Hahaha


SO i alla dess former

SO lektionen idag va ju inte helt fel. Mitt bortsprungna häfte är återfunnet, dvs. min lärare tvingade erkänna det. Himla Nice. I övrigt har väl dagen bara flutit på som vanligt. Uppgiften på svenska va att diskutera gamla minnen och det är ju alltid ett välkommet samtalsämne! Britisk dialekt är ju så underbart!! Helskumt..
Nu på eftermiddagen har alla mina tankar gått till att fundera över om jag skulle träna ikväll eller om jag skulle äta klass med "KU". Glassen vann.
Nu hade jag tänkt att jag skulle plugga so till imorgon, men tidsoptimist som jag ät så skuter jag på det till imorgon, eftersom jag tydligen har varit helt borta och trodde att den va till imorgon.. Bra att jag hänger med..
Fri lek blev det istället!

Gud vet vad och hans moster

Jaaaaaaa, Katedral idag.. Helnice! Gillar verkligen skolan så nu kan jag bara hoppas att Klara känns helt käpprätt åt helvete. Vi fick gå runt på skolan, kolla vart allt fans och prata med lite lärare, vara med på lite lektioner och så. För att slippa eva-lenas köttgryta i skolan stannade vi för matstopp på vägen tillbaka. Mattelektionen va kanske inte jätteeffektiv.. Profilen va raka motsatsen, snackade om ledarskap. Jag förstår inte hur alla (syftar mest på killarna) kan va så högljuda och så när vi har idrott, men när vi har teori sitter de som uppstoppade papegojor..
Nu tänker jag läsa lite innan Maja kommer hem

Brottas med dammsugaren

Ska ge mig in i en kamp med dammsugaren nu. Sen ska jag ge mig ut i snön precis enligt planen med kameran i högsta hugg! Ska va lite duktig och laga mat ikväll, vet dock inte riktigt vad än..
Nej, nu måste jag sätta lite fart så inte solen hinner gå ner!

Harry Potter and the philosofher's stone

Oj oj oj, försökte läsa den boken för ett tag sen (några år). Förstod ungerfär ingenting.. Har nu börjat läsa den igen och nu flyter det på nästan precis lika bra som på svenska. Underar vem som har gjort en liten språkutveckling..
Jaja, även om det kan va himla skönt att slappa med en bok hela dagen så kan man ju inte glöma alla sina andra männskliga plikter. Som tex. att städa.. Det och lite matteräknande ska jag ägna dagen från och med nu åt.. Fast med tanke på vädret så kanske jag ger mig ut i snön beväpnad med en kamera.
Over and out

En dag av allt

Vaknade hyfsat tidigt imorse och va tvungen att hoppa upp ur sängen direkt. Snickaren som ska bygga om hela våran vind skulle komma och kolla. Det kommer bli helnice! Och som jag fattade det så börjar han redan i nästa vecka. Nu sitter jag här och funderar på livet.. eller något i den stilen. Senare ikväll ska jag, Sandra, Linda och Emma in till stan, Elsas hus och lyssna på lite skön musik. Helnice det med!
Ridsportsgalan är ju ikväll också. Maja är ju nominerad (minns inte exakt till vad) så hon måste ju fixas i håret, ni kan ju gissa vart jag är på väg..

En gammal goding

Saknade gamla knapp-telefoner denna text är till er..
Ni borde inte ha försvunnit! Med er kunde man skriva sms utan att frysa fingrarna av sig. Ni finns ju kvar, men bara nett och jämnt.. hade man kunat ha spotify på er hade ni varit perffa!

Over and over again

Man kan ju lätt säga att den här dagen har varit tusen gånger bättre än igår, men allt bara tyker upp, om och om igen. Fina statuser och bilder på facebook, blogginlägg överallt. Bilden i matsalen. Tända ljus på stationen. Överallt. Vaknade imorse av att mamma la säg bredvid mig i sängen och började prata om det. Inte jättetrevlig start på dagen kanske.. Men när vi kom till skolan låg jag på ett bord och bara fnissade åt ingenting för att det va så skönt att alla hade hämtat sig lite från igår. Step på profilen, kul, jobbigt. Bild. Inte så nice, sur. Svenska finns det inte mycket att säga om. Engelska, helnice film vi ser. The freedom writers.
Stan med Sandra på eftermiddagen. Det är ju inte varje dag man får 100 kr rabatt på 50% som ett undantag. Jeans för 150 kr blev det! Och ett sött linne till.
Ostbågar vore inte helt fel..

