir en specialare med passionsfruktsgrädde och kokosfyllning. I mina öron låter det tusen gånger bättre än vanliga, grädde är inte riktigt min grej.. Föråt mig på det på julbord i mina tidiga år, enbart grädde till efterrätt..
I eftermiddag bär det av mot frisören, som jag har längtat!

Kusiner på hal is


06.30 riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

Självklart hade jag glömt stänga av alarmet första morgonen jag verkligen fick sova ut. Vet inte riktigt om man kan säga att jag somnade om eller inte, men det känns iaf som att jag har sovit mer en förra natten. Fats det skulle kunna va för att jag sova på en 4cm tjock madrass senaste natten.. jag mår alltså suveränt idag!
Nu ska jag se om det blev några bilder från gårdagens äventyr, skridskoåkning

Wave goodbye, wish me well

Snart bär det iväg mot storstaden. Pappa och jag tar tåget och möter resten av la familia inne i stan. Bara ett litet bekymmer.. Tågkortet i plånboken, plånboken i väskan, väskan i bilen, bilen i Lkpg redan.. Bara att hoppas att pappa har ett.. Men det ser jag som ett senare problem. HAKUNA MATATA!!

Skulle gärna säga att det är fint väder, men Nej

Det här känns som en sådär dag med strålande sol, inte ett moln så långt ögat kan nå, och allt det där. Men det är helt tvärtom egentligen..
Nu borde jag sätta lite fart och slänga ner lite kläder i väskan och ge mig av på jack efter min necessär, men jag tror nog det får vänta lite till..
Har planer på att leta reda på ett par skridskor också. Vet bara inte riktigt vad det kan finnas några i min storlek, källaren kanske?

Du skulle bara veta..

Då va det alltså fredag igen.. men det är inte allt, LOV!! Ett efterlängtat sådant! Ska bli skönt att slippa alla läxor och sånt.
Sandra åkte just hem och jag vet faktiskt inte riktigt vad vi har gjort egentligen.. Ätit bullar typ.. Men imorgon däremot så bär det av mot storstaden, Stockholm och kusinerna. Pappa ska åka Vikingaränet oc vi följer med som moraliskt stod.. eller nej, jag vill träffa kusinerna!
Jag har äntligen bokat in en klipptid så jag blir av med allt hår!! Långt hår är fint, men på vintern är det bara irriterande. Föll pladask för kortare hår på vinterhalvåret.

Elefanter


Hög tid att chilla

Efter en kväll av plugg och barnvaktning, trotts att det mer va lillebror som tog hand om mig, så är det nu hög tid att chilla. Inga mer läxor förens efter lovet. NAJS!
Skönt att inte ha något inplanerat ikväll. Skulle vilja träna, men för en gångs skull inser jag att jag inte ska träna när jag har ont. Mycket stolt.

Piano

Yes! Hemma från pianot och kan äntligen andas ut. Hon skällde ut mig ordentligt.. Bara för att jag inte vill spela låtar jag tycker är tråkiga.. Så kan det gå.
För övrigt så har det varit en riktigt bra dag! Bortsätt från lunchen, trodde jag skulle spy! Jag tycker ju inte om kebab över huvudtaget, tänk då vad hemskt det blir med dålig wanna be kebab..
NU ska jag äntligen äta lite ordentlig mat!!

Officiell hatare

I detta inlägg är jag en rubrik hatare!! Jag kommer inte på något piffigt!! Igår kom jag på värsta grejen som skulle passa till alla hjärtans dag bara för att jag kände mig helt nere för att jag va så forever alone. Men det fungerar ju inte nu när jag inte är helt depp.. SUCK!
Hur som helst så har Den onde M just fått sina lilla present och jag en himla najs bit banankaka. Nu ska jag bre mig en macka, äta mackan, få kontakt med tåg-folket och sen åka tåget till stan, gå till Cloetta och vissa att jag är en stolt Linköpingsbo. GO LHC!!

Fyselimys i snön

Yeah!! Fys i minusgrader är ju alltid lika najs.. eller inte? Ska bli så himla skönt när vi slipper förfrysa varje måndagkväll! Men trotts det så känns det bra nu efter en lång varm dusch. Kan bli så att jag drar på mig lite träningsverk tills imorgon.
Nu tänker jag dra på mig mina tofflor, koka lite te och mysa ner mig i soffan. Plugga kan jag göra någon annan gång.

Glad deppdag

Vi kan lätt säga att min dag gjorde en helomvändning! Va på topphumör hela dagen, fram till efter sista lektionen. Egentligen har jag inte ens någon anledning till att mitt fina humör försvann. Det skulle va för att jag inte är sådär jätteglad för.. men nu måste jag se om jag hittar något ätbart innan träningen

Vi blir aldrig som dom från stan


Frostigt lila

Sitter här och målar naglarna i det lack som IsaDora kallar "FROSTY PURPLE" nr. 84. Ett av dom få lack med lite rosa nyans jag någonsin använt

Hissar upp rullgardinen och möts av..