Flagan på halvstång

När vi går av bussen imorse faller en av alla nära och kära i gråt. Vi får vet vad som hänt just henne denna morgon. När vi som småning om rör oss mot korridoren ser vi skolans flaga på halvstång. På dörrarna sitter lappar om att alla 8or och 9or ska träffas i matsalen direkt. Innan det hinner vi såklart spekulera en hel del kring vems namn som senare skulle sägas med sorg. Vi har nog aldrig förr klarat av att lyssna så tyst och stilla på rektorn. Nedböjda huvuden överallt. Tyst minut. Inte mycket till idrottslektion. Vi satt i omkläningsrummet och pratade och grät. Får sen reda på att en i klassen kände personen och inte sagt ett ord till någon.
Många tårar föll för dig idag och alla våra tankar går till dig.
Vila i frid ♥

Lek inte i trafiken

OKEJ. Någon har alltså blivit påkörd av ett tåg precis här? Hur missade jag det här, eller alltså: var kan jag få veta mer? Fy vad läskigt! Precis här! NU får jag panik, sägs tydligen vara någon i våran ålder! JAG MÅSTE FÅ REDA PÅ MER!!!!
x2000 åker jättefort!!

Onsdag

Imorse näe jag kikade ner hos mina linser insåg jag något inte stod riktigt rätt till.. en va trasig!! Så det blev en dag i glasögon, det kan ju va skönt men nu känner jag bara att jag vill slita av mig dom så att inte huvudet mosas ihop..
Dagen föot på helt ok, fick reda på när vi ska göra våra gymnasiebesök och kollade på film på engelskan.
Nu ska jag unvika att göra spanskaläxan genom att läsa lite istället, ha en bra kväll!

Tisdag

Jag blir så jävla arg! Det är inte okej att en lärare först säger att man inte har gjort något och sen när man har lämnat in något säga att hon "kanske borde pricka av att alla har lämnat in för annars kan ju någon komma och säga att den har lämnat in fast den inte har det". INTE OKEJ.
Det förstörde hela dagen, bortsätt från lektionen innan, idrott - handboll, som va riktigt roligt. Spanskan va också helt okej, ingen lärare..
Nu ska jag jobba klart med spanskan och senare är det träning

Anger is the Shit

Sen klockan..lunch idag har jag varit så jäkla arg! Min skrivbok i so är spårlöst försvunnen. Senaste gången den sågs befann den sig i min so lärares händer, hon såg den dock aldrig där.. Hon talade om för mig att jag skulle behöva skriva om hela uppgifen till imorgon. Det sa hon när det va tio minuter kvar av lektionen. Då blev jag bara arg och hade förmodligen ställt mig upp och skrikit på henne om inte Anna stoppade mig. Tur att du satt där! Men när jag stod i duschen efter träning och lyssnade på musik, insåg jag att det gick att se det här som en utmaning. Med tanke på att det var så lite tid jag hade på mig så förväntade hon säg ju inget stort och bra. Men då tänker hon fel! Har hon sagt att jag kan nå MVG tänker jag inte ge upp utan att kämpa. PUNKT SLUT.
Nu finns en, fyra gånger så stor som förra gången,uppgift nedskriven och klar.
Over and out

Sunday bloody sunday

Soooo, another sunday is here. Tänkte att jag ska skutta iväg till Den onde M snart och sen ska jag INTE träna som jag egentligen skulle vilja. Eftersom jag precis har blivit av med min hemska hals så tänker jag ta en sista vilodag och köra på ordentligt nästa vecka. Men vem vet, jag kanske får med mig Maja ut på en långpromenad. Sen måste jag räkna lite matte idag också.. Funderar på att baka muffins också, men denplanen är inte spikad.
Have a nice bloody sunday!

F*N

Känns ju riktigt j*vla bra att jag har ödslat 3 timmar åt att göta något som ändå inte hjälper.. När vi kommer in till telenor säger personal snubben att jag ska prova att uppdatera telefonen innan dom gör något. När vi kom hem igen sätter jag mig vid datorn och letar uppdateringar, efter en timme inser jag att jag inte kommer hitta någon. Nu har jag alltså rensat hela mobil. Det innebär att den inte är lika trög som innan men det ända jag kan göra är att smsa i väldens tråkigaste program. Inget facebook, inget twitter, inga roliga smilisar, inga spel.. INGENTING. Och så måste jag ta ännu mer tid till att åka in till telenor någon annan dag..

Hungrig

Sitter här och väntar på att frukosten ska laga sig själv, men det kommer den väl inte göra utan hjälp..
Idag smäller det, eller det hoppas jag egentligen att det inte gör men vi ska lämna in telefonen iaf.
Precis som jag förutsåg igår så har jag en del träningsvärk, men inte bara i benen, armar och kanske lite rygg..
Nej, nu ska jag fixa lite frukost

Hell yeah!


Tröööögt

Min mobil är så otroligt trög och långsam! Tror jag ska ta mig in till telenor i helgen och lämna in den. Som det är nu så tar det flera år vad man än ska göra.. Börjar bli väldigt trött på det.. så nu tar jag tag i det och fixar till det! Om det här inte fungerar vet jag inte vad jag ska ta mig till..
Hur som helst så kom jag just hem från Lisa. Fick rida en av hennes finfina små hästar. Höll på att glida av några gånger men jag lever så det är lugnt.
Känner redan en irriterande början till träningsvärk, fast egnetligen är det rätt skönt med träningsvärk. Då vet man ju att träningen tog lite iaf. Så det är ju dumt att klaga..

Place to place

Underbara underbara idrottsprofil!! Har inte rört på mig ordentligt sen i måndags, bara typ gått till bussen. Så ni kan ju förstå hur hyper jag kände mig på idrottsprofilen. Core va riktigt roligt och himla jobbigt. Bilden flöt på och för en gångs skull har jag lite fart. Svenskan finns det inte mycket att säga om och inte engelskan heller.. Nu sitter jag hemma och väntar på att Lisa ska komma hit och inte missa några fler tåg.. Lite senare ska vi hem till henne och hitta på något skojigt.
Simma lugnt

Design is fresh

Fick ett infall och gjorde lite hyx-flux en ny design. Inte hundra procent klar än, men i stora drag. Så: Vad tycks?

Here we go again

Igår va en jobbig dag.. eller iaf efter skolan. Emma och jag åkte in till stan innan min pianolektion. Lektionen va ungefär lika spänd som vanligt.. Sen var det bara att åka hem igen för att sen åka in till stan en stund senare. Öpet hus på Klaragymnasiet. En bra skola det också. Jag har bestämt att jag inte ska tänka så mycket mer på valet innan jag har hälsat på på skolorna.
Idag: Skola som vanligt. Åkte hem, pratade med MP och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Lite inpluggning av glosor står på schemat också.
Peace out.

Tisdag tisdag

Hela dagen flöt på bra, både fysiken och spanskan gick fortare än vanligt. Sitter i soffan och kollar på Ice Age och senare ska jag iväg för första träffen iår med ungaledarna. BOrde spela lite piano också, första lektionen imorgon. Och kanske skriva ner engelska glosorna.
Tror faktiskt jag ska göra mig en kopp te till filmen

Söndagsmorgon såhär på måndagen

Vaknade imorse med en stark känsla av att det va söndag. Höll på att mosa sönder mobilen som fick för sig för att ringa på en söndag. Men sen kom jag ju såklart på att det va måndag.. Men mitt mål den här terminen är att gå in positiv till varje lektion. Hittils går det riktigt bra.
Ikväll är det fysträning och imorgon är det första träffa med unga ledarna på konfan. Men först: Plugg.
see you

Fisherman

Söndag. Ägnar förmiddagen åt att chilla, funderar på att göra spanskaläxan i god tid. I eftermidag kommer Lisa hit innan vi går iväg till julgransplundringen och håller ställningarna vid fiskedammen. Senare ikväll ska jag med mammsen på Zumba. Någon som har provat det? Kul?