.. en blå himel, glimmande snö och LJUS!! Känns som en strålande dag. Måste nog tyvär plugga lite, men sånt är livet.. Vaknade på helt fel sida av en mycket inte trevlig dröm så vi kan ju lätt säga att dagen tog ett stort steg i rätt riktning!
Min dröm va inte det ända dåliga denna morgon.. RIP Whitney Houston!

En riktig trötting sitter här

Jag är helt sanslöst trött!! Käner att huvudet faller någon centimeter närmare tangenterna hela tiden.. Har en alldeles lyssande plan på att slänga in alla kläder, som mellanlandade på sängen, i garderoben, borsta gaddarna och sen bara slänga mig på sängen och äntligen sova!!

Bloggeliblogg

Insåg just att det inte går att blogga från min hypermoderna knapp-mobil. Gjorde det i förmiddags, men det har ni förmodligen inte märkt..
Var med hela familjen och kollade på taperer och gick en liten sväng med mamma på Ikano. Köpte en träningströja. Nu har jag precis lyckats spela hela "My heart will go on", mycket stolt över mig själv!
Men det är ingenting mot hur stolt jag är över att jag har startat bilen idag! Man lär sig något varje dag
BERLIN

Bloggning i slow-motion

ja här går det inte undan! Saknar inspiration, men jag kan ju börja med att tala om att e-fit är svinjobbigt och att jag numera är lokalkändis. Hamnade mycket riktigt i Corren idag.
Satt hela eftermiddag och gapade i munnen på en hög fina vänner på ett fik och "pluggade". Anna och jag pös iväg för att ta oss till Hagen för taccokväll med laget. Med andra ord så har jag skrattat mer den här dagen än resten av veckan tillsammans.
Ni kan nu kalla mig Ninja-Clara!!

15 raka segrar för LVC

LVC tog hem sin 15 raka seger ikväll och vilka var publik om inte idrottsprofilerna från vår sköna skola? Volleyboll är himla coolt må jag säga! Om det är något jag skulle vilija va proffs på så är det volleyboll. Det kom fram en tjej från Corren och frågade om jag kunde besvara några frågor och ta en bild, så vem vet. Jag kanske är med i tidningen imorgon.
Nu ska jag dricka te, plugga glosor och sen gå en sväng med Maja.

Timon & Pumba

Clara och Sandra. Same shit different names!

Marley & Me

Satt just uppe lite längre än planerat och kollade på Marley & Me. Så himla fin film! Sjukt kul för det mästa, men i slutet när han blir sjuk började jag nästan tjuta! Det är en bra sak medn att inte ha djur, man behöver aldrig vara rädd för att de ska dö. Men tänk ändå att ha en sån vän! En alltid lika glad polare!
Jag vill ha en hund!!

Clara i egen hög person

Hahaha precis vad jag också skulle göra!!

Teknikens under

Imorse hittade jag sladden som jag letade efter halva kvällen igår. Jag hade glömt kolla där den borde ligga.. Matten blev alltså inte lika enformig som de andra gångerna den här veckan. Resten av dagen bara försvann. Nu har jag precis kommit hem  från pianot och väntar på att kocken ska komma hem. Innan hon gör det hinner jag fick lite mer musik och plugga massa glosor

Temlornas tid

Eller semlor som de ofta kallas. Februari är här så nu är det bara att käka på! Fast egentligen tycker jag inte om dem speciellt mycket..
Första nationella idag, svenska-läsförståelse. Jag har inte den blekaste om hur det gick.. Tror dock inte det blir något MVG. Men jag är helt nöjd med VG.
Det va ju en himla tur att jag inte la ner en massa tid på att spanskaredovisningen för den skulle vi ändå inte ha idag. Vi började kolla på film på svenskan och nu sitter jag här efter att havarit och kikat upp på vinden igen, går fint där uppe!
Träning senare, men först. PLUGG!

Gonatt kanske?

Va ute och sprang en sväng förut, lite jobbigt att inte veta medans man springer hur långt det är (sprang inte i spåret). Det visade sig när jag kom hem att det va 3.2 km. Helt ok.
Nu borde jag egentligen skriva lite stödord till min spanska redovisning, men det tänker jag skita i. Prioriterar att sova natten innan första nationella provet..
Men först: hårblåsning!

Godis eller fys?