Finfina väder

Maja och jag va ute och njöt av det finfina vädret en stund förut. Vi tog en promenad i spåret och jag ångrar verkligen att vi inte tog med någon kamera.. Sitter hemma nu och fryser.. Tror jag ska städa undan på rummet, det ligger ett jämt lager med prylar på golvet..

L som i Lisa

Skolan flöt på som vanligt. Inget speciellt... eller jo: nya bilduppgiften. Vi ska välja en låt och fånga känslan med papper och penna. Mycket roligare än att bara sitta och måla kroppar vecka ut och vecka in. Nu kan man desutom sitta med lurar i öronen utan att det ser osocialt ut.
Eftermiddag och kvällen fram till nu spänderade jag med Lisa och lite med Rickard på stan. Riktigt kul, mycket skratt.
Nu ska jag spela Star Wars spel med päronen och lillebror.
Ha en bra fredagkväll allesammans ♥

Fredagmorgon

Veckan börjar gå mot sitt slut och jag är helt slut nu.. Det hade jag visserligen sagt om någon hade frågat vid den här tiden alla andra dagar också.. Eftermiddagens schema ser inte helt fel ut. Jag ska in till stan och träffa Lisa!
Öppet hus igår gick bra, känner mig helt splitrad. Men en sak vet jag: Jag är helt kär i musikprofilen!!

Twitter

Följ mig på Twitter!!
https://twitter.com/#!/ClaravdB

Time for some KIWI

Kom hem för en lite stund sen. Det va meningen att jag skulle ha kommit hem för en lång stund sen, men pga. att bussen framför oss fastnade kom vi ca. 20 min senare..
Dagen har varit helt ok. Lite trista lektioner, men nu laddar jag om med en kiwi inför kvällen. Öppet hus på Katedral..

11 januari

Onsdag onsdag onsdag.. Man kunde ju tro att den här dagen skulle va en av dom sämre med tanke på at jag vaknade av mammas panikröst, hade min första tekniklektion och lite sånt.. Men att vakna till en panikröst får mig bara att vakna snabbare, tekniklektionen fnissade jag mig igenom och sen har det bara flutit på. Fast jag måste säga att det inte är så kul att sita och mana på lillebror för att han ska jobba på med läxor.. Men vad gör man inte för sina nära och kära?

Blandade känslor

Mitt humör har varit på topp hela dagen. Och det trotts att vi fick tre läxor, första dagen!! Fick träffa lilla Polly idag. Sötsöt, jag va ju dock lite läskig.. Men när hon väl kom över rädslan för mig och slog sig ner i mitt knä, börjar Maja vifta hej vilt med fjärkontrollen och hon flyr igen.. Nu på kvällen va det träning, man kan ju tycka att jag vid det här laget borde ha lärt mig att man får till bra passar/skott om man använder en fot i taget. Men nejnej, har använder vi båda samtidigt. Det resulterade i någon sorts halvvrikning.. Mina nya linser med rätt styrka kom hem idag så nu ser jag tusen gånger bättre!

Tröttis

Känner att det snart är dags att sova för min del. Dödstrött! Är riktigt glad att jag tog mitt förnufft till fånga och tog mig till träningen. Kändes superbra att ta sig fram för egen maskin utan ett par skidor eller en bil. Benen blev spagetti på ett kick. Imorgon SKA jag träffa Maja och lilla Polly. Blev inget med det idag, men det kan ju va skönt med det efter skolan imorgon. Sista termien i grundskolan startar imorgon..
Nej nu ska jag blåsa håret och fixa lite smått innna jag slänger mig i sängen

Kusin-power

The Gang!

Kiwiii

Hamnade i sängen med en kiwi och en bok. Överlycklig för att jag kan äta kiwi igen! Smaskens!

Underbara känsla..

Känns inte sådär jättebra att vakna kl 8 när det va meningen att jag skulle sova ut och desutom ha en svag huvudvärk fortfarande.. Jag sitter halvdöd i mitt rum och funderar över vad den här dagen ska gå åt till. Lovets sista dag kan man ju inte bara sitta och göra ingenting. Jag håller mig nog hemma, kanske tränar ikväll om jag piggar på mig lite. Tills dess kan jag ju packa upp, fixa det sista på mitt jullovsprojekt (fixa mini badrumet), lite beroende på när Maja kommer hem så måste jag ju träffa henne och hennes nya lilla familjemedlem, Polly

Hemma

Sitter äntligen hemma i mitt rum och ska, så fort ja skrivit klart det här, lägga mig och sova i min egen säng. Hela resan va jätterolig. Eller, alla timmar i bilen kanske inte va jättekul, men allt annat. Innan vi rullade iväg hemmåt idag åkte vi några backar och jag trodde jag skulle förfrysa både tår, näsa och fingrar. Då är det ju klart att man längtar hem till den snöfria östgötaslätten. Men när vi kommer hem möts vi av ett jämt snötäcke och svinkalt i luften. Inte riktigt vad jag hoppats på, men nu när snön faktiskt är här är det ju dumt att klaga. Nu ska jag sova bort min huvudvärk och sova ut en sista gång innan lovet är slut.

Sista kvällen

Sitter i soffan efter en lång dag ute i backarna. Trött!! Igår blåste det så vi trodde skulle flyga iväg från toppen, idag va det däremot helt vindstilla. Naturbegåvning som jag är så lyckades jag med den hittills snyggaste vurpan. Magplask! Imorgon åker vi hem efter en stund i backarna. Hela vägen.. långtråkigt!

Fredag tedag!

Tjena tjena alla bloggläsare! Maja här från Lady Empress. Har fått flertal tjatiga SMS av Clara att jag ska "bloggrejpa" henne och jag tänkte varför inte?
Som ni säker har förstått är Clara i Sälen med sin kära familj och har lämnat mig alldeles ensam fram till söndag. Fast egentligen så är det ju bra nu när man har gått och blivit med hund, haha. Men det är tomt i Vikinget utan henne ;)
Vad tror vi Clara gör just nu? De har fast mattid kl 19 så jag antar att de kanske äter i sin hyrda lägenhet eller på en snabbmatskedja. Innan dess har hon nog åkt runt som en wannabee i backarna hela dagen. Det förvånar mig att hon inte bryter någonting, hon brukar snubbla på sina egna tånaglar.
Ni då, vad har ni gjort idag? Fredag är ju tedag så jag förväntar mig att ni alla har tagit en kopp te! Te minskar stress, förebygger bröstcancer och om man hittar en god sort, kan det vara riktigt gott! Så ta allt en kopp te!
Hoppas ni har en fortsatt trevlig fredagkväll.
Loads of love from Ms L.E 

Clara älskar såklart att dricka te och har därför gjort en egen te-kanna

Nära nu

Vi närmar oss med stormsteg och är snart frame vid skiduthyrningen. Kusinerna rullar några mil bakom oss, så det blir inga långa stunder att vänta. Pappa kom på imorse vad vi hade glömt. Liftkorten. Som tur är så va dom inte påladdade än. Just nu har vi ca.15 minusgrader. Kallt som bara den!

Stoppa mig när jag bara rullar fram

Vi rullar meter för meter, allt högre upp i landet. Tror att vi ganska snart är frame vid hotellet. Hoppas verkligen det! Mina ben börjar kännas ganska stela.. fick just veta att det är 9 mil kvar.. När vi kommer fram ska vi ta en liten bit mat, sen vill jag bara sova så det blir imorgon lite fortare. Jag vill åka skidor!! I mitt huvud ser det ut som att vi kommer va uppe med tuppen, gasa på mot skiduthyrningen och ha världens flyt. Hoppas bara det ser likadant ut för alla andra, vi är ju trotts allt fem pers..

Hunger!