Godis!! hahah, nja, men jag äter godis och tränar hemma istället. Men först tänker jag springa över till Maja och dricka te, har vait sugen på det ända sen  koppen tog slut i morse.. Vår klass är helt otrolig varje måndag morgon. Vi skricker i mun på varandra och det tar hur långtid som helst att få fram något.. men det är väl lite därför vi är så gryma? Biologiredovisningen gick finfint. På kemin fick jag höra dagens mest oväntade mening. När man inte är sådär jätteuppmärksam på vad läraren säger och hrlt plötsligt hör: OJ, citronerna håller på att ladda ur! så bli man lite chockad.. På so:n fick vi söka till gymnasiet, najs. Resten av dagen flöt fint, och nu skuttar jag mot Maja, chao!

Härliga istider..


Full rulle

Blev utkörd från mitt eget rum.. Päronen satte igång med lite lister som ska upp i taket. Full rulle där inne nu, och hela rummet är upp och ner vänt.. Men eftersom att dom är där inneså är ju resten av lägenhetn tom så jag tänke sitta kvar här i soffan med en bok och hopas att jag får sitta här utan att bli störd alt för mycket..

Som sagt: Plugg

Japp, idag ska jag va duktig och faktiskt plugga precis som jag sa. Kanske inte sådär jätekul, men det behöver ju inte ta hela dagen! Tänkte börja med att skriva en berättelse om andra världskriget, visst låter det roligt? Iaf. bättre än att stå själv i min ensamhet och prata på spanska om min morgon..
Om jag sattsar på att va klar vid 13 så kanske jag är det vid 14. Det blir ju bra?
Varför saknar man sommaren nu? och i sommar kommer vi sakna vintern..

Filmcitat

Underbara filmcitat!! Finns hur många som helst och de som man verkligen fäster sig vid, blir aldrig uttjatade! Eller från tv-serier.. Pistvakt finns det många bra i! Ice Age, Hitta Nemo, Lejonkungen och ikväll hittade vi några i Peter Pan. Disney är riktigt bra på sånt! Citat förgyller vardagen en hel del!

Emmsan

Emma gick just hem efter att vi nu har bakat (utan recept..) och kollat på sex and the city. Sandra och jag blev klara med biologin, men mycket annat har jag inte hunnit. Med andra ord kommer jag behöva plugga imorgon också.. Men men, shit happens..
Blev himla slö av att slöa i soffan hela eftermiddagen.. Får hitta på nått så jag kommer igång igen!

Nästa vecka..

Har just varit mycket duktig och fyllt i min "veckoplanerare". Den blev full!!
Måndag: Biologiredovisning, fys
Tisdag: NP- svenska, spanskaredovisning, SO, fotboll
Onsdag: Teknik, SO, piano
Torsdag: NP- svenska, spanskaglosor, kolla volleybollmatch
Fredag: Engelskaglosor, taccokväll med laget
Ser ut att bli en grym vecka..
Antar att det bara är att göra det bästa av läget köra igång, börjar med att plantera kaktusar..

Pizzakväll

Nice dag. Box på profilen, bild.. svenska (chill), engelska (mer chill). Ut till Lisafisa. Pratade massa skit och lite annat också, gjorde pizza, prattade lite till och hade hilma trevligt!
Innan vi åke ut på landet va jag borta och kikade upp på vinden som de började bygga på den här veckan. Ser redan skillnad, kommer bli hur bra som helst!!
Nu ska jag chilla, kanske läsa lite, tror jag ska sova snart också.. Lite trött efter en fullspäckad dag..

KLARA gymnasium

Okej, Klara va hur bra som helst och nu lutar det nog åt det. Visst, jag missar musik-profilen, men det är ju inte det jag har tänk jobba med. Vad visserligen inte helt 100 vad jag vill jobba med, men journalist värkar ju inte helt fel och någon stans ska man ju börja.
Vi började med en rundvandring och fick vet precis vart vi inte skulle gå.. vi fortsatte raka vägen in i fotostudion och itrustades med en kamera och fick även agera modell. Vi skulle fota och redigera ett tidningsomslag. Komma på puffar som vi trodde skulle sälja bra och snart får vi bilden hemskickad. Himla kul att vi fick fixa och trixa själva, inte bara sitta på andras lektioner och känna oss som smågrodor..
Efter lite "vanlig" skola också åkte jag med Emma, Sandra och Linda och apade oss på stan ett tag innan vi samlade oss för en rundvandring i domkyrkan och sen fortsatte apandet på Mocca och hela vägen hem. Undrar värkligen vad folk tror om oss..
Min söta lillebror kom in och gav mig den här ↓ alldeles nyss, söt?

1 februari

Såååå.. Onsdag.. mycket stolt över mina insattser på matten! Kanske inte lika stolt över tekniken, men so:n rullade fint och film på engelskan. Slöjden.. Besökte telenor en sväng efter skolan, för en gängs skulle skulle jag inte avvakta. Han tyckte att jag skulle lämna in mobilen, så nu ligger det en fin liten låne telefon framför mig. Men nu ska jag laga lite mat innan jag svälter ihjäl..

RSS 2.0