Att packa är ju inte direkt fysiskt jobbigt, men man blir SÅ himla hungrig! Kära lillebror står i köket och steker lunchen och jag ska bara packa ner hörlurar, bok, kamera, kort sagt: bilunderhållning. Sen är jag klar! Jag antar att jag inte borde ropa hej för tidigt, men det känns faktiskt som att vi kommer komma iväg mycket lättare än annars. Ingen av oss hade packat något när vi gick och la oss igår och nu är vi näst intill klara. Lite lunch i magen och så gör vi slutspurten!

Hästar

OJ OJ OJ! Det trodde ni aldrig ni skulle få se här va? Ett inlägg med enbart bilder på hästar..

Jo men visst kära familj..

Sur. På min familj. Men ändå inte. Hur? Ingen aning. Men jag tänker ge dom en tusende chans. Men jag tänker ända vara den som är klar med packningen till Sälen först. Bara för att visa dom! Duschen väntar. Träningen va kul. Och tur va väl det annars hade denna kväll inte blivit någon höjdare.

Choklad med stor C

Jag frågar Maja hur choklad stavas. Hon svarar: sc.. nej vänta! Z!.... Inte riktigt rätt va?
Hur som helst så kom vi just hem efter en runda i stallet, tog massor med konstiga bilder och några bra..
Va hos optikern och jag kommer bli deprimerad av min dåliga syn! Den blir bara värre och värre!! Blev lite deppig när jag såg en blind liten tant på stationen direkt efter..
Senare ikväll är det träning. Kl 20. Känns nästan lite sent, känner mig redan helt slut..

Elsas Mode

Klar!! Grym bok. Helt klart värd att läsa, men den stämmer inte riktigt med serien, eller serien stämmer inte helt med boken kanske man ska säga.. Nu tänker jag slänga mig in i nästa bok direkt, Elsas Värld - Here I come!!

Läsning igen

Vad är det här? Jag ligger efter i läsningen! Maja läste ut boken innan mig. Nu måste jag ju sätta lite fart!

Dagens shoppingrunda gav inte mycket till mig, men det är jag stolt över! Min morgon va hur lustig som helst. Jag vaknar av ett sms, men va för trött för att kolla. Vaknar av att lampan är tänd, släckte den och somnade om. Vaknade av ett nytt sms och bestämmer mig för att slänga ett öga på klockan, som visade sig va alldeles för mycket. Men det tänkte jag inte på då utan slog lugnt upp min bok. Och när det va en halvtimme tills jag va tvungen att gå sätter jag mig upp inser hur bråttom det va. När jag kommer upp frågar pappa om jag somnade om, eftersom att lampan va tänd. Jag säger att jag måste ha tänt den i sömnen. Han blev förvånad och berättar att jag tydligen pratade med honom..
Lillebror och jag

Outfit 2 januari

Jeans - Mantorp fashion outlet, skjorta - BikBok. Till det min ormring från Guldfynd by Kenza

Jeansresan

Sitter på JC och är smakråd till Carro som tänker shoppa lite jeans. Resan har just börjat och här kommer första paret! Ha en bra dag!

Det som inte fick hända har hänt

Maja har läst om mig i "Elsas mode"! Därför har jag bäddat ner mig i sängen och är redo för läsning. Imorgon åker jag in till stan med Carro. Ska bli skojigt! Hoppas ni här haft en bra första 2012 dag!

Here we go - 2012

Nyss hemkommen från Emma. Vi hade sjukt kul igår! Åt skagenröra för första gången, kanske inte min favorit men man får ju inte va tjinkig. Maten satt fint, men vi failade lite när vi skulle smälla upp pomacflaskan.. Jag tog på mig det hedarsfylda uppdraget. Men något blev inte helt rätt. Antingen skulle vi ha skakat den lite, eller så hade korken frusit fast. Vi sjöng en hel massa singstar och min hals är lite skrovlig idag...
När vi vaknade upp va huset täckt med snö. Det är ju alltid glada nyheter, men inte när man ska cykla hem.. Det va kämpigt, men nu sitter jag här och jag tror faktiskt jag ska ta tag i det lilla som är kvar av den här dagen. Jag örkar inte va trött!!

RSS 2.